maandag 3 augustus 2015

300.000

Jaaa, een mooie nieuwe mijlpaal voor onze hypotheek. Vanaf vandaag zitten we voor beide hypotheekdelen samen onder de, voor ons, magische grens van €300.000. Daarvan lost €140.000 in 2031 vanzelf op doordat dat deel dan volledig wordt afgelost met het opgebouwde spaargeld uit de spaarhypotheek.

Van ons aflossingsvrije deel is nu nog €160.000 over en dat klinkt toch al niet meer als een hele grote uitdaging. Als we met hetzelfde tempo door blijven aflossen, dan zijn we binnen 10 jaar wel van ons aflossingsvrije deel af.

De laatste maand zijn er ook weer 2 huizen bij ons in de straat verkocht. Beide woningen zijn vergelijkbaar met onze woning. Één van de huizen heeft een lange tijd in de verkoop gestaan, de tweede was binnen 5 dagen verkocht. Beide woningen hadden een vraagprijs van €300.000. Daarmee lijkt onze woning nu eindelijk bijna niet meer onder water te staan.

Voor de rest van het jaar gaan we niet meer extra aflossen. We gaan ons nu weer richten op het aanvullen van onze spaarrekeningen om volgend jaar weer rustig verder te gaan met aflossen. Ondertussen kunnen we gaan bedenken wat ons aflosplan voor 2016 gaat worden.

9 opmerkingen:

 1. Super!! Gefeliciteerd met de mijlpaal :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed zeg! Hier nu nog 130.000 aflossing vrij. We gaan eerst bijstorten in de spaarhypotheek voor loopduurverkorting.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een goed nieuws allemaal! En een goed teken dat de huizen in je straat weer voor goede prijzen verkocht worden.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker! Het niet meer onder water staan moet een lekker gevoel zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk zeg! Mooi teken ook, dat huizen weer verkocht worden. Misschien kun je ook achterhalen voor hoeveel ze uiteindelijk zijn weggegaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo en welkom bij Spotlight Global Financial Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

  Heeft u dringend financiële versterking nodig? Heeft u voor verschillende doeleinden een lening nodig? als uw antwoord ja is, raad ik u aan om contact op te nemen met mijn kantoor via | spotlightglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben staan, want we bieden uitstekende leendiensten over de hele wereld.

  We bieden allerlei soorten leendiensten aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen aan en u kunt ook tot 15 miljoen euro lenen. Mijn bedrijf helpt u verschillende doelen te bereiken met een breed scala aan leningproducten.

  We weten dat het krijgen van een legitieme lening altijd een enorm probleem is geweest.Voor individuen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​eigen vermogen te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege de hoge rente. rente, onvoldoende onderpand, verhouding tussen schuld en inkomen, lage kredietscore of andere redenen.

  Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties afronden waar en wanneer u maar wilt.

  Wij bieden 24 uur per dag leendiensten van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotlightglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | & ontvang direct een reactie

  U kunt ons gemakkelijk bekijken op onze website via: https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial ||

  Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

  Uw financiële vrijheid ligt in uw handen!

  BeantwoordenVerwijderen