woensdag 7 februari 2018

Abonnement

Soms moet je jezelf eens wat gunnen en dat deed ik deze zomervakantie. Het Flow vakantieboek en daarna 4x het tijdschrift Flow voor 19 euro. Hartstikke leuk, ik kan echt genieten van het lezen in dit tijdschrift. Maar ik vind het ook leuk om een Libelle, Margriet of Flair te lezen. Deze krijg ik meestal van een vriendin.

Enfin, het abonnement was zo geregeld en ik weet toch bijna zeker dat dit eenmalig was en dat het automatisch stopt. Helaas. Het werd automatisch verlengd.

Ik kan er echt pissig om worden. Ik kijk op mijn rekening, en ik zie een automatische incasso: 32 euro voor 4 tijdschriften. Ik heb meteen gebeld naar de klantenservice. Helaas had ik niet voor de juiste datum afgemeld. Wel kon ze me nog laten profiteren van een eenmalige actie. 4 tijdschriften voor 20 euro. Dus 12 euro winst. Of 20 euro verlies, hoe je het maar bekijkt. En als ik dan voor 25 mei mijn abonnement opzeg, dan is het weer geregeld. Je begrijpt, die datum staat met rode letters in mijn agenda.

Enig voordeel: ik heb alle tijdschriften keurig bewaard. Een aantal jaar geleden heb ik een paar Flows op marktplaats gezet en ze waren snel verkocht. Dus, veel plezier voor weinig geld. We drinken er nog maar een kopje thee bij.

Welke tijdschriften lezen jullie? Of lezen jullie een krant? Of hebben jullie alle abonnementen al opgezegd?

18 opmerkingen:

 1. Zulke abonnement sluit ik niet meer af, altijd het gevoel dat je er toch een vaste abonnement door krijgt of langer betaald dan je wilt.

  Het enige abonnement is onze krant.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kom echt niet meer toe aan de dagelijkse krant. Soms is een zaterdagkrant nog wel leuk.

   Verwijderen
 2. Het enige abonnement wat ik op dit gebied heb is mijn abo op de bieb. Daar kan ik dan ook tijdschriften lenen als ik zou willen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb ook jarenlang op vrijdagavond in de bieb gezeten, even tijd voor mezelf :-)

   Verwijderen
 3. Jarenlang las ik samen met mijn moeder afwisselend de Libelle en Margriet en toen kreeg je nog aardige cadeau's bij aanmelden, dus regelmatig hebben we van abonnement geruild door opzeggen en weer de andere nemen.
  Toen er geen cadeau's meer waren hadden we alleen de Margriet nog. 2 jaar geleden is mijn moeder overleden en de einddatum was toen begin maart. Omdat ik ook in begin maart jarig ben heb ik eigenlijk ter nagedachtenis van mijn moeder weer zelf een abonnement genomen. Ben er eigenlijk elke weer weer blij mee alsof ik iets van mijn moeder krijg,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. geen enkel abonnement. merkte dat ik er geen tijd voor had. eens voor mn verjaardag proefabonnementen gevraagd. vond t superleuk! maar volgens mij liggen er nu nog ongelezen libelles en margrieten ondanks dat ik ze superleuk vind! dus bewuste keus, nu even niet, gewoon te druk met andere dingen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook wel druk, tijdschriften lukt wel maar een dagelijkse krant is te veel van het goede.

   Verwijderen
 5. Ik herken het fenomeen, en ben er tegenwoordig wat harder in. Ik bel direct, kondig aan dat ik het bewuste bedrag zal stoneren en dat ik geen tijdschriften wens te ontvangen. De (enkele) keren dat ik dit moest doen, werd dit wel geaccepteerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat vervelend zeg! Zeker als je dacht dat het een kortlopend abonnement was. Niet fraai dat het dan ineens verlengd is. Ik koop nooit tijdschriften omdat ik ze te duur vind. Ik haal ze uit de bieb.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tijdschriften zijn eigenlijk ook best duur....ik zag dat de Flair ook al 4,50 kost! Gelukkig krijg ik veel tijdschriften van een vriendin.

   Verwijderen
 7. Je kunt nu toch al dat abonnement opzeggen? Zodat je niet in mei per ongeluk toch weer te laat afmeldt? En de bevestigingsmail van je opzegging bewaren, zodat je zeker weet dat het abonnement niet weer verlengd kan worden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik ga de bevestigingsmail ook even goed nalezen! Ik heb het in de agenda gezet, dus een belletje moet vast wel lukken.

   Verwijderen
 8. Goedendag, ik ben Josef Lewis. Een gerenommeerde, legitieme en geaccrediteerde geldschieter. We geven allerlei soorten leningen uit op een zeer snelle en gemakkelijke manier, persoonlijke lening, autolening, woninglening, studielening, bedrijfslening, uitgevaardigde lening, consolidatie van schulden. enz

  Word vandaag goedgekeurd voor een zakelijke of persoonlijke lening en krijg geld binnen dezelfde week na aanmelding. Deze persoonlijke leningen kunnen worden goedgekeurd ongeacht uw kredietwaardigheid en er zijn veel tevreden klanten die deze claim ondersteunen. Maar je krijgt niet alleen de persoonlijke lening die je nodig hebt; je krijgt de goedkoopste. Dit is onze belofte: wij garanderen het laagste tarief voor alle leningen met gratis onderpanduitkeringen.

  We streven ernaar een positieve blijvende indruk achter te laten door de verwachtingen van mijn klanten te overtreffen bij alles wat ik doe. Ons doel is om u met waardigheid en respect te behandelen en tegelijkertijd de beste service te bieden. Geen sociale zekerheid Nummer vereist en geen kredietcontrole vereist, 100% gegarandeerd. Vriendelijk reageren onmiddellijk met behulp van de onderstaande gegevens indien geïnteresseerd in een lening en wees vrij van oplichting ..

  E-mail: progresiveloan@yahoo.com
  Oproep / WhatsApp: +16626183756
  Website: https://progresivefunding.wordpress.com


  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik was gewond en verdrietig toen er zeven maanden geleden een groot probleem ontstond in mijn huwelijk, tussen mij en mijn man. zo verschrikkelijk dat hij de zaak aanhangig maakte bij een scheiding. Hij zei dat hij nooit meer bij me wilde blijven en dat hij niet meer van me hield. Dus ging hij het huis uit en zorgde ervoor dat ik en mijn kinderen ernstige pijnen leden. Ik heb al mijn kansen geprobeerd om hem terug te krijgen na veel bedelen, maar alles was nutteloos en hij bevestigde dat hij zijn beslissing had genomen en hij me nooit meer wilde zien. Dus op een avond, toen ik terugkwam van mijn werk, ontmoette ik een oude vriend van mij die me naar mijn man vroeg. Dus ik legde alles aan hem uit, dus hij vertelde me dat de enige manier waarop ik mijn man terug kan krijgen, is door een spellingcast te bezoeken die DrIgbinovia heet, omdat het ook echt voor hem werkte. Dus ik geloofde nooit in spelling, maar ik had geen andere keuze dan zijn advies op te volgen. Toen gaf hij me het e-mailadres doctorigbinovia93@gmail.com van de spellingcast die hij bezocht. Dus de volgende ochtend stuurde ik een e-mail naar het adres dat hij me gaf, en de spellingvereisten verzekerde me dat ik mijn man de twee dagen terug zou krijgen. Wat een fantastische verklaring !! Ik had nooit gedacht, dus hij praatte met me en vertelde me alles wat ik moest doen. Toen de volgende ochtend, zo verrassend, belde mijn man die me de afgelopen 7 maanden niet had gebeld me om aan te kondigen dat hij terug zou komen. Wat geweldig !! Dus het was zo dat hij dezelfde dag terugkwam, met veel liefde en vreugde, en hij verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij en onze kinderen veroorzaakte. Sinds die dag was onze relatie nu sterker dan voorheen, met de hulp van DrIgbinovia. Dus ik zal je raadplegen als je problemen hebt om contact met hem op te nemen. Ik geef je 100% garantie dat hij je zal helpen, je kunt ook bel hem of voeg hem toe op Whats-app: +2348144480786 GROOT DANK AAN Drigbinovia ..!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Antwoord op: unitedloaninvestment1@outlook.com
  Heb je een lening nodig? Heeft u dringend geld nodig? Dan zijn wij er om u te helpen.
  Wij zijn een gerenommeerd, legitiem en geregistreerd bedrijf. Goedgekeurd door de Amerikaanse regering, een filiaal van het Amerikaanse bureau voor geldschieters. We geven leningen aan particulieren die financiële hulp nodig hebben bij een gemak met een redelijk belang. Heb je een slechte krediet of heeft u geld nodig om rekeningen te betalen?
  Aangeboden diensten omvatten:

  * herfinancieren
  *Verbouwing
  * Uitvinderleningen
  * Automatische leningen
  * Consolidatie van schulden
  *Kredietlijn
  * Tweede hypotheek
  * Zakelijke leningen
  *Persoonlijke leningen
  * Internationale leningen

  Schrijf terug als je interesse hebt.
  We wachten op uw snelle reactie, u ontvangt een aanvraagformulier voor een lening om in te vullen.
  Geen sociale zekerheid en geen kredietcontrole, 100% gegarandeerd.
  We verheugen ons erop u van dienst te kunnen zijn.

  Scott.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Antwoord op: unitedloaninvestment1@outlook.com
  Heb je een lening nodig? Heeft u dringend geld nodig? Dan zijn wij er om u te helpen.
  Wij zijn een gerenommeerd, legitiem en geregistreerd bedrijf. Goedgekeurd door de Amerikaanse regering, een filiaal van het Amerikaanse bureau voor geldschieters. We geven leningen aan particulieren die financiële hulp nodig hebben bij een gemak met een redelijk belang. Heb je een slechte krediet of heeft u geld nodig om rekeningen te betalen?
  Aangeboden diensten omvatten:

  * herfinancieren
  *Verbouwing
  * Uitvinderleningen
  * Automatische leningen
  * Consolidatie van schulden
  *Kredietlijn
  * Tweede hypotheek
  * Zakelijke leningen
  *Persoonlijke leningen
  * Internationale leningen

  Schrijf terug als je interesse hebt.
  We wachten op uw snelle reactie, u ontvangt een aanvraagformulier voor een lening om in te vullen.
  Geen sociale zekerheid en geen kredietcontrole, 100% gegarandeerd.
  We verheugen ons erop u van dienst te kunnen zijn.

  Scott.

  BeantwoordenVerwijderen