dinsdag 8 juli 2014

Vakantie

Bedankt allemaal voor de leuke reacties op onze zwangerschap! Het wordt nu wel heel spannend, nog twee nachtjes slapen tot de echo! En daarna op vakantie. Als we op vakantie zijn, zullen we het ook aan onze kinderen vertellen, ik kijk er nu al naar uit. De jongens zullen het waarschijnlijk wel begrijpen en ik denk ook dat ze het heel leuk vinden. DL begrijpt het waarschijnlijk nog niet, maar dat zal wel komen als mijn buik gaat groeien. Ik zit nog even te twijfelen of ik dit boek zal kopen om voor te lezen. Ach, misschien moet ik het ook maar gewoon doen!

Over onze vakantie: wij zijn bijna twee weken op deze camping te vinden. Ik heb gevraagd om een plaats dicht bij de toiletten, haha! Ik ga zo nog even een Facebookberichtje sturen naar de eigenaar van Hotel Heidi in Toblach, Sud-Tirol. Wellicht dat we nog 1 of 2 nachten daar gaan slapen. Het is best lekker om rustig je tent te kunnen afbreken en opruimen, en daarna nog even kunt relaxen in een hotel. We zullen dan ook zeker Pizzeria Hans bezoeken!

We zijn al een paar keer in de Dolomieten op vakantie geweest. De eerste keer was onze eerste gezamenlijke zomervakantie in 2008. We hebben toen veel klettersteigs gedaan. Twee jaar later gingen we weer, maar nu met ZL1 en opa en oma voor de oppas. Zodoende hebben we nog een paar klettersteigs gedaan. In 2011 zijn we voor het eerst een nachtje in Hotel Heidi geweest, nadat we hadden gekampeerd in Slovenie. (zo'n 3 uur rijden naar Toblach). Ook in 2012 hebben we een nachtje in Hotel Heidi geslapen. Zowaar hebben we een jaar overgeslagen, maar nu hopen we weer naar ons vakantieadres te kunnen gaan.

Goed, morgen maar even een aantal dingen inslaan en alvast wat spullen klaarleggen. Dan kunnen we donderdag de auto inpakken, na de echo en dan vertrekken we aan het begin van de nacht!

9 opmerkingen:

 1. Alvast een fijne vakantie. Een leuk boekje voor een dreumes/peuter is Bobbi wordt grote broer. Van zwangerschap tot kraambed, hele herkenbare plaatjes. Mijn oudste zoon nu bijna 4 vind het nog steeds een leuk boek.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is inderdaad ook een leuk boekje, maar de gene in het bericht is ook leuk. Anders koop je ze allebei ;)

   Verwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap.
  En een hele fijne vakantie toegewenst.

  groetjes
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goede reis en fijne vakantie met hopelijk een goede echo op donderdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne vakantie en ik wens je een voorspoedige zwangerschap.

  Wat betreft het boek: de bibliotheek heeft heel veel boeken (vast en zeker ook jouw gewenste titel) over het krijgen van een broertje of zusje. Dat is een goedkoper alternatief en je kunt meerdere boeken lenen. Bij een zwangerschap hebben peuters vaak heel specifieke vragen, zodat je er het boek bij kunt zoeken dat antwoord geeft op die vragen.
  Mijn kinderen vroegen bijvoorbeeld: ja, maar hoe komt die baby er dan IN? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vond het boek juist niet leuk, wel grappig, maar weinig voorbereidend of informatief. Heb een boek van Martine Delfos gekocht toen, kon ik zelf meer mee. Smaken of wensen verschillen.
  Maar... natuurlijk van harte gefeliciteerd en veel geluk met de zwangerschap! Een bijzonder moment om het aan je kinderen te vertellen, geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen