zondag 8 september 2013

Huis huren of kopen

Doordat de huizenprijzen voor de meeste regio's in Nederland alleen maar dalen door de crisis, lijkt het een stuk voordeliger om in een huurhuis te zitten. Toch las ik dat de huurprijs in juli gemiddeld 4,7% gestegen is. Hiermee is het de grootste stijging sinds 1994.

Ons huis is op papier een flink stuk minder waard geworden, maar onze maandelijkse (bruto) woonlasten zijn dit jaar door onze extra aflossingen wel met 6,5% (€94,35) gedaald.

Zolang je niet van plan bent te verkopen en ook niet over hoeft te gaan tot gedwongen verkoop, zit je nu prima in een koopwoning. Je kunt bij een koopwoning nog zelf enig invloed uitoefenen op je maandlasten door extra aflossingen te doen.

De mensen in een koophuis kunnen dus prima blijven zitten. Wanneer je nu in een huurhuis zit, lijkt het mij ideaal om nu een huis te gaan kopen. Er staan zoveel huizen te koop, dat je flink onder de vraag prijs kan bieden. Dus wat dat betreft, zit je als huurder nu misschien toch het best.

69 opmerkingen:

  1. Sja.. Kopen, leuk idee.
    Zes jaar geleden konden wij geen hypotheek krijgen een uitgewoond rijtjeshuis met drie slaapkamers zonder zolder kost om en nabij de 145000 euro.. Toen kregen wij maximaal 120000 hypotheek. Nu is ons brutoloon meer dan verdubbeld. Gisteren te horen gekregen dat we wel 145000 kunnen lenen, ondertussen huren wij scheef, 15,7% dat is 0,3% scheef, en dat gaat ons binnen twee jaar een huurprijs opleveren van 690 euro.. Als dat nou eens het maandbedrag van de hypotheek zou mogen zijn.. Dan heb je het over net geen twee ton..

    Wij moeten dus aan huur betalen wat wij niet aan hypotheek zouden kunnen opbrengen..

    Ik word nog eens jaloers op de buren met twee keer een WAO uitkering en huursubsidie en bijzondere bijstand en gemeente verzekeringen en kwijtschelding van water riool en afvalstoffen en hondenheffing..doetje mij maar drie hernia's en een borderlinetje..dat is namelijk prijstechnisch veel leuker.
    Want de buren betalen net de helft voor hetzelfde huis, maar dan met tuin extra slaapkamer en op de hoek...en dat is ook niet eerlijk!

    Wij mogen niet huren en kunnen niet kopen..maar betalen meer voor een gehuurd rijtjeshuis dan een vrijstaand huis kost als je hypotheek krijgt.. Logisch

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Maar hat is natuurlijk niet alleen de hypotheek die je moet gaan opbrengen. Ook alle onderhoudskosten, eigenarenbelastingen en duurdere verzekeringen komen er bij. Ik heb een koopwoning betaal aan hypotheek wel minder maar omdat het en vve is komt er per maand nog zo'n 200 euro boven op om de onderhoudskosten en de verzekering van het pand te dekken. Met dergelijke bedragen moet je ook rekening houden in je vergelijking.

      Verwijderen
    2. Hallo dames en heren
      Heeft u dringend behoefte aan financiële versterking (lening)?
      Veel mensen worden geconfronteerd met voortijdige financiële uitdagingen en de meesten van hen kunnen vanwege hun hoge rente, onvoldoende onderpand, schuld / inkomen-ratio, lage kredietscore of om andere redenen geen aandelenleningen krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen.

      Als u een spoedlening nodig heeft, zal ik u adviseren contact op te nemen met mijn bedrijf en kunnen wij u helpen met een lening.
      We bieden allerlei soorten leendiensten aan (persoonlijke lening, zakelijke lening, hypotheeklening en vele andere), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen aan, beveiligde en ongedekte leningen en u kunt ook tot 20 miljoen euro lenen. Mijn bedrijf helpt u bij het bereiken van verschillende doelen met een breed scala aan leenproducten.

      Voor meer informatie over ons kredietaanbod; hier zijn onze contactgegevens.
      Contact E-mail: novicapfinancialservices@gmail.com
      Contactnummer: +31642117819 (WhatsApp)

      Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u die nodig heeft.

      Verwijderen
  2. Inderdaad, wij blijven ook lekker in ons koophuis zitten. Drie jaar geleden gekocht, dus is dat ook al flink in waarde gezakt. Dat boeit ons niet zo, want we willen toch niet weg.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ons huis staat niet 'onder water' toch is de waarde in de 10 jaar dat we hier wonen gezakt. We zouden nu bij verkoop net de prijs kunnen vragen (krijgen?) die het huis vrij op naam heeft gekost. Tel ik die kosten erbij plus de tuin, keuken, vloeren en badkamer dan zou je er bij in schieten. Ik maak me hier niet druk over, we genieten al 10 jaar van deze mooie woning en verkopen gaan we op dit moment toch niet doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wij betalen nu zo'n 2,5 keer zoveel voor onze koopwoning als dat we betaalden voor onze huurwoning. Maar gewoon het gevoel dat het steeds meer 'van jezelf' wordt en dat je zélf mag beslissen over alles, dat maakt het de hoge woonlasten wel waard.

    Herinner me nog goed dat we toestemming moesten vragen om een regenton op ons dakterras te plaatsen. Dat had zoveel voeten in de aarde dat we het uiteindelijk maar niet hebben gedaan in die huurwoning...

    Kopen heeft ons een hoop vrijheid gegeven, wat dat betreft :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het draait altijd weer om keuzes. Wat de één te weinig vind om een huis te kopen (145.000), is voor de ander ruim voldoende. Ik woon in een pand die je met dat bedrag ruim zou kunnen kopen, maar ben er erg blij mee. Ik betaalde ooit meer en heb fiks verbouwd. Ben blij dat ook wij er niet uit willen nog en hebben ook gezorgd voor fikse aflossingen waardoor de maandlasten zijn gedaald. Een huurhuis zou duurder zijn voor ons, maar dan hadden we misschien wel een tuin. Tja, zo maakt ieder zijn eigen keus. En anoniem 1: wees blij dat je je gezondheid hebt en niet afhankelijk bent van instanties voor je maandgeld. Grote kans dat de buren graag met je zouden ruilen. Zulke uitspraken kunnen heel pijnlijk zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wij betalen iets meer dan 700 aan huur. voor ons een prima inkomen van 40.000 en nog geen 5.000.(mijn inkomen als gastouder wordt niet eens meegenomen denk ik bij een hypotheek aanvraag) hiermee kunnen we een hypotheek krijgen van nog geen 150.000 euro.. wat koop je daarvoor?? ongeveer niets.. wat hebben we nu ? een groot rijtjeshuis met 3 verdiepingen in een mooie vinexwijk. scholen op loopafstand, winkels, speeltuintjes, alles. huis zou 250.000 kosten als t te koop zou zijn ( of misschien ondertussen 200.000) maar ja zo'n hypotheek kunnen we niet krijgen. en kleiner wonen zie ik niet zitten met 2 eigen kids en oppaskids... dus ja in theorie zou kopen nu ideaal zijn met de lage koopprijzen. en ondanks dat we zelfs nog wel 1000 per maand zouden kunnen aflossen (nu 700 huur) maakt dat niet dat we opeens een bijbehorende hypotheek kunnen krijgen helaas. daar kijken ze niet naar. enkel alleen naar je inkomen..

    Gretha

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wij wonen ook in een huurhuis, mijn vriend en ik wonen op dit moment niet samen, maar willen wel in de toekomst. Dus, wij laatst eens naar de bank om te zien wat we konden lenen....Nou, ongeveer dus 120.000 euro. En wat koop je daarvoor? Heus wel leuke huizen hoor hier in de buurt, alleen hebben we gewoon 5 slaapvertrekken nodig, daar mag gerust een zolder bij zitten die we kunnen omtoveren tot slaapkamer. Maar dan....Hoe gaan jullie het regelen werd er gevraagd, van plan om te trouwen? Nee, we gaan niet trouwen meneer. Oh, oke, nou er kwam een heel verhaal over hoe we het allemaal moesten regelen enzo. Prima, kan opgelost worden. En toen was ik wel benieuwd naar onze bruto en netto maandlast. Wij betalen nu 472 euro huur en mochten we een hypotheek nemen van 120.000 dan betalen we netto dus rond de 496.....Dus dat is meer dan wat ik nu aan huur betaal. Oke, dit bedrag blijft de komende jaren hetzelfde en de huur gaat alleen maar omhoog, maar toch...."vroeger" was het toch voordeliger om te gaan kopen?
    Dus wij hebben besloten om lekker te blijven zitten waar we zitten en uiteindelijk een huurhuis zoeken waar we met zn allen in kunnen wonen. Er werd gelijk gevraagd of mijn inkomen volledig of gedeeltelijk meegeteld moest worden. Ik zei: mijn inkomen wordt helemaal niet meegeteld, daar keek de beste man raar van op. Ik wil niet MOETEN werken voor een huis.... Die druk wil ik niet hebben. We hebben allebei een vast contract en verdienen oke, maar krom liggen voor een paar stenen willen wij niet doen. We wonen nu ook prima en dan "maar" huren. Huren zonder zorgen....

    Gr. Boukje

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Precies Boukje,

    Hier ook zelfde huizen koop en huur stelletjes die uit elkaar, huis ruim 4 jaar geleden duur gekocht ongeveer nu 30000k onder water en vaak ook duur ingericht plus 20.000 dus gaan voor ruim 50000k minimaal het schip in :(

    Nee, dan blijf ik wel huren voor 600 euro en kopen lukt toch niet dan kom ik in een achterbuurt waar wij niet willen wonen en ook niet zo, groot huis waar wij nu wel wonen.

    Gr, Nadasurf :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Binnenkort raak ik mijn baan kwijt. Gelukkig hebben wij destijds het huis gekocht op een inkomen, dus wat dat betreft hoeven wij ons gelukkig nog geen zorgen te maken Geniet van de kleine dingen in het leven en vergeet niet we leven maar even..........

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heeft u lening nodig voor het opstarten van een bedrijf ? Ik ben de directeur van Anderson bedrijf , bieden wij alle soorten van de lening , bedrijf lening , persoonlijke lening , student lening en zakelijke lening , Als u geïnteresseerd bent van deze lening moet je e-mail ons via e-mail ::: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) .

    lening bieden

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ben je gefrustreerd in het leven? je denkt dat alles verloren is?
    Geen hoop van elke waar?

    Nou, ik heb een goed nieuws voor u allen vandaag, is een Privillage
    dat u voldoet aan de juiste persoon. Ik ben een beroemde vrouw die
    iedereen kende mij. Mijn naam is Lana Ik ben een geldschieter ik
    toegepast om financieel te helpen mensen, omdat ik denk dat genoeg
    failliet en al deze instellingen ik hoor. Ik wil mijn eigen iedereen
    daar te bewijzen. Dat is niet allemaal gelijk.

    Stuur ons uw persoonlijke gegevens:

    Volledige naam: ... ... ....
    Contact Adres: ... ... ...
    Telefoon: ... ... ..
    Persoonlijke Telefoonnummer: .................
    Landcode: ... ... ...
    Bedrag dat nodig: ... ... ... ..
    Beroep: ..............
    Maandelijks Inkomen: ................
    Doel van de lening: ... ... ... ... ... ....
    Wanneer de terugbetaling ... ... ... ... ... ... ...

    Hopelijk tot je reactie te zien via dit adres,lanalutar009@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Be careful here. Nobody can help you here or even suggest how you can get financial help. Any answer of a loan lender to your question, you MUST ignore,because they are SCAMS…real SCAMS…i was a victim of which i was ripped thousands of dollars…well thank God for a Christian sister who referred me to a loan organization formed by some Christian Women. it is called Christian women Trust-funds Cooperative Organization (C.W.T.C.O) christainwomentrustloans@gmail.com They made my life a valuable one and gave it a meaning. When the sister gave me their contact, I contacted them. Then I requested for a loan with all the necessary evidence to prove that I actually needed a loan, they approved a loan of $60,000.00 USD and in 48 hours after meeting up to their necessary requirements, my loan was deposited in my bank account without collateral. Though i was very nervous with the loan organization at first due to my previous bad experiences, especially when the issue of me settling the transfer charges came up, I hold on to my faith due to the fact that my relative referred me, got it cleared,and as God should have it, little did I know that my financial shortcomings has come to a final HALT. If not forthat quick referral from a christian sister to that genuine source ,I would have regretted my total life,because at that point in time i just divorced the father of my son, and my son (Kennett) was faced with a life and death situation. I was faced with his hospital bills and i was also faced with foreclosure at my apartment. Details of this GOD-SENT organization won’t be disclose for now for fear of impersonation ( because it has been discovered that some persons are not really in need of financial help, but they just want to collect money from this genuine christian loan organization). And it is because of this reason they don,t give out loan anyhow. You must be able to convince them very well, and provide good proofs to show that you really need a loan before they can approve it for you. Their charge is very affordable and reliable compare to many out there,their interest rates is just 2%,little documentation,and little credit check. As i have earlier said, for security reasons i can only provide their email address. Embrace this new initiative.Feel free to contact them via Email(christainwomentrustloans@gmail.com) as their loan officer/rep sir perry smith will attend to you and you will be free from scams and financial burdens.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Heeft u een persoonlijke / zakelijke nodig hebt of Xmas leningen Zo ja?. E-mail Mrs.Asia met Bedrag nu nodig op email: mrsasialoanfirm@outlook.com
    Let op: dat alle mail naar mrsasialoanfirm@outlook.com moeten worden ingediend

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hi,

    Bent u op zoek naar een zakelijke lening, persoonlijke lening, huis, auto lening, studenten lening, consolidatie van schulden leningen, ongedekte leningen, risicokapitaal, enz. .. Of ben je al geweigerd een lening door een bank of een financiële configuratie van een of meer reasons.You liever hun krediet oplossingen! Ik ben een dominee, een particuliere geldschieter, de kredietverlening aan bedrijven en particulieren in een lage en betaalbare rente van 2%. Interesse? Contacteer ons om de behandeling van de lening te volgen overdracht binnen 48 uur. CONTACT: danieljohnsonltd@gmail.com
    toepassing Details

    naam:
    Geboortedatum:
    Geslacht:
    Burgerlijke staat:
    Bijvoorbeeld:
    plaats
    Status:
    postcode:
    land:
    telefoon:
    E-mail:
    Staat Doel van de lening:
    Bedrag van de lening:
    Lening Duur:
    Maandelijks netto-inkomen.

    Zo snel mogelijk terug naar mij met de bovenstaande informatie voor meer informatie.
    Hoop van u te horen.
    Bedankt en God zegene u,
    Pastor Daniel Johnson

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hallo,

    Ik ben Mr.Melody. een legitieme en geaccrediteerde lening geldschieter. We achterhaald goede lening van alle soorten in een zeer snelle en gemakkelijke manier, persoonlijke lening, HomeLoan, Student Loan, zakelijke lening, Investor lening, autolening, Schuld Consolidation.Get terug naar ons op als belanghebbende op de onderstaande gegevens: Contactpersoon: de heer . Melody. E-mail: melodyloans@outlook.com Let op: Onze minimale lening bedrag is $ 5000 Dollars Up-afdelingen, kunnen leningen applicatie dezelfde week worden verleend en het is 100% gratis (Risk).
    Beste Regards.contact vandaag nog voor een instant lening

    melodyloans@outlook.com. Bedankt.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Goede Dag,

    Ik ben een geregistreerde particuliere geldschieter. We geven leningen om te helpen mensen, bedrijven die behoefte hebben om hun financiële positie over de hele wereld te werken, met een zeer minimale jaarlijkse rente zo laag als 3% binnen een jaar tot 30 jaar terugbetaling duur periode tot enig deel van de wereld. We geven leningen binnen het bereik van € 5000 tot € 100.000.000. Onze leningen zijn goed verzekerd, voor maximale veiligheid is onze prioriteit. Belanghebbende moet contact met ons op via e-mail: (calvinkingloanmanagementfirms@gmail.com) / (calvinkingloanfirm@yahoo.com).

    Lening bieden.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Goede Dag,

    Ik ben een geregistreerde particuliere geldschieter. We geven leningen om te helpen mensen, bedrijven die behoefte hebben om hun financiële positie over de hele wereld te werken, met een zeer minimale jaarlijkse rente zo laag als 3% binnen een jaar tot 30 jaar terugbetaling duur periode tot enig deel van de wereld. We geven leningen binnen het bereik van € 5000 tot € 100.000.000. Onze leningen zijn goed verzekerd, voor maximale veiligheid is onze prioriteit. Belanghebbende moet contact met ons op via e-mail: (calvinkingloanmanagementfirms@gmail.com) / (calvinkingloanfirm@yahoo.com).

    Lening bieden.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Goede Dag,

    Ik ben een geregistreerde particuliere geldschieter. We geven leningen om te helpen mensen, bedrijven die behoefte hebben om hun financiële positie over de hele wereld te werken, met een zeer minimale jaarlijkse rente zo laag als 3% binnen een jaar tot 30 jaar terugbetaling duur periode tot enig deel van de wereld. We geven leningen binnen het bereik van € 5000 tot € 100.000.000. Onze leningen zijn goed verzekerd, voor maximale veiligheid is onze prioriteit. Belanghebbende moet contact met ons op via e-mail: (calvinkingloanmanagementfirms@gmail.com) / (calvinkingloanfirm@yahoo.com).

    Lening bieden.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Goede Dag,

    Ik ben een geregistreerde particuliere geldschieter. We geven leningen om te helpen mensen, bedrijven die behoefte hebben om hun financiële positie over de hele wereld te werken, met een zeer minimale jaarlijkse rente zo laag als 3% binnen een jaar tot 30 jaar terugbetaling duur periode tot enig deel van de wereld. We geven leningen binnen het bereik van € 5000 tot € 100.000.000. Onze leningen zijn goed verzekerd, voor maximale veiligheid is onze prioriteit. Belanghebbende moet contact met ons op via e-mail: (calvinkingloanmanagementfirms@gmail.com) / (calvinkingloanfirm@yahoo.com).

    Lening bieden.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. In één woord, wauw !! Ik kan niet geloven dat het geld al op mijn rekening staat. Dankje, dankje, dankje! Je maakte van wat gewoonlijk een lang, langdradig en intimiderend karwei is, een zeer aangename en gestroomlijnde ervaring. Ik kan u en mevrouw Karin Sabine-leningen niet genoeg bedanken. Mevrouw Karin Sabine leent voor het geweldige systeem en u voor de geweldige service. Jullie zijn allebei best gaaf! als je een dringende lening nodig hebt, kun je ze e-mailen op sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +79267494861.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Termine suas dificuldades de dinheiro com minha oferta de empréstimo. Eu ofereço 5000 a 200 000 000 € com um 3% interesse um e-mail de ano: formoso.dania05@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Termine suas dificuldades de dinheiro com minha oferta de empréstimo. Eu ofereço 5000 a 200 000 000 € com um 3% interesse um e-mail de ano: formoso.dania05@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  23. NOVAS OFERTAS DE FINANCIAMENTO DE UMA GARANTIA DE 4 ANOS
    Entre em contato comigo por mais de 3.000 a 90.000.000 de euros Partículas do mundo mais exatamente o que você faz na Sérvia; Montenegro; Zurique; Alemanha; Croácia; Eslovênia; Pays-Bas; Bósnia; Alemanha; Os suíços se beneficiam de nossos serviços gratuitos. mon e-mail manezgourane99@gmail.com
    whatsapp número para todas as preocupações: +33752107339

    BeantwoordenVerwijderen
  24. NOVAS OFERTAS DE FINANCIAMENTO DE UMA GARANTIA DE 4 ANOS
    Entre em contato comigo por mais de 3.000 a 90.000.000 de euros Partículas do mundo mais exatamente o que você faz na Sérvia; Montenegro; Zurique; Alemanha; Croácia; Eslovênia; Pays-Bas; Bósnia; Alemanha; Os suíços se beneficiam de nossos serviços gratuitos. mon e-mail manezgourane99@gmail.com
    whatsapp número para todas as preocupações: +33752107339

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Stamattina ho ricevuto il mio prestito grazie a una brava signora, se anche voi siete alla ricerca di un prestito contattate questa email ivanajoksic03@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Hallo dames en heren
    Heeft u dringend behoefte aan financiële versterking (lening)?
    Veel mensen worden geconfronteerd met voortijdige financiële uitdagingen en de meesten van hen kunnen vanwege hun hoge rente, onvoldoende onderpand, schuld / inkomen-ratio, lage kredietscore of om andere redenen geen aandelenleningen krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen.

    Als u een spoedlening nodig heeft, zal ik u adviseren contact op te nemen met mijn bedrijf en kunnen wij u helpen met een lening.
    We bieden allerlei soorten leendiensten aan (persoonlijke lening, zakelijke lening, hypotheeklening en vele andere), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen aan, beveiligde en ongedekte leningen en u kunt ook tot 20 miljoen euro lenen. Mijn bedrijf helpt u bij het bereiken van verschillende doelen met een breed scala aan leenproducten.

    Voor meer informatie over ons kredietaanbod; hier zijn onze contactgegevens.
    Contact E-mail: novicapfinancialservices@gmail.com
    Contactnummer: +31642117819 (WhatsApp)

    Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u die nodig heeft.

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Hallo, heb je financiële steun nodig? Heb je een lening nodig?
    Ik ben Susan Benson van Sunshine Financial Group. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

    Wij verlenen allerlei soorten leningdiensten (persoonlijke lening, zakelijke lening, hypotheeklening en vele andere). Wij verstrekken zowel langlopende als kortlopende leningen, gedekte en ongedekte leningen tegen een betaalbare rente van 3% per jaar. Voor meer informatie over onze service kunt u ons gewoon schrijven via mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com of ons rechtstreeks een bericht sturen via WhatsApp of Telegram via: +447903159998 en ontvang direct een reactie.

    Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen uw financiële doelstellingen op lange en korte termijn te verbeteren, omdat uw financiële stabiliteit ons uiteindelijke doel is.

    Met wat er over de hele wereld gebeurt, worden veel mensen geconfronteerd met vroegtijdige financiële uitdagingen, sommigen vinden het om een ​​of andere reden zo moeilijk om een ​​lening te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen.

    We kunnen u helpen met een oplossing voor uw financiële uitdagingen, schrijf gewoon naar mijn kantoor en we helpen u met een lening. We hebben talloze individuen en organisaties geholpen die over de hele wereld met financiële problemen te maken hebben gehad. Wanneer u bij ons solliciteert, solliciteert u bij een vertrouwd bedrijf dat om uw financiële behoeften geeft, onze hoogste prioriteit is uw financiële stabiliteit.

    Voor meer informatie over ons kredietaanbod kunt u ons uw kredietaanvraag sturen via:
    E-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) OF;
    WhatsApp: +447903159998
    U kunt altijd en overal naar ons schrijven.
    2020 © ️Alle rechten voorbehouden

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Hallo en welkom bij Spotlight Global Loan Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een kredietadviseur.

    Heeft u dringend financiële versterking nodig? Heeft u een lening nodig voor verschillende doeleinden? als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren contact op te nemen met mijn bedrijf via | spotlightglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben, omdat we uitstekende leendiensten over de hele wereld bieden.

    We bieden allerlei soorten leendiensten aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen aan. Mijn bedrijf helpt u met een breed scala aan leenproducten verschillende doelen te bereiken.

    We weten dat het verkrijgen van een legitieme lening altijd een groot probleem is geweest Voor mensen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​lening met eigen vermogen te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege hoge rente tarief, onvoldoende onderpand, verhouding schuld / inkomen, lage credit score of andere redenen.

    Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u die nodig heeft.

    Wij bieden 24-uurs lening van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotlightglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | & Ontvang in een oogwenk een reactie.

    Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

    Je financiële vrijheid ligt in jouw handen!

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Hallo, heb je financiële steun nodig? Heb je een lening nodig?
    Ik ben Susan Benson van Sunshine Financial Group. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

    Wij verlenen allerlei soorten leningdiensten (persoonlijke lening, zakelijke lening, hypotheeklening en vele andere). Wij verstrekken zowel langlopende als kortlopende leningen, gedekte en ongedekte leningen tegen een betaalbare rente van 3% per jaar. Voor meer informatie over onze service kunt u ons gewoon schrijven via mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com of ons rechtstreeks een bericht sturen via WhatsApp of Telegram via: +447903159998 en ontvang direct een reactie.

    Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen uw financiële doelstellingen op lange en korte termijn te verbeteren, omdat uw financiële stabiliteit ons uiteindelijke doel is.

    Met wat er over de hele wereld gebeurt, worden veel mensen geconfronteerd met vroegtijdige financiële uitdagingen, sommigen vinden het om een ​​of andere reden zo moeilijk om een ​​lening te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen.

    Wij kunnen u helpen met een oplossing voor uw financiële uitdagingen, schrijf gewoon naar mijn kantoor en wij helpen u met een lening. We hebben talloze individuen en organisaties geholpen die over de hele wereld met financiële moeilijkheden te maken hebben gehad. Wanneer u bij ons solliciteert, solliciteert u bij een vertrouwd bedrijf dat om uw financiële behoeften geeft, onze hoogste prioriteit is uw financiële stabiliteit.

    Voor meer informatie over ons kredietaanbod kunt u ons uw kredietaanvraag sturen via:
    E-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) OF;
    WhatsApp: +447903159998
    U kunt altijd en overal naar ons schrijven.
    2020 © ️Alle rechten voorbehouden

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Sky World-lening Firma, we verstrekken leningen tegen een rente van 3%.

    skyworldloanfirm@gmail.com

    Goedendag meneer / mevrouw.

    Wij zijn een particuliere onderneming en wij bieden leningen tegen lage rentetarieven bij het bepalen van het bedrag van de lening is tussen 100 miljoen lening voorzieningen van $ 1.000 dollar lening voor bedrijfsontwikkeling: concurrentievermogen rand / bedrijf.

    We bieden verschillende soorten leningen aan

    * Persoonlijke leningen (beveiligd en ongedekt)
    * Zakelijke leningen (beveiligd en ongedekt)
    * Consolidatielening


    Geen kosten vooraf.
    We danken u dat u de tijd heeft genomen om deze advertentie te lezen. Voor meer informatie en vragen kunt u ons vandaag een e-mail sturen

    skyworldloanfirm@gmail.com
    skyworldloanfirms@yahoo.com

    Sarah Williams.

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Goede dag geachte lezers, ik ben Kim Ray die in Saoedi-Arabië werkt, ik wil het medium gebruiken om een korte getuigenis te geven over hoe ik online een lening kreeg nadat ik van een hoog geïnteresseerde rente was weggelopen en ook online werd oplichterij door 1 bedrijf genaamd Global Provission Loan Company, ik beloofde nooit online een lening aan te vragen tot op een trouwe dag een collega-verpleegkundige die met mijn vrouw in hetzelfde ziekenhuis werkte, haar vertelde hoe haar man een lening kreeg die hem hielp te investeren in een bedrijf op het gebied van plantaardige olie en de rente laag was , na de discussie vroeg mijn vrouw om de gegevens van de geldschieter en ze gaf haar de e-mail van de door God gezonden geldschieter, mijn vrouw stuurde me de details en we namen contact met hen op via e-mail: globalprovissioncompany@gmail.com OF Whatsapp: +380660376104

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Wij willen een lening verstrekken aan wie ooit een lening nodig heeft tegen een lage rente van 2%. We verstrekken leningen vanaf minimaal 10.000,00 euro tot maximaal 100 miljoen dollar, ponden, euro's. Neem bij interesse contact met ons op via e-mail: partrickdevlin21@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Buonasera
    Fortunatamente, ci sono altre soluzioni di finanziamento, come i
    prestiti personali. Ho un capitale che verrà utilizzato per concedere
    prestiti. e-mail: lenzottilinda@gmail.com whatsapp +39 3348223735

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Guten Morgen
    Glücklicherweise gibt es andere Finanzierungslösungen wie i
    persönliche Darlehen. Ich habe ein Kapital, das zur Gewährung verwendet wird
    Kredite. E-Mail: lenzottilinda@gmail.com whatsapp +393348223735

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Finanziamento di prestiti a privati
    Ciao, onorevoli colleghi
    Ho reso disponibile un prestito da 1000 a 2000.
    000 € condizioni molto semplici. Fa anche
    investimenti e prestiti soprattutto tra il genere. Email: danielagrosu1976@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Hai bisogno di un prestito? Hai bisogno di

    assistenza finanziaria? Hai bisogno di un

    prestito per i tuoi progetti? In tal caso, non

    preoccuparti più, una società di prestiti

    legittima e autentica che emette tutti i tipi di

    prestito con una percentuale di 3, è qui e

    pronta ad aiutare chi è nel bisogno. Contatta

    immediatamente la seguente e-mail:

    danielagrosu1976@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Finanziamento di prestiti a privati
    Ciao, onorevoli colleghi
    Ho reso disponibile un prestito da 1000 a 2000. 000 € condizioni molto semplici. Fa anche investimenti e prestiti soprattutto tra il genere. Email: danielagrosu1976@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen



  38. Ricercate un prestito personale? fornisce agli individui ed alle imprese Avete - voi delle difficoltà a gestire i vostri problemi?
    ha bisogno di prestiti speciali per costruire la vostra vita? avere più di notizie. Smalto lenzottilinda@gmail.com whatsapp +393348223735

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Do you need a genuine Loan to settle your bills and startup

    business? contact us now with your details to get a good

    Loan at a low rate of 3% per Annual email us:

    Do you need Personal Finance?

    Business Cash Finance?

    Unsecured Finance

    Fast and Simple Finance?

    Quick Application Process?

    Finance. Services Rendered include,

    *Debt Consolidation Finance

    *Business Finance Services

    *Personal Finance services Help

    Please write back if interested with our interest rate EMAIL: muthooth.finance@gmail.com
    Call or add us on what's App +91-7428831341

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Termina le tue preoccupazioni di denaro con la mia offerta di prestito.Ecco il mio indirizzo e-mail: lenzottilinda@gmail.com whatsapp +393348223735

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Ciao, onorevoli colleghi
    Ho reso disponibile un prestito da 1000 a 2000. 000 € condizioni molto semplici. Fa anche investimenti e prestiti soprattutto tra il genere. Email: danielagrosu1976@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Mettiamo a vostra disposizione un prestito da 1000 euro a 9,000000 euro a condizioni molto semplici. Mail: danielagrosu1976@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Mijn lening van 23.000 euro is zojuist verstrekt, heel erg bedankt LAPO MICRO FINANCE. Ik zal over je diensten praten met mensen om me heen die een lening of financiële hulp nodig hebben, want ik ben onder de indruk van je snelle reactie. Als je een lening nodig hebt Aarzel niet om contact op te nemen met een echte legale geldschieter met 100% garantie: E-mail: lapofunding960@gmail.com WHATSAPP +1 (254) 354-4300





    Mijn lening van 23.000 euro is zojuist verstrekt, heel erg bedankt LAPO MICRO FINANCE. Ik zal over je diensten praten met mensen om me heen die een lening of financiële hulp nodig hebben, want ik ben onder de indruk van je snelle reactie. Als je een lening nodig hebt Aarzel niet om contact op te nemen met een echte legale geldschieter met 100% garantie: E-mail: lapofunding960@gmail.com WHATSAPP +1 (254) 354-4300

    BeantwoordenVerwijderen
  44. hai bisogno di prestiti personali e aziendali o per estinguere il tuo debito, watsapp +393348223735, Email: lenzottilinda@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Heeft u een persoonlijke / zakelijke nodig hebt of Xmas leningen Zo ja?. E-mail Mrs.Asia met Bedrag nu nodig op email: danielagrosu1976@gmail.com
    Let op: dat alle mail naar danielagrosu1976@gmail.com moeten worden ingediend

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Per maggiori dettagli sulla mia offerta si prega di contattare il mio prossimo indirizzo email: lenzottilinda@gmail.com
    whatsapp +393348223735

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Ik wil dit medium gebruiken om alle leningzoekers erop te wijzen dat ze heel voorzichtig moeten zijn, omdat er overal oplichting is. Enkele maanden geleden was ik financieel gespannen en vanwege mijn wanhoop werd ik opgelicht door verschillende online geldschieters. Ik had bijna de hoop verloren tot een vriend van me me verwees naar een zeer betrouwbare geldschieter genaamd Karin Sabine, die me zonder enige stress een ongedekte lening van 10.000,00 euro onder 24 uur leende. Als je een lening nodig hebt, neem dan nu contact met hen op via e-mail: sabinhelps@gmail.com of WhatsApp +79267494861.

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Dag iedereen,

    Ik zal je een geheim vertellen van rijk worden met bitcoin-investeringen “een wijs persoon zou geld in zijn hoofd moeten hebben, maar niet in het hart. Elke dag is een dag van nieuwe beslissingen. Het is jouw keuze om rijk of arm te zijn en te blijven worstelen, begin binnen 7 dagen meer geld te verdienen met een legitieme en professionele handelaar zoals wij.Investeringsplannen zijn nu open met een minimale investering van € 200, je kunt in 7 dagen € 2.000 verdienen , Neem contact met ons op via WhatsApp +17657050044

    Investeer € 200, verdien € 2.000

    Investeer € 500, verdien € 5.000

    Investeer € 700, verdien € 7.000

    Investeer € 1.000, verdien € 10.000

    Investeer € 2.000, verdien € 20.000

    Investeer € 5.000, verdien € 50.000

    Investeer € 7.000, verdien € 70.000

    Investeer € 10.000, verdien € 100.000

    Mis deze duidelijke kans niet om uw financiële vrijheid te bereiken, degenen die nu niet klaar zijn om te investeren, zijn niet klaar om vervroegd met pensioen te gaan, zijn niet afhankelijk van één enkele bron van inkomsten, laat ons vandaag voor u handelen en beginnen met het maken van winst voor u. Neem contact met ons op via WhatsApp +17657050044

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Do you need personal loan?
    Loan for your home improvements,
    Mortgage loan,
    Debt consolidation loan,
    Commercial loan,
    Education loan,
    Car loan,
    Loan for assets.
    financialserviceoffer876@gmail.com Whatsapp +918929509036

    BeantwoordenVerwijderen
  50. LENINGEN / INVESTEREN
    Heeft u een dringende lening nodig om uw financiële behoeften op te lossen, wij bieden leningen variërend van $ 5.00,00 tot $ 100.000.000 Max, we zijn betrouwbaar, efficiënt, snel en dynamisch, met 100% gegarandeerde lening geven we ook (euro, ponden en dollars .) Het rentepercentage dat van toepassing is op alle leningen is (2%), als u geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op. Via (foxx.loanfinancialaid@gmail.com): Geleverde diensten omvatten: * Woningverbetering * leningen Uitvinder * Schuldconsolidatielening * Zakelijke leningen * persoonlijke leningen. Neem contact met ons op via
    E-mail: stefanopessina18@gmail.com
    Whatsapp: +15026317996
    Filiaal: 5174 Richmond Avenue, Ohio Duitsland.

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Ik wil de heer Peter Loan in Hours heel erg bedanken. Ik was het slachtoffer van oplichterij, maar toen ik een bericht zag over een lening over hoe een vrouw met drie kinderen een lening kreeg van de heer Peter Loan in Hours bedrijf, ik was overweldigd. Ik heb zojuist mijn lening goedgekeurd op 10 september 2021 en mijn lening ontvangen op 11 september 2021. Als u zich in een financiële crisis bevindt, aarzel dan niet om contact op te nemen met deze particuliere geldschieter die een lening verstrekt tegen een rente van 2% over de hele wereld. Krijg uw legitieme lening bij de Quick Loan in Hours-aanbieding en stop met het verspillen van tijd met valse kredietverstrekkers. Neem nu contact met hen op via e-mailadres peterhelps01@outlook.com

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Stimați cititori, ar trebui să rețineți că această ofertă este pentru persoane serioase, firme și companii. orice persoană interesată, firme și companii care sunt interesate să obțină împrumuturi în compania mea ar trebui să contactezehpdiyriyaa4000@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Căutați un împrumut de capital propriu sau o a doua ipotecă? Poate fi o modalitate rapidă de a accesa numerar la o rată excelentă. Îl puteți folosi pentru orice doriți, dar motive comune sunt consolidarea datoriilor, investiții, renovări de locuințe, începerea unei afaceri și ameliorarea problemelor legate de fluxul de numerar.

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Obțineți un împrumut pentru o mașină nouă și să vă achitați facturile cu plăți lunare scăzute, la o rată a dobânzii de numai 3%. Pentru detalii complete și pentru a trimite o cerere de împrumut contactați-ne prin: hpdiyriyaa4000@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Krijg een lening voor een nieuwe auto en om uw rekeningen af te betalen met lage maandelijkse betalingen tegen een rentetarief van slechts 3%. Neem voor alle details en om een leningaanvraag in te dienen contact met ons op via: hpdiyriyaa4000@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Ik ben een fulltime gediplomeerd professional die gespecialiseerd is op dit gebied van kredietverlening. Ik behandel zowel lokaal als internationaal. Ik maak deel uit van Dominion Lending Centre, de grootste russische hypotheekmakelaardij. Pas op voor personen zonder vergunning en voor parttimers. Ze weten niet wat ze doen. Ik zal u duizenden dollars kunnen besparen en u weg kunnen leiden van de valkuilen van het krijgen van hypotheken en tweede hypotheken. Ik zie veel mensen die deze leningen zelf krijgen en dan naar mij toekomen voor verdere financiering. Ik krimp ineen bij hun hoge tarieven, buitensporige vergoedingen en verschrikkelijke voorwaarden. Helaas is het dan te laat voor mij om te helpen.javeedkegtyvfdgvc@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Ik heb gisteren een lening van 30.000 euro aangevraagd voor de ziekenhuisrekeningen van mijn zoon bij meneer Peter en vandaag is het geld op mijn rekening gestort. lening moet nu contact met hem opnemen via: am.peterhelps01@outlook.com voor meer info.of whatsapp op +3185857744

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Hallo leningzoekers, heeft u een dringende lening nodig om een bedrijf te starten, schuldlening? Een auto of een huis kopen? Zo ja, geen zorgen meer, want wij bieden alle soorten leningen tegen een lage en betaalbare rente van 3%, zonder onderpand en zonder kredietcontrole. Neem contact met ons op als u een lening nodig heeft met de onderstaande informatie. (1) Naam: (2) Benodigd bedrag lening: (3) Duur van de lening: (4) Telefoonnummer: (5) Land: (6) Staat: (7) Doel van de lening: Neem vandaag nog contact met ons op via e-mail: ( peterhelps01 @outlook.com ) of whatsapp ons op +3185857744

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Offerta di prestito e finanziamento per investire

    Contatto: credit.entreprises@gmail.com
    Whatsapp: + 33 752 75 32 75

    Ti offro un prestito da € 2.000 a € 8.950.000
    Chiunque sia in grado di pagare con gli interessi ha un tasso di interesse basso dal 3% al 3%. Il finanziamento e il credito sono certificati nelle seguenti aree:

    Prestiti immobiliari
    prestito di investimento Investment
    Prestiti auto
    Consolidazione del debito
    Linea di credito
    Seconda ipoteca
    Rimborso del credito
    Prestito personale


    Per maggiori dettagli sulle nostre condizioni, vi preghiamo di contattarci a

    Rispondi

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Buongiorno
    Fortunatamente, ci sono altre soluzioni di finanziamento, come i
    prestiti personali. Ho un capitale che verrà utilizzato per concedere
    e-mail: lenzottilinda@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Hallo iedereen. Ik zag opmerkingen van mensen die hun lening al hebben gekregen van de heer Peter uren geleden, bevestigde ik in mijn eigen persoonlijke bankrekening een totaalbedrag van $ 30.000 waar ik om heb gevraagd. Dit is echt een geweldig nieuws en ik adviseer iedereen die een echte lening nodig heeft om toe te passen via hun e-mail (Peterhelps01@outlook.com) Ik ben blij nu ik de lening heb gekregen die ik heb aangevraagd

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Goededag !! Ik ben darlington paul, werk als een gerenommeerde, legitieme en geaccrediteerde geldleningsmaatschappij. Ik wil dit medium gebruiken om u te informeren dat we betrouwbare hulp bieden aan de begunstigde, aangezien we graag een lening aanbieden tegen een rentetarief van 2% aan betrouwbare individuen. Via: whatsapp (+33758440171) en (darlingtonhelp@gmail.com) Geleverde diensten omvatten: * Woningverbetering * Uitvindersleningen * Autoleningen * Schuldconsolidatielening * Kredietlijn * Tweede lening * Zakelijke leningen * Persoonlijke leningen * Internationale leningen. Schrijf alsjeblieft terug als je geïnteresseerd bent. Na reactie ontvangt u een aanvraagformulier voor een lening om in te vullen. (Geen sociale zekerheid en geen kredietcontrole, 100% gegarandeerd!) Ik kijk ernaar uit om u van dienst te kunnen zijn. U kunt contact met mij opnemen via whatsapp (+33758440171) e-mail:darlingtonhelp@gmail.com Met vriendelijke groet, darlington paul

    BeantwoordenVerwijderen
  63. I have just taken out my first personal loan and i must say i am extremely impressed as to how straightforward the services is. All i had to do was applied and filled out the application form and submit it! I was then told in about 10 minutes that i was accepted and that the funds has been approved and on the way to my bank after submitting the required information’s and i received a loan of $35,000 USD! Extremely impressive. Now i have my own car and also have my own business thanks to mr peter LOAN FIRM. Apply for your loan today without any stress with peter LOAN FIRM email them now on ( peterhelps01@outlook.com ). Thanks.

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Hai bisogno di un prestito per comprare una casa o una macchina?Hai bisogno di un prestito per pagare i tuoi debiti? email lenzottilinda@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (muthooth.finance@gmail.com) Call or add us on what's App +91-7428831341

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Goededag. Voor alle doeleinden een lening nodig? Heeft u een financieel probleem? De garantie van Bridge Finance is gebaseerd op het verlenen van financiële diensten aan klanten tegen gunstige rentetarieven. Onze leningen zijn eenvoudig en snel. Neem vandaag nog contact met ons op om de lening te krijgen die u nodig heeft. Elke lening met een rente van 2% kunnen wij aanpassen aan uw budget. Als je geïnteresseerd bent, neem dan nu contact op (peterhelps01@outlook.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Hallo, Getuigenis van individuele leningen Ik geloofde niet langer in het lenen van geld omdat alle banken mijn dossier verwierpen; Ik was inderdaad bij mijn bank. Maar op een dag beval een vriend me aan bij een particuliere geldschieter wiens e-mail ze me gaf. Ik probeerde het met hem door hem een ?? e-mail en het werkte. Ik had de juiste persoon een eerlijke particuliere geldschieter waar ik al jaren naar op zoek was. Ik kreeg mijn lening van € 95.000 tegen een tarief van 2% waarmee ik momenteel goed kan leven en ik betaal regelmatig mijn maandelijkse betalingen. U kunt bij hem terecht als u om verschillende persoonlijke redenen een lening nodig heeft. Twee van mijn collega's kregen ook zonder problemen leningen. Hier is zijn e-mail: peterhelps01@outlook.com

    BeantwoordenVerwijderen