zaterdag 15 februari 2020

Nieuwe keuken

Bij een nieuwe woning hoort een nieuwe keuken. We hebben nu een hele mooie Bulthaup keuken en zijn daar prima over te spreken, maar de kans dat een nieuwe Bulthaup keuken toch wat boven ons budget uit gaat komen hadden we vorige week ook een paar andere keukenzaken gemaild voor het maken van een afspraak en gisteren was de eerste keukenzaak aan de beurt. Terwijl de 4 oudste kinderen naar school waren, hadden wij even 1 uur en 3 kwartier de tijd om even te kijken wat voor keuken we zouden willen.

We hadden van te voren de ruimte al ingedeeld dus we wisten eigenlijk al dat we een kookeiland met inductieplaat en kraan wilden hebben. Verder wilden we een kastenwand van ongeveer 4 meter waarin we minimaal een stoomoven en een grote oven wilden en eventueel nog een inbouw koffiemachine. Een quooker met kokend, warm, bruisend en koud water wilden we eventueel ook nog wel. We hadden een maximum bedrag van ongeveer €20.000 voor de keuken begroot.

Even puntsgewijs onze wensen:
  • kookeiland (van 120cm (2 volle kasten diep) en maximale breedte (zonder naden))
  • hoge koelkast (zonder vrieslades)
  • hoge vriezer
  • stoomoven
  • oven
  • grote inductieplaat met flexibele kookzones (zodat er ook extra grote pannen oppassen)
  • krasvrije aanrechtblad
Nice to haves:
  • quooker, liefst met kokend, warm, bruisend en koud water
  • inbouw koffiemachine
De jongen bij de keukenzaak begon met wat schetsen, maar hij was duidelijk nog niet zo goed in het schetsen en ging gelukkig snel over op het ontwerpen via de computer. Dat ging hem gelukkig beter af. Hij ging eerst uit van alle wensen en nice to haves, zodat we later altijd nog kunnen schrappen om de prijs te drukken.

Om een kastenwand symmetrisch te krijgen, adviseerde hij om de vriezer en koelkast aan de buitenkanten te doen. En verder 3 apparaten (koffiemachine, stoomoven en oven) naast elkaar. Daarmee zouden we een kastenwand van 5x60+greeplijsten=320cm krijgen. Met ombouw om de kasten zouden we dan op ongeveer 350cm zitten.

Hij maakte direct al gebruik van apparaten die Home Connect ondersteunen, tot grote tevredenheid van ML, want die had nog wel de extra wens om de apparatuur op afstand te kunnen aansturen, maar daardoor wisten we ook al gauw dat de keuken ver boven ons budget zou gaan uitkomen. Hij had er voor de mooie lijnen ook nog een warmhoudlade bij gedaan. Anders zouden de apparaten niet allemaal even hoog zijn en dat geeft natuurlijk een rommelig beeld.

Toen hij uiteindelijk een eerste ontwerp had, waren we benieuwd naar de uiteindelijke prijs. We hadden het idee dat hij zelf nogal schrok van de prijs. Want hij kwam uit op ruim €34.000, inclusief plaatsingskosten. Hieronder het ontwerp. Het verlaagd plafond op bovenstaande tekening voor de afzuiging en verlichting moest nog wat dunner worden, maar onze tijd was op.


Nog voordat we ons budget kenbaar hadden gemaakt, begon hij al dat hij normaal nog wel een pannenset cadeau deed. Maar nu wilde hij de quooker (€2880) ook wel cadeau doen. En alle prijzen waren op basis van adviesprijs, dus hij wilde nog 30% korting berekenen op het apparatuur. En verlichting in de kasten wilde hij er ook gratis bij doen toen we aangeven niet geïnteresseerd te zijn in een pannenset (die waarschijnlijk toch te klein is voor ons gezin).

Uiteindelijk kwam hij met een prijs van €26.000. Dat is wel inclusief plaatsing en inclusief een volautomaat inbouw koffiemachine (adviesprijs €2979) en warmhoudlade. Doordat we toen naar huis moesten konden we niet verder over de prijs praten, maar we hadden het idee dat we nog wel wat verder omlaag kunnen met de prijs. Vanmiddag hebben we een tweede afspraak bij dezelfde keukenzaak om het gesprek nog even af te ronden.

Volgende week hebben we ook een gesprek gepland bij een andere keukenzaak, een Bulthaup dealer, dus dan weten we nu al dat we daar op een bedrag hoger dan €34.000 moeten rekenen. Ondertussen toch nog maar even kijken of we het budget voor de keuken nog wat moeten verhogen ...

Edit: We hebben uiteindelijk het verlaagde plafond met afzuigkap laten vervallen en een afzuiger in de kookplaat gekozen. De vaatwasser hebben we nog een kleine upgrade gegeven, extra stopcontact op het kookeiland en een paar extra lades ipv kasten. We kwamen uiteindelijk op een bedrag van €24.000 uit.

33 opmerkingen:

  1. HEB JE EEN LENING NODIG?
    HOUD UW FINANCIËLE LAST NIET VOOR U ZELF CONTACT MET ONS OP VOOR ENIGE LENING MET EEN LAGE RENTE VAN 2%. stevewilsonloanfirm@gmail.com whatsapp: +16673078785

    Onze leningen zijn goed verzekerd voor maximale veiligheid is onze prioriteit. Ons belangrijkste doel is om u te helpen de service te krijgen die u verdient. Ons leenprogramma is het snelste.

    We verstrekken leningen in elke valuta van uw keuze: yuan, dollar, Thaise baht, euro, dinar, enz.} En een looptijd van 1 tot 30 jaar om de lening terug te betalen (veilig en ongedekt).
    Heb je een lening nodig en heb je een lage kredietscore? Vind je het moeilijk om leningen te krijgen van lokale banken en andere financiële instellingen? oplossing voor uw financiële probleem is STEVE WILSON LOAN FIRM.

    De voorwaarden zijn heel redelijk en attent.
    We bieden een breed scala aan financiële diensten, waaronder: kerstleningen, zakelijke leningen, schuldenconsolidatieleningen, persoonlijke leningen, autoleningen, hotelleningen, studieleningen, woningherfinancieringsleningen met een lage rentevoet van 2% per annulering voor particulieren, bedrijven en rechtspersonen.

    Geïnteresseerde aanvragers moeten contact met ons opnemen via e-mail: stevewilsonloanfirm@gmail.com. whatsapp: +16673078785 Meld je aan en wees vrij van financiële gebondenheid.
    Bedrijfswebsite: https: //stevewilsonfinancialloanfirm.webs.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo allemaal, ik ben super opgewonden vandaag. Ik zag opmerkingen van mensen die al een lening hadden ontvangen van Sabinehelps@gmail.com en toen besloot ik me aan te melden op basis van hun aanbevelingen. Een paar uur geleden bevestigde ik in totaal 10.000 euro die ik had aangevraagd van mijn eigen bankrekening. Dit is echt geweldig nieuws, en ik adviseer iedereen die een echte lening nodig heeft om een aanvraag in te dienen via e-mail: sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op + 79267494861

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo kijker
    Wij zijn professionele handelaren, die wekelijks forex en binair voor investeerders verdienen, vertellen u graag meer over ons investeringsplatform waar u al vanaf $ 200 kunt beleggen en wekelijks $ 2000 kunt verdienen. Veel mensen hebben al eerder van dit investeringsaanbod geprofiteerd. en tijdens dit convid-19-virus, als u financiële moeilijkheden doormaakt als gevolg van dit coronavirus en u hulp nodig heeft bij het betalen van rekeningen, kiest u gewoon een geschikt investeringsplan voor uzelf en begint u wekelijks winst te maken

    $ 200 om in 7 dagen $ 2.000 te verdienen
    $ 300 om in 7 dagen $ 3.000 te verdienen
    $ 500 om in 7 dagen $ 5.000 te verdienen
    $ 1000 om in 7 dagen $ 10000 te verdienen
    $ 5000 om in 7 dagen $ 50000 te verdienen

    Om nu uw investering te starten
    e-mail: claustradingsignal07@aol.com
    Via whatsapp: +12166263236

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Our proposed offer for clients in the new year is positive and total commitment, so working with us gives you maximum assurance of getting funded for we have an A+ rating in financing. Frank Loan Services (FLS) over the years has been highly rated as one of the best online companies with a cheaper interest rate. If you are in need of financing, don’t hesitate to contact us through phone (+1-713-389-6778) or E-mail: k.frankloans@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo, heb je financiële steun nodig? Heb je een lening nodig?
    Ik ben Susan Benson van Sunshine Financial Group. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

    Wij verlenen allerlei soorten leningdiensten (persoonlijke lening, zakelijke lening, hypotheeklening en vele andere). Wij verstrekken zowel langlopende als kortlopende leningen, gedekte en ongedekte leningen tegen een betaalbare rente van 3% per jaar. Voor meer informatie over onze service kunt u ons gewoon schrijven via mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com of ons rechtstreeks een bericht sturen via WhatsApp of Telegram via: +447903159998 en ontvang direct een reactie.

    Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen uw financiële doelstellingen op lange en korte termijn te verbeteren, omdat uw financiële stabiliteit ons uiteindelijke doel is.

    Met wat er over de hele wereld gebeurt, worden veel mensen geconfronteerd met vroegtijdige financiële uitdagingen, sommigen vinden het om een ​​of andere reden zo moeilijk om een ​​lening te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen.

    We kunnen u helpen met een oplossing voor uw financiële uitdagingen, schrijf gewoon naar mijn kantoor en we helpen u met een lening. We hebben talloze individuen en organisaties geholpen die over de hele wereld met financiële problemen te maken hebben gehad. Wanneer u bij ons solliciteert, solliciteert u bij een vertrouwd bedrijf dat om uw financiële behoeften geeft, onze hoogste prioriteit is uw financiële stabiliteit.

    Voor meer informatie over ons kredietaanbod kunt u ons uw kredietaanvraag sturen via:
    E-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) OF;
    WhatsApp: +447903159998
    U kunt altijd en overal naar ons schrijven.
    2020 © ️Alle rechten voorbehouden

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Binaire / bitcoin optionele handel !!!!
    De weg naar succes is erg smal en wat het smal maakt, is ongeloof en twijfel voor kansen.
    Bitcoin is het echte werk, investeer
    $ 250 - $ 3000
    $ 500 - $ 5000
    $ 1000- $ 10000
    $ 1500 - $ 15.000
    $ 2000- $ 20000
    Win binnen 5 werkdagen
    Geïnteresseerden Neem contact met mij op als u geïnteresseerd bent of WhatsApp +1 (301) 329-5298 of e-mail: int.hackers002@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hallo en welkom bij Spotlight Global Loan Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een kredietadviseur.

    Heeft u dringend financiële versterking nodig? Heeft u een lening nodig voor verschillende doeleinden? als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren contact op te nemen met mijn bedrijf via | spotlightglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben, omdat we uitstekende leendiensten over de hele wereld bieden.

    We bieden allerlei soorten leendiensten aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen aan. Mijn bedrijf helpt u met een breed scala aan leenproducten verschillende doelen te bereiken.

    We weten dat het verkrijgen van een legitieme lening altijd een groot probleem is geweest Voor mensen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​lening met eigen vermogen te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege hoge rente tarief, onvoldoende onderpand, verhouding schuld / inkomen, lage credit score of andere redenen.

    Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u die nodig heeft.

    Wij bieden 24-uurs lening van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotlightglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | & Ontvang in een oogwenk een reactie.

    Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

    Je financiële vrijheid ligt in jouw handen!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Snelle lening in minder dan 24 uur. We informeren het grote publiek dat we een lening aanbieden van € 2000 tot € 50 miljoen euro met een rentepercentage van 3%. gegarandeerd, getest en betrouwbaar, onmiddellijke beslissing van een directe geldschieter. Betaaldagleningen of leningen op afbetaling zonder harde kredietcontrole. Bezoek ons vandaag nog!
    E-mail ( bailiegiffordmoney@gmail.com )

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heeft u behoefte aan eenvoudige, oprechte en snelle Zakelijke of persoonlijke leningen?' Wij bieden allerlei leningen, zoals Business start-up lening, Persoonlijke lening, Investeringslening etc. Voor meer informatie u contact met ons opnemen via e-mail op: robertfinancialloans@gmail.com of whatsapp +14086140680

    LENING AANVRAAG HIERONDER VERMELD:..

    Naam:
    Bedrag:
    Land:
    Duur:
    Adres:
    Telefoonnummer:
    Maandelijks inkomen:
    Man/vrouw:

    E-mail: robertfinancialloans@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hallo
    Wij zijn professionele handelaren, die wekelijks forex en binair voor investeerders verdienen, vertellen u graag meer over ons investeringsplatform waar u slechts $ 200 kunt investeren en wekelijks $ 2000 kunt verdienen. Veel mensen hebben al eerder van dit investeringsaanbod geprofiteerd. en tijdens dit convid-19-virus, als u financiële moeilijkheden doormaakt als gevolg van dit coronavirus en u heeft hulp nodig bij het betalen van rekeningen, kiest u gewoon een geschikt investeringsplan voor uzelf en begint u wekelijks winst te maken

    $ 500 om in 7 dagen $ 5.000 te verdienen
    $ 1000 om in 7 dagen $ 10000 te verdienen
    $ 5000 om in 7 dagen $ 50000 te verdienen

    Neem nu contact op via WhatsApp om uw investering te starten: (+12166263236)
    e-mail: carlose78910@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hallo
    Wij zijn professionele handelaren, die wekelijks forex en binair voor investeerders verdienen, vertellen u graag meer over ons investeringsplatform waar u slechts $ 200 kunt investeren en wekelijks $ 2000 kunt verdienen. Veel mensen hebben al eerder van dit investeringsaanbod geprofiteerd. en tijdens dit convid-19-virus, als u financiële moeilijkheden doormaakt als gevolg van dit coronavirus en u heeft hulp nodig bij het betalen van rekeningen, kiest u gewoon een geschikt investeringsplan voor uzelf en begint u wekelijks winst te maken

    $ 500 om in 7 dagen $ 5.000 te verdienen
    $ 1000 om in 7 dagen $ 10000 te verdienen
    $ 5000 om in 7 dagen $ 50000 te verdienen

    Neem nu contact op via WhatsApp om uw investering te starten: (+12166263236)
    e-mail: carlose78910@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hallo, heeft u een dringende lening nodig?
    Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

    Heeft u een lening nodig om een ​​bedrijf te starten, een project af te ronden, een huis of auto te kopen, of heeft u een lening nodig om andere persoonlijke redenen? als uw antwoord ja is, wil ik dat u contact opneemt met mijn bedrijf. We verlenen allerlei soorten leendiensten, zowel gedekte als ongedekte leningen. Als je dit aan het lezen bent en je weet dat je financiële ondersteuning nodig hebt, kun je ons gewoon schrijven via e-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com of ons rechtstreeks op WhatsApp sturen via: +447903159998 en ontvang direct een reactie.

    Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen uw financiële doelstellingen op lange en korte termijn te verbeteren, omdat uw financiële stabiliteit ons uiteindelijke doel is.

    Kenmerken en voordelen;
    * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
    * Flexibel bedrag - u beslist hoeveel u wilt lenen.
    * Snelle directe financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
    * Flexibel rentepercentage van 3%.
    * Hoge goedkeuringspercentages
    * U krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te selecteren, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een periode van 1-30 jaar.
    * Eenvoudige online applicatie.
    * Persoonlijke begeleiding en expertise.
    * Geen verborgen kosten

    Veel mensen worden geconfronteerd met vroegtijdige financiële uitdagingen en ze vinden het om de een of andere reden zo moeilijk om een ​​lening te krijgen bij hun lokale banken of andere financiële instellingen.

    Als u echt een oplossing voor uw financiën nodig heeft, schrijf dan naar mijn bedrijf en wij zullen u helpen met een lening. We hebben talloze individuen en organisaties geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden verkeerden. Wanneer u bij ons solliciteert, solliciteert u bij een vertrouwd bedrijf dat om uw financiële behoeften geeft. Onze hoogste prioriteit is uw financiële stabiliteit en er wordt voor u gezorgd tijdens het hele proces.

    Voor meer informatie over ons kredietaanbod kunt u ons uw kredietaanvraag sturen via:
    E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com OF;
    WhatsApp: +447903159998

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Geweldig handelsplatform, gemakkelijk te gebruiken en snel op te nemen met bitcoins, bankrekening, PayPal, skrill enz. Ik heb dit platform gebruikt samen met de meest aanbevolen forexstrategie en binaire optiehandel op internet van Carlos Ellison en tot dusver heb ik geen klachten en verdien ik wekelijks bijna $ 2000- $ 21.000. Hij is echt geweldig, de beste in zijn vakgebied en onder andere uniek. Ik ben dankbaar en wil dat jullie allemaal meedoen aan zijn goede werken.
    Neem contact met hem op via e-mail: carlose78910@gmail.com
    Via whatsapp: +12166263236

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Do you need a genuine Loan to settle your bills and startup

    business? contact us now with your details to get a good

    Loan at a low rate of 3% per Annual email us:

    Do you need Personal Finance?

    Business Cash Finance?

    Unsecured Finance

    Fast and Simple Finance?

    Quick Application Process?

    Finance. Services Rendered include,

    *Debt Consolidation Finance

    *Business Finance Services

    *Personal Finance services Help

    Please write back if interested with our interest rate EMAIL: muthooth.finance@gmail.com
    Call or add us on what's App +91-7428831341

    BeantwoordenVerwijderen
  15. BESTE LENINGEN VAN LENDINGTREE INC.

    Dit is goed nieuws van LendingTree inc, we bieden alle soorten leningen om aan uw gewenste wensen te voldoen. Of het nu gaat om een ​​lening om een ​​nieuw bedrijf te starten, een auto te kopen, een huis te kopen, nieuwe machines te kopen of uw schulden af ​​te lossen. Ik ben blij dat LendingTree, de meest vertrouwde online leningmaatschappij, hier is om te helpen. Neem contact met ons op via e-mail op (lendingtreegroupinc@gmail.com).

    Grote of onverwachte uitgaven kunnen bij iedereen mislopen. Een persoonlijke lening krijgen voor onverwachte financiële problemen kan moeilijk zijn, zelfs zonder slechte kredietwaardigheid. Waar kunt u terecht als u een lening nodig heeft in Griekenland, Polen en Nederland? Het antwoord is de kredietverstrekker LendingTree, via (lendingtreegroupinc@gmail.com).

    Wanneer onverwachte regenval tijdens uw parade kost, laat LendingTree inc u helpen om dekking te vinden. Een persoonlijke lening kan de oplossing zijn om te voorkomen dat u overweldigd raakt wanneer de dagelijkse kosten van levensonderhoud beginnen op te lopen. Maar als u enkele minpunten op uw krediet heeft staan, kan het moeilijk zijn om het leningproduct te vinden dat u nodig heeft.

    Een lening krijgen via LendingTree inc is extreem snel en gemakkelijk. Of het nu gaat om een ​​persoonlijke lening, een autolening of een snelle lening, ons doel is om de beste online lening op de markt te zijn. De reden waarom u een lening afsluit, is geheel aan u. We vragen je niet om ons je leven te vertellen, maar we willen je helpen te bereiken wat je wilt.


    Neem vandaag nog contact met ons op via.

    E-mailadres: (lendingtreegroupinc@gmail.com)

    E-mailadres: (lending-tree@outlook.com)

    Website: www.lendingtree.com

    WhatsApp: +1 (213) 419 2419

    Ga voor meer informatie naar (https: //en.m.wikipedia .org / wiki / LendingTree)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik verstrek leningen aan bedrijven en particulieren met een redelijke rente van 2%. E-mail naar: (christywalton355@gmail.com) als u geïnteresseerd bent in de leningaanbieding.

    BeantwoordenVerwijderen

  17. Een spoedlening nodig ??? Staat u in de schulden? Heeft u een slecht krediet? heb je een lening nodig ?, We geven leningen aan mensen ondanks hun slechte / slechte kredietscores. Wij verstrekken zowel zakelijke als persoonlijke leningen met een lange en korte looptijd naar keuze. Onze leningprogrammeur is snel en betrouwbaar, solliciteer vandaag nog en krijg direct veld terug

    Onze leningen variëren van minimaal $ 5.000,00 euro en maximaal $ 100.000.000,00 euro. Onze leningen zijn goed verzekerd, 100% gegarandeerd en klanten zijn verzekerd van maximale veiligheid. Neem voor meer informatie contact met ons op via ons e-mailadres E-mail: leofinanciallink@mail.com

    Beste wensen
    De heer LEO EGBERT MD / CEO
    E-mail: leofinanciallink@mail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Het handelssignaal van Carlos hielp me $ 1.200 te verdienen met $ 100 na 7 dagen handelen in binaire opties, je bent inderdaad een inspiratie voor de wereld Carlos neemt contact met hem op via whatsapp: (+12166263236) of e-mail: carlose78910@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Met vriendelijke groet, wij staan ​​tot uw beschikking voor elk financieel probleem. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en we helpen u snel en gemakkelijk hier: +33 7 55 32 83 05 of
    axa.finance.infos@fancier.com
    hartelijk

    BeantwoordenVerwijderen
  20. LENDINGTREE® LENINGEN INC.


    Ben je toegegeven waar je leningen kunt krijgen, afgewezen door banken en nu gefrustreerd door waar je een lening kunt krijgen? LENDINGTREE geeft u de lening die u verwacht. neem contact met ons op via lendingtreegroupinc@gmail.com.

    Een lening om uw schuld gemakkelijk terug te betalen?
    Een lening om het soort bedrijf te starten dat u wilt doen?
    Een lening voor educatieve doeleinden?
    Een lening om een ​​appartement te kopen?

    Zoek niet verder, LENDING TREE INC biedt leningen aan
    Geen verborgen betalingen van 1.000 tot 20.000.000 EUR / USD / POND
    Tegen een zeer lage rente van 3%
    We hebben een netwerk van kredietverstrekking en
    financiële hulp aan klanten over de hele wereld.

    We streven ernaar om onze standaard van uitmuntendheid te handhaven. We bieden onze diensten op elk moment van de dag aan.
    We geven een lening aan degenen die financiële hulp nodig hebben van 1 tot
    20 jaar

    Onze diensten omvatten ook

    ​echte financiering
    ​investeerder in onroerend goed
    ​bouwleningen
    ​leningen voor het opstarten van bedrijven
    ​hypotheek
    ​Consumentenkrediet,
    ​FHA-leningen
    ​persoonlijke leningen
    ​autoleningen
    etc. Als u een lening of financiële hulp nodig heeft, neem dan contact met ons op via

    e-mail: lendingtreegroupinc@gmail.com

    e-mail: lending-tree@outlook.com

    Warme gedachte

    ELIZABETH WALTER

    LENDINGTREE INC®

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hallo dames en heren, heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

    Heeft u een zakelijke lening, persoonlijke lening, hypothecaire lening of een lening nodig om uw project te voltooien? als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn firma. We verlenen allerlei soorten leendiensten, waaronder langlopende en kortlopende leningen. Voor meer informatie, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me rechtstreeks een bericht op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang direct een reactie.

    Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen bij het vervullen van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan individuen en bedrijven op de meest effectieve en snelste manier.

    Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
    * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
    * Flexibel bedrag - u beslist hoeveel u wilt lenen.
    * Snelle directe financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
    * Flexibele rentevoet - Betaalbare rentevoet van 3%.
    * Hoge goedkeuringspercentages
    * Flexibele terugbetaling - u krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te kiezen, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een periode van 1-30 jaar.
    * Eenvoudige online applicatie.
    * Persoonlijke begeleiding en expertise.
    * Geen verborgen kosten

    Loop een kans niet mis door gebrek aan geld. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen

    Voor meer informatie over ons leningsaanbod, stuur ons dan alstublieft uw leningsverzoek via dit e-mailadres sunshinefinancialgroupinc@gmail.com of op WhatsApp via +447903159998

    Tussenpersonen / Consultants / Makelaars zijn welkom om hun klanten mee te brengen en zijn 100% beschermd. In alle vertrouwen werken we samen voor de voordelen van alle betrokken partijen.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. LENDINGTREE® LENINGEN INC.


    Ben je toegegeven aan waar je leningen kunt krijgen, afgewezen door banken en nu gefrustreerd door waar je een lening kunt krijgen? LENDINGTREE geeft u de lening die u verwacht. neem contact met ons op via lendingtreegroupinc@gmail.com.

    Een lening om uw schuld gemakkelijk af te lossen?
    Een lening om het soort bedrijf te starten dat u wilt doen?
    Een lening voor educatieve doeleinden?
    Een lening om een ​​appartement te kopen?

    Zoek niet verder, LENDING TREE INC biedt leningen aan
    Geen verborgen betalingen van 1.000 tot 20.000.000 EUR / USD / POND
    Tegen een zeer lage rente van 5%
    We hebben een netwerk van kredietverstrekking en
    financiële hulp aan klanten over de hele wereld.

    We streven ernaar om onze standaard van uitmuntendheid te handhaven. We bieden onze diensten op elk moment van de dag aan.
    We geven een lening aan degenen die financiële hulp nodig hebben van 1 tot
    20 jaar

    Onze diensten omvatten ook

    ​echte financiering
    ​investeerder in onroerend goed
    ​bouwleningen
    ​leningen voor het opstarten van bedrijven
    ​hypotheek
    ​Consumentenkrediet,
    ​FHA-leningen
    ​persoonlijke leningen
    ​autoleningen
    etc. Als u een lening of financiële hulp nodig heeft, neem dan contact met ons op via

    e-mail: lendingtreegroupinc@gmail.com

    e-mail: lending-tree@outlook.com

    Warme gedachte

    ELIZABETH WALTER

    LENDINGTREE INC®

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Hallo
    Wij zijn professionele handelaren, die wekelijks aan forex en binair verdienen voor investeerders, zullen u graag alles vertellen over ons investeringsplatform waar u al vanaf $ 200 geld kunt investeren en wekelijks $ 2500 kunt verdienen, veel mensen hebben eerder geprofiteerd van dit investeringsaanbod en tijdens dit convid-19-virus, als je door dit coronavirus in financiële moeilijkheden komt en je hebt hulp nodig bij het betalen van rekeningen, kies dan gewoon een geschikt investeringsplan voor jezelf en begin wekelijks winst te maken

    $ 500 om in 7 dagen $ 5.000 te verdienen
    $ 1000 om in 7 dagen $ 10.000 te verdienen
    $ 5000 om in 7 dagen $ 50000 te verdienen

    Om uw investering te starten, neemt u contact op via WhatsApp: (+12166263236)
    e-mail: carlose78910@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Emergency Cash Loans Hello Everybody, My name is Mrs. Phyllis Sue South. I live in UK London and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $350,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 2 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $350,000.00 U.S. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs. Phyllis Sue South that refer you to him. contact Dr. James Eric via email: financialserviceoffer876@gmail.com Whats-App +918929509036

    BeantwoordenVerwijderen
  25. LENINGAANBIEDING VAN NOVELTY FINANCE"
    Hallo!!! Heeft u een lening nodig? Zo ja, dan raad ik u aan om een ​​lening aan te vragen bij Novelty Finance.

    Mijn naam is Davina Claire, ik ben de financieel directeur van Novelty Finance en u kunt een lening aanvragen bij mijn bedrijf en binnen 24 tot 48 uur een lening op uw rekening hebben staan. Het is mij opgevallen dat veel mensen het zo moeilijk vinden om een ​​lening te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege de hoge rente, onvoldoende onderpand, de verhouding tussen schulden en inkomen, een lage kredietscore of andere redenen.

    Bij NOVELTY FINANCE bieden we financieringsoplossingen. Wij bieden alle soorten leningen aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en vele andere). We bieden flexibele en meerdere leningopties, inclusief beveiligde en ongedekte leningen, langlopende en kortetermijnleningen die zijn afgestemd op uw financiële behoeften.

    Voor vragen/vragen? - (Stuur een mail naar noveltyfinances@gmail.com of Bel / WhatsApp via: +447915601531)

    We streven ernaar om lenen gemakkelijk, gemakkelijk en betaalbaar te maken.

    Onze service is zeer snel, betrouwbaar en betrouwbaar en u kunt tot € 15 miljoen lenen tegen een gesubsidieerde rente van 3% per jaar. Wij zijn het juiste bedrijf om contact op te nemen als u dringend een lening nodig heeft.

    Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer, onze service staat 24/7 voor u klaar. U kunt altijd en overal een lening aanvragen op uw eigen geschikte plek met uw telefoon of uw laptop, u hoeft alleen maar contact met ons op te nemen via
    E-mail: (noveltyfinances@gmail.com) OF
    bel en schrijf ons op WhatsApp via: +447915601531

    We zijn altijd enthousiast om financiële steun te bieden.

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Good day. Quick loans Service available here. I am a private loan lender that gives out both business and personal loans to individual at a low interest rate of 2% no matter your location. If you are interested Contact me (Whats App) number:+917310847059 sumitihomelend@gmail.com Mr. Sumiti

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Dag
    Ik wil mijn eigendom om gezondheidsredenen teruggeven.
    Met een gebroken hart en tranen in mijn ogen terwijl ik dit bericht schrijf. Ik wil 150.000 euro schenken aan een persoon van goede wil die God vreest.
    Ik ben ziek en heb borstkanker en heb een betere kans om te leven, daarom wil ik deze donatie doen.
    Meer informatie over mijn donatie schrijf me:
    WhatsApp: +447362038840
    E-mail: annakristinkristinsdottir94@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Hallo bent u op zoek naar een lening voor schuldconsolidatie, ongedekte leningen, zakelijke leningen, hypothecaire leningen, autoleningen, studieleningen, persoonlijke leningen, risicokapitaal, enz! Ik ben een particuliere kredietverstrekker, ik verstrek leningen aan bedrijven en particulieren met een lage en redelijke rente van 2%. E-mail naar: christywalton355@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  29. HOE IK EEN LENING KREEG VOOR MIJN BEDRIJF
    Hallo allemaal, ik zag opmerkingen van mensen die hun lening al hadden gekregen van het bedrijf Steve Wilson Loan. Eerlijk gezegd dacht ik dat het oplichterij was, en toen besloot ik een verzoek in te dienen op basis van hun aanbevelingen. Een paar dagen geleden bevestigde ik op mijn persoonlijke bankrekening een bedrag van $ 1.550.000, wat ik voor zaken had aangevraagd. Dit is echt goed nieuws en ik ben zo blij dat ik iedereen die een echte lening nodig heeft en die zeker zal terugbetalen, adviseer om een aanvraag in te dienen via hun e-mail: stevewilsonloanfirm@gmail.com of LINE ID: 3091140693 Er zijn legitieme kredietverstrekkers!
    Zij kunnen u een lening verstrekken.
    Neem contact op met de heer Steve Wilson.
    E-mail: stevewilsonloanfirm@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  30. It isn't the best promotion however it’s price claiming in any case. Like its sisters, Jackpot City is powered solely by Microgaming software program. It primarily targets Canadian players and is taken into account some of the popular websites there! But that does thecasinosource.com not mean solely Canadians can benefit from the massive bonuses at this casino. Casino Jackpot City has a no download prompt play option that runs in your browser. It additionally comes with all of the features that make actual cash gaming exciting.

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Hallo, u bent dringend op zoek naar een lening.
    Wij bieden u snelle, zeer betrouwbare leningen tegen een gunstige rente. Onze voorwaarden zijn heel eenvoudig en 100% gegarandeerd zonder protocol.
    E-mail: mariasempelsan@gmail.com
    WHATSAP +4915510520118

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Offer Loan We are at your disposal Quick loan Apply here TO started: (WhatsApp) number +918131851434 contact email id : sumitihomelend@gmail.com Mr. Damian Sumiti

    BeantwoordenVerwijderen