vrijdag 7 februari 2020

Voorlopige opleverdatum nieuwe woning bekend

Hoewel we nog niet eens precies weten hoe we ons nieuwe huis precies willen hebben, hebben we vorige week een intentieverklaring getekend bij het bouwbedrijf dat ons huis gaat maken. We hebben gekozen voor Groothuisbouw in Emmeloord om een aantal redenen:

  1. We hebben gesproken met een aantal mensen hier in de wijk die hun huis door Groothuisbouw hebben laten bouwen en die waren allemaal erg positief.
  2. We hebben gesproken met een aantal mensen hier in de wijk die hun huis via een architect / eigen aannemer hebben laten bouwen en die waren allemaal minder positief.
  3. De prijs per m3 is bij Groothuisbouw lager dan bij veel andere bouwbedrijven. 
  4. De modelwoningen zien er allemaal keurig uit en één van de modelwoningen sprak ons helemaal aan omdat die helemaal op onze wensen aansloot.
  5.  De mogelijkheid om het huis qua muren en kamers helemaal in te richten zoals je zelf wil, sprak ons aan.
  6. De korte bouwperiode.
  7. Betalen bij oplevering.
  8. Gegarandeerde opleverdatum.

Nu we de intentieverklaring hebben getekend, hebben we dus aangeven dat we met hun in zee willen en daardoor zijn we bij hun in de planning gezet. We hebben een gebruikersnaam/wachtwoord gekregen waarmee we bij hun in kunnen loggen om de voortgang te zien en de nog te nemen stappen. Erg overzichtelijk. En één van de dingen die in de tijdlijn staan, is de verwachte opleverdatum. Die staat nu op week 17 in 2021. Dat is de laatste week van april en dus nog iets meer dan een jaar.

Hoe ons huis er precies uit komt te zien weten we nog niet. We moeten nog bakstenen kiezen, kozijnen, ramen en deuren uitzoeken, extra ramen laten plaatsen, etc. Dus dat blijft voor jullie nog even spannend, maar daarover later meer!

Volgende week komt een eerste makelaar bij ons thuis en dan gaan we eens kijken wanneer we ons huis het beste in de verkoop kunnen zetten. Waarschijnlijk is het nu nog te vroeg om ons huis al in de verkoop te zetten, aangezien we niet nog tijdelijk in een huurhuis willen.

47 opmerkingen:

  1. Goh, leuk zeg zo'n datum. Dan kun je ergens naar toe leven. Hoe gaat het met jullie plannen in de voorbereiding? Opruimen, sloop bezoeken etc?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De druk om die voorbereidingen te doen wordt steeds groter. Dus daar gaan we komend weekend maar eens mee beginnen. Alvast wat dozen inpakken en naar (schoon)ouders brengen. (Schoon)vader van ons wil de trappen in huis wel opnieuw in de verf zetten, want die is na 10 jaar hier en daar toch ook wat minder geworden. We zullen binnenkort wel weer eens een blog gaan plaatsen met de voortgang van de voorbereidingen :-)

      Verwijderen
    2. LENDINGTREE® LENINGEN INC.


      Ben je toegegeven waar je leningen kunt krijgen, afgewezen door banken en nu gefrustreerd door waar je een lening kunt krijgen? LENDINGTREE geeft u de lening die u verwacht. neem contact met ons op via lendingtreegroupinc@gmail.com.

      Een lening om uw schuld gemakkelijk terug te betalen?
      Een lening om het soort bedrijf te starten dat u wilt doen?
      Een lening voor educatieve doeleinden?
      Een lening om een ​​appartement te kopen?

      Zoek niet verder, LENDING TREE INC biedt leningen aan
      Geen verborgen betalingen van 1.000 tot 20.000.000 EUR / USD / POND
      Tegen een zeer lage rente van 3%
      We hebben een netwerk van kredietverstrekking en
      financiële hulp aan klanten over de hele wereld.

      We streven ernaar om onze standaard van uitmuntendheid te handhaven. We bieden onze diensten op elk moment van de dag aan.
      We geven een lening aan degenen die financiële hulp nodig hebben van 1 tot
      20 jaar

      Onze diensten omvatten ook

      ​echte financiering
      ​investeerder in onroerend goed
      ​bouwleningen
      ​leningen voor het opstarten van bedrijven
      ​hypotheek
      ​Consumentenkrediet,
      ​FHA-leningen
      ​persoonlijke leningen
      ​autoleningen
      etc. Als u een lening of financiële hulp nodig heeft, neem dan contact met ons op via

      e-mail: lendingtreegroupinc@gmail.com

      e-mail: lending-tree@outlook.com

      Warme gedachte

      ELIZABETH WALTER

      LENDINGTREE INC®

      Verwijderen
    3. Ik wil de heer Dalton van diamantleningen bedanken voor het feit dat hij mij een lening ter waarde van 43000 euro heeft gegeven. ik ben verschillende pogingen opgelicht om een ​​lening te krijgen. tot ik Dalton bedoelde die me een lening gaf. als je vandaag een legitieme lening nodig hebt, vermijd dan opgelicht te worden en neem contact op met diamantleningen via e-mail: diamondloans24@yahoo.com whatsapp: +16613814014

      Verwijderen

    4. Ik wil Mr Dalton bedanken voor het geven van een lening ter waarde van $43000. Ik ben opgelicht in verschillende pogingen om een lening te krijgen door verschillende nep-leningbedrijven totdat ik dalton bedoelde. als u vandaag een dringende echte lening nodig heeft, vermijd dan opgelicht te worden neem contact op met diamond loan via e-mail: diamondloans24@yahoo.com whatsaapp: +16613814014

      Verwijderen
    5. Ik wil de heer Dalton bedanken voor het geven van een lening als je vandaag een dringende lening nodig hebt, vermijd dan opgelicht te worden en krijg een echte lening contact op met mr dalton via e-mail: diamondloans24@yahoo.com

      Verwijderen

    6. Ik wil de heer Dalton waarderen omdat hij mij een lening heeft gegeven ter waarde van 43000 EUR. als u vandaag een dringende lening nodig heeft, laat u dan niet oplichten en vraag een echte lening aan via email: diamondloans24@yahoo.com

      Verwijderen
  2. Gefeliciteerd! Welk type woning gaan jullie laten bouwen?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. BESTE LENINGEN VAN LENDINGTREE INC.

      Dit is goed nieuws van LendingTree inc, we bieden alle soorten leningen om aan uw gewenste wensen te voldoen. Of het nu gaat om een ​​lening om een ​​nieuw bedrijf te starten, een auto te kopen, een huis te kopen, nieuwe machines te kopen of uw schulden af ​​te lossen. Ik ben blij dat LendingTree, de meest vertrouwde online leningmaatschappij, hier is om te helpen. Neem contact met ons op via e-mail op (lendingtreegroupinc@gmail.com).

      Grote of onverwachte uitgaven kunnen bij iedereen mislopen. Een persoonlijke lening krijgen voor onverwachte financiële problemen kan moeilijk zijn, zelfs zonder slechte kredietwaardigheid. Waar kunt u terecht als u een lening nodig heeft in Griekenland, Polen en Nederland? Het antwoord is de kredietverstrekker LendingTree, via (lendingtreegroupinc@gmail.com).

      Wanneer onverwachte regenval tijdens uw parade kost, laat LendingTree inc u helpen om dekking te vinden. Een persoonlijke lening kan de oplossing zijn om te voorkomen dat u overweldigd raakt wanneer de dagelijkse kosten van levensonderhoud beginnen op te lopen. Maar als u enkele minpunten op uw krediet heeft staan, kan het moeilijk zijn om het leningproduct te vinden dat u nodig heeft.

      Een lening krijgen via LendingTree inc is extreem snel en gemakkelijk. Of het nu gaat om een ​​persoonlijke lening, een autolening of een snelle lening, ons doel is om de beste online lening op de markt te zijn. De reden waarom u een lening afsluit, is geheel aan u. We vragen je niet om ons je leven te vertellen, maar we willen je helpen te bereiken wat je wilt.


      Neem vandaag nog contact met ons op via.

      E-mailadres: (lendingtreegroupinc@gmail.com)

      E-mailadres: (lending-tree@outlook.com)

      Website: www.lendingtree.com

      WhatsApp: +1 (213) 419 2419

      Ga voor meer informatie naar (https: //en.m.wikipedia .org / wiki / LendingTree)

      Verwijderen
  3. HEB JE EEN LENING NODIG?
    HOUD UW FINANCIËLE LAST NIET VOOR U ZELF CONTACT MET ONS OP VOOR ENIGE LENING MET EEN LAGE RENTE VAN 2%. stevewilsonloanfirm@gmail.com whatsapp: +16673078785

    Onze leningen zijn goed verzekerd voor maximale veiligheid is onze prioriteit. Ons belangrijkste doel is om u te helpen de service te krijgen die u verdient. Ons leenprogramma is het snelste.

    We verstrekken leningen in elke valuta van uw keuze: yuan, dollar, Thaise baht, euro, dinar, enz.} En een looptijd van 1 tot 30 jaar om de lening terug te betalen (veilig en ongedekt).
    Heb je een lening nodig en heb je een lage kredietscore? Vind je het moeilijk om leningen te krijgen van lokale banken en andere financiële instellingen? oplossing voor uw financiële probleem is STEVE WILSON LOAN FIRM.

    De voorwaarden zijn heel redelijk en attent.
    We bieden een breed scala aan financiële diensten, waaronder: kerstleningen, zakelijke leningen, schuldenconsolidatieleningen, persoonlijke leningen, autoleningen, hotelleningen, studieleningen, woningherfinancieringsleningen met een lage rentevoet van 2% per annulering voor particulieren, bedrijven en rechtspersonen.

    Geïnteresseerde aanvragers moeten contact met ons opnemen via e-mail: stevewilsonloanfirm@gmail.com. whatsapp: +16673078785 Meld je aan en wees vrij van financiële gebondenheid.
    Bedrijfswebsite: https: //stevewilsonfinancialloanfirm.webs.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo dames en heren
    Heeft u dringend behoefte aan financiële versterking (lening)?
    Veel mensen worden geconfronteerd met voortijdige financiële uitdagingen en de meesten van hen kunnen vanwege hun hoge rente, onvoldoende onderpand, schuld / inkomen-ratio, lage kredietscore of om andere redenen geen aandelenleningen krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen.

    Als u een spoedlening nodig heeft, zal ik u adviseren contact op te nemen met mijn bedrijf en kunnen wij u helpen met een lening.
    We bieden allerlei soorten leendiensten aan (persoonlijke lening, zakelijke lening, hypotheeklening en vele andere), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen aan, beveiligde en ongedekte leningen en u kunt ook tot 20 miljoen euro lenen. Mijn bedrijf helpt u bij het bereiken van verschillende doelen met een breed scala aan leenproducten.

    Voor meer informatie over ons kredietaanbod; hier zijn onze contactgegevens.
    Contact E-mail: novicapfinancialservices@gmail.com
    Contactnummer: +31642117819 (WhatsApp)

    Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u die nodig heeft.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo kijker
    Wij zijn professionele handelaren, die wekelijks forex en binair voor investeerders verdienen, vertellen u graag meer over ons investeringsplatform waar u al vanaf $ 200 kunt beleggen en wekelijks $ 2000 kunt verdienen. Veel mensen hebben al eerder van dit investeringsaanbod geprofiteerd. en tijdens dit convid-19-virus, als u financiële moeilijkheden doormaakt als gevolg van dit coronavirus en u hulp nodig heeft bij het betalen van rekeningen, kiest u gewoon een geschikt investeringsplan voor uzelf en begint u wekelijks winst te maken

    $ 200 om in 7 dagen $ 2.000 te verdienen
    $ 300 om in 7 dagen $ 3.000 te verdienen
    $ 500 om in 7 dagen $ 5.000 te verdienen
    $ 1000 om in 7 dagen $ 10000 te verdienen
    $ 5000 om in 7 dagen $ 50000 te verdienen

    Om nu uw investering te starten
    e-mail: claustradingsignal07@aol.com
    Via whatsapp: +12166263236

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hallo en welkom bij Spotlight Global Loan Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een kredietadviseur.

    Heeft u dringend financiële versterking nodig? Heeft u een lening nodig voor verschillende doeleinden? als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren contact op te nemen met mijn bedrijf via | spotlightglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben, omdat we uitstekende leendiensten over de hele wereld bieden.

    We bieden allerlei soorten leendiensten aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen aan. Mijn bedrijf helpt u met een breed scala aan leenproducten verschillende doelen te bereiken.

    We weten dat het verkrijgen van een legitieme lening altijd een groot probleem is geweest Voor mensen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​lening met eigen vermogen te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege hoge rente tarief, onvoldoende onderpand, verhouding schuld / inkomen, lage credit score of andere redenen.

    Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u die nodig heeft.

    Wij bieden 24-uurs lening van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotlightglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | & Ontvang in een oogwenk een reactie.

    Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

    Je financiële vrijheid ligt in jouw handen!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Snelle lening in minder dan 24 uur. We informeren het grote publiek dat we een lening aanbieden van € 2000 tot € 50 miljoen euro met een rentepercentage van 3%. gegarandeerd, getest en betrouwbaar, onmiddellijke beslissing van een directe geldschieter. Betaaldagleningen of leningen op afbetaling zonder harde kredietcontrole. Bezoek ons vandaag nog!
    E-mail ( bailiegiffordmoney@gmail.com )

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Het handelssignaal van Claus hielp me $ 15.000 te verdienen met $ 2.000 na 7 dagen handelen in binaire opties met bitcoin, je bent inderdaad een inspiratie voor het woord dat Claus contact met hem opneemt
    Via whatsapp: (+12166263236)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik wil Karin Sabine lenen voor mij een lening van € 40.000 waarderen. als je een dringende lening nodig hebt, voorkom dan dat je wordt opgelicht door nep-geldschieters en solliciteer via een echte leningfirma via e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861 ..

    BeantwoordenVerwijderen
  10. LENDINGTREE® LENINGEN INC.


    Ben je toegegeven aan waar je leningen kunt krijgen, afgewezen door banken en nu gefrustreerd door waar je een lening kunt krijgen? LENDINGTREE geeft u de lening die u verwacht. neem contact met ons op via lendingtreegroupinc@gmail.com.

    Een lening om uw schuld gemakkelijk af te lossen?
    Een lening om het soort bedrijf te starten dat u wilt doen?
    Een lening voor educatieve doeleinden?
    Een lening om een ​​appartement te kopen?

    Zoek niet verder, LENDING TREE INC biedt leningen aan
    Geen verborgen betalingen van 1.000 tot 20.000.000 EUR / USD / POND
    Tegen een zeer lage rente van 5%
    We hebben een netwerk van kredietverstrekking en
    financiële hulp aan klanten over de hele wereld.

    We streven ernaar om onze standaard van uitmuntendheid te handhaven. We bieden onze diensten op elk moment van de dag aan.
    We geven een lening aan degenen die financiële hulp nodig hebben van 1 tot
    20 jaar

    Onze diensten omvatten ook

    ​echte financiering
    ​investeerder in onroerend goed
    ​bouwleningen
    ​leningen voor het opstarten van bedrijven
    ​hypotheek
    ​Consumentenkrediet,
    ​FHA-leningen
    ​persoonlijke leningen
    ​autoleningen
    etc. Als u een lening of financiële hulp nodig heeft, neem dan contact met ons op via

    e-mail: lendingtreegroupinc@gmail.com

    e-mail: lending-tree@outlook.com

    Warme gedachte

    ELIZABETH WALTER

    LENDINGTREE INC®

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Do you need personal loan?
    Loan for your home improvements,
    Mortgage loan,
    Debt consolidation loan,
    Commercial loan,
    Education loan,
    Car loan,
    Loan for assets.
    financialserviceoffer876@gmail.com Whatsapp +918929509036

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Emergency Cash Loans Hello Everybody, My name is Mrs. Phyllis Sue South. I live in UK London and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $350,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 2 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $350,000.00 U.S. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs. Phyllis Sue South that refer you to him. contact Dr. James Eric via email: financialserviceoffer876@gmail.com Whats-App +918929509036

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hallo dames en heren, Heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

    Heeft u een zakelijke lening, Persoonlijke lening, Hypotheeklening of een lening nodig om uw project te realiseren? Als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn kantoor. We verlenen allerlei soorten leningsdiensten, inclusief leningen op lange en korte termijn. Voor meer info, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me een rechtstreeks bericht op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang in een oogwenk een reactie.

    Wij zijn een allesomvattende financiële dienstverlener en we doen er alles aan om u te helpen bij het verwezenlijken van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het op de meest effectieve en snelste manier aanbieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan particulieren en bedrijven.

    Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
    * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
    * Flexibel bedrag - U bepaalt zelf hoeveel u wilt lenen.
    * Snelle Directe Financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
    * Flexibele rente - Betaalbare rente van 3%.
    * Hoge goedkeuringspercentages - U heeft 99,9% kans om de lening te krijgen
    * Flexibele aflossing - U kiest de aflossingsdatum, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een duur van 1-30 jaar.
    * Eenvoudige online aanvraag.
    * Persoonlijke begeleiding en expertise.
    * Geen verborgen kosten

    Loop geen kans mis door gebrek aan financiële middelen. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen.

    Voor meer informatie over onze leningaanbieding, stuur ons alstublieft uw leningaanvraag via
    E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp/Telegram: +447903159998

    Tussenpersonen/adviseurs/makelaars zijn welkom om hun klanten mee te nemen en zijn 100% beschermd. In volledig vertrouwen werken we samen in het voordeel van alle betrokken partijen.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik wil dit medium gebruiken om alle leningzoekers te waarschuwen heel voorzichtig te zijn omdat er overal oplichting is. Enkele maanden geleden was ik financieel gespannen en uit wanhoop werd ik opgelicht door verschillende online kredietverstrekkers. Ik had bijna de hoop verloren totdat een vriend van mij me doorverwees naar een zeer betrouwbare geldschieter genaamd Della Taylor, die me een ongedekte lening van EUR 390.000,00 binnen 24 uur leende zonder enige stress. Als je een lening nodig hebt, neem dan nu contact met haar op via e-mail: Dellastaylors@yahoo.com of WhatsApp-nummer + 1 (209) 251-1529.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Dit is om het grote publiek te informeren dat we momenteel leningen verstrekken aan mensen die financiële hulp nodig hebben tegen een lage rente van 3%. Als u geïnteresseerd bent in het aanvragen van een lening, neem dan contact met ons op voor meer informatie via: E-mail: protonloan2020@hotmail.com of Mobiel/Whatsapp: +44 7520647201

    BeantwoordenVerwijderen
  16. LENINGAANBIEDING VAN NOVELTY FINANCE"
    Hallo!!! Heeft u een lening nodig? Zo ja, dan raad ik u aan om een ​​lening aan te vragen bij Novelty Finance.

    Mijn naam is Davina Claire, ik ben de financieel directeur van Novelty Finance en u kunt een lening aanvragen bij mijn bedrijf en binnen 24 tot 48 uur een lening op uw rekening hebben staan. Het is mij opgevallen dat veel mensen het zo moeilijk vinden om een ​​lening te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege de hoge rente, onvoldoende onderpand, de verhouding tussen schulden en inkomen, een lage kredietscore of andere redenen.

    Bij NOVELTY FINANCE bieden we financieringsoplossingen. Wij bieden alle soorten leningen aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en vele andere). We bieden flexibele en meerdere leningopties, inclusief beveiligde en ongedekte leningen, langlopende en kortetermijnleningen die zijn afgestemd op uw financiële behoeften.

    Voor vragen/vragen? - (Stuur een mail naar noveltyfinances@gmail.com of Bel / WhatsApp via: +447915601531)

    We streven ernaar om lenen gemakkelijk, gemakkelijk en betaalbaar te maken.

    Onze service is zeer snel, betrouwbaar en betrouwbaar en u kunt tot € 15 miljoen lenen tegen een gesubsidieerde rente van 3% per jaar. Wij zijn het juiste bedrijf om contact op te nemen als u dringend een lening nodig heeft.

    Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer, onze service staat 24/7 voor u klaar. U kunt altijd en overal een lening aanvragen op uw eigen geschikte plek met uw telefoon of uw laptop, u hoeft alleen maar contact met ons op te nemen via
    E-mail: (noveltyfinances@gmail.com) OF
    bel en schrijf ons op WhatsApp via: +447915601531

    We zijn altijd enthousiast om financiële steun te bieden.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. hallo allemaal, ik ben erg blij met het ontvangen van een lening van het Europese deel van de wereld, ik ben hier om jullie allemaal aan te bevelen die financiële hulp nodig hebben om contact op te nemen met de heer Peter voor uw leningaanvraag. Ik had een lening van $ 40.000 nodig om een nieuwe auto en ook om mijn rekeningen te betalen, heb ik contact met hem opgenomen voor mijn leningaanvraag en ik ontvang mijn lening met succes. Neem alstublieft contact op met de heer Peter voor uw lening: aarzel niet om hem uw verzoek per e-mail te sturen: (peterhelps01@outlook.com

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Mijn naam is Kersten Dieter, vandaag ben ik erg blij met het ontvangen van mijn lening van € 7.000 van sabinhelps property management. U kunt contact opnemen met Karin Sabine sabinhelps@gmail.com of whatsapp +1 (689) 247 6462 voor meer details, ook over hoe als als je een lening wilt, vergeet dan niet haar te vertellen dat hij je heeft aanbevolen.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hallo allemaal, ik ben super enthousiast vandaag. Ik zag opmerkingen van mensen die al een lening hadden ontvangen van ] Sabinhelps@gmail.com en toen besloot ik me aan te melden op basis van hun aanbevelingen. Een paar uur geleden bevestigde ik in totaal 10.000 euro die ik van mijn eigen bankrekening had opgevraagd. Dit is echt geweldig nieuws en ik raad iedereen die een echte lening nodig heeft aan om een aanvraag in te dienen via e-mail: sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +1 (689) 247-6462

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hallo allemaal, ik heb erg veel zin vandaag. Ik zag opmerkingen van mensen die een lening kregen van Sabinhelps@gmail.com, dus besloot ik me te registreren op basis van hun aanbevelingen. Een paar uur geleden heb ik bij elkaar 10.000 euro bevestigd die ik van mijn bankrekening had gevraagd. Dit is echt geweldig nieuws en ik raad iedereen die een echte lening nodig heeft aan om een aanvraag in te dienen via e-mail sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +1 (689) 247-6462

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Goedemiddag jongens, ik ben zo blij omdat ik vandaag een lening van 89.000 euro heb gekregen van dit goede bedrijf. Ook als je snel een lening nodig hebt, kun je bij hen terecht. Neem nu contact met hen op via deze e-mail: ( sabinhelps@gmail.com) of WhatsApp: +1 (689) 247 6462.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Hallo allemaal, ik heb erg veel zin vandaag. Ik zag opmerkingen van mensen die tegoeden ontvingen van Sabinhelps@gmail.com, dus besloot ik me aan te melden op basis van hun aanbevelingen. Een paar uur geleden heb ik in totaal 10.000 euro bevestigd die ik van mijn bankrekening had gevraagd. Dit is echt geweldig nieuws en ik moedig iedereen aan die echt krediet nodig heeft om zich aan te melden door een e-mail te sturen naar sabinhelps@gmail.com of WhatsApp +1 (689) 247-6462

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Hallo allemaal vandaag Ik ben erg blij om de reacties te zien van mensen geschreven door Sabinhelps@gmail. com, dus ik heb ervoor gekozen om me te abonneren op basis van hun aanbevelingen. Een paar uur geleden heb ik bevestigd dat het bedrag van € 10.000 van mijn bankrekening is afgeschreven. Dit is heel goed nieuws en ik moedig iedereen die een echte lening nodig heeft aan om een aanvraag in te dienen via e-mail sabinhelps@gmail. com op WhatsApp +1 (689) 247-6462

    BeantwoordenVerwijderen
  24. HELLO lening aanbieding alert voor iedereen! Zit u financieel in de problemen en heeft u dringend krediet/financiële hulp nodig? Of heb je een lening nodig om je bedrijf op te starten/te vergroten of je droomhuis te kopen. ONTVANG UW DIRECT GOEDKEURING VAN EEN LENING VANDAAG 100% GEGARANDEERD, ONGEACHT UW KREDIETSCORE. E-mail: {larrybright424@gmail.com}, ze zijn betrouwbaar, snel in communicatie en vertrouwd.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Mijn naam is Desislava Dorothee Svetlana ik kom uit Nederland en ik woon in de stad Rotterdam. Ik wil deze tijd gebruiken om op internet te schrijven dat ik zojuist mijn lening van 5 miljoen euro heb ontvangen van dit bedrijf met de naam Patricia Kingsman, een leningmaatschappij. Eerst geloofde ik niet wat mensen op internet zeiden, maar ik besloot om te proberen en ik 2 dagen geleden de lening aangevraagd en ik net een telefoontje van mijn bank ontving dat er 5 miljoen euro op mijn rekening stond en ik onmiddellijk een waarschuwing ontving van mijn bankbedrijf Patricia Kingsman, belde me en vroeg of ik het had ontvangen mijn lening en ik vertelde ze ja, dus ze zeiden dat ik meer mensen naar hun bedrijf moest brengen als iemand een lening nodig had, dus als je echt een lening nodig hebt, dan is dit het bedrijf om toe te passen. Ze zijn echt geweldig en ik geloof dat er nu een echt leningbedrijf dat leningen verstrekt en dat bedrijf is een lekbedrijf van Patricia Kingsman, dus als iemand van u een dringende lening nodig heeft, is het belangrijk dat dit het juiste bedrijf is om in te schrijven. Hun e-mailadres is patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

    eindelijk ben ik echt gelukkig en kan ik nu mijn eigen bedrijf starten. Nogmaals bedankt Patricia, je bent geweldig en God zegene jou en je gezelschap.

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Ik zit al een paar jaar in de helderziende industrie, maar dit werd niet weerspiegeld in het aantal klanten dat ik aantrok. Mike Harris kon me helpen 90.500 euro binnen te halen om mijn bedrijf weer op de rit te krijgen. Nadat hij me had geholpen om de lening te krijgen, heb ik gebruik gemaakt van zijn marketingdiensten en nu gaat het goed, neem contact op met dit leningbedrijf voor hulp, dit is daar e-mail via (servicepersoonlijke.aanbieding@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Ik wil Karin Sabine leningen voor mij een lening van € 9000 waarderen. als je een dringende lening nodig hebt, vermijd dan oplichting door nepgeldschieters en solliciteer via een echte leningfirma per e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +7 901 709-57-43

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Vi ger ut lån för alla ändamål. Vi erbjuder från ett lägsta belopp på 5 000,00 till 10 miljoner Och till en låg ränta på 3 %, Lånetid: max 25 år beroende på vilket lånebelopp du behöver. kunder bör vara över 18 år. Denna lånetransaktion är 100 % garanti för seriösa kunder. För mer information om lånet vänligen kontakta oss via e-post: johngreenladecredits@outlook.com eller WHATSAPP +1 (413) 402 0040

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Ik ben Lydia veronika uit Belgum, ik heb een lening van 9.000 euro aangevraagd en deze werd goedgekeurd met MICHEAL JOSE FINANCE HOME na 3 dagen na mijn aanvraag, iedereen die op zoek is naar een legitieme lening die ik je zou doorverwijzen naar dit bedrijf is in actie dankbaar voor hulp ze gaven me. U kunt voor meer informatie contact met hem opnemen via:infomichealfinanceltd@gmail.com of WhatsApp:+14699724809

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Ik ben Lydia Veronika uit België. Ik heb een lening van 9.000 euro aangevraagd en deze werd goedgekeurd door MICHEAL JOSE FINANCE HOME na 3 dagen na mijn aanvraag. U kunt voor meer informatie contact met hem opnemen via: infomichealfinanceltd@gmail.com of WhatsApp: +14699724809

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Mijn naam is mevrouw Patricia Kingsman, we zijn een nieuwe legitieme kredietverstrekker van 2023 en we helpen graag elke instantie die financiële hulp nodig heeft, we bieden vanaf € 500.000,00 en € 5.000.000,00 en we verstrekken ook leningen in euro daarboven, dus als je hulp nodig hebt stuur ons alstublieft een e-mail op:patriciakingsman.loans2016@gmail.com zodat uw leningtransactie kan plaatsvinden nu u binnen 8 uur bij uw lening bent. Het is een snelle overdracht en is veilig zonder enige vertraging. Dus e-mail:patriciakingsman.loans2016@gmail.com bij interesse

    E-mail:patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Gegroet iedereen of iemand mijn naam is Patrick Luc ik kom uit Antwerpen België ik heb gehoord over dit bedrijf genaamd Patricia Kingsman dat ze mensen helpen met leningen over de hele wereld ik werd ooit online naar een lening gezocht en ik werd bedrogen door 2 bedrijven die was nep en na die tijd geloofde ik nooit dat een goede leningmaatschappij van internet kon komen ik dacht dat ze allemaal oplichterij waren totdat ik dit bedrijf met de naam Patricia Kingsman leningsmaatschappij vond ik ontdekte dat mensen over dit bedrijf getuigden en ik was verrast waarom ik dat deed vind dit bedrijf niet op tijd. Ik geloofde nooit wat de mensen zeiden over het bedrijf totdat ik solliciteerde en het probeerde het bedrag dat ik zocht was groot en het was voor een onroerend goed het geleende bedrag was 500.000,00 euro en dus solliciteerde ik en de dame Patricia Kingsman sprak met mij, maar aangezien mijn lening groot was, duurde het slechts 15 uur om mijn lening te ontvangen, omdat ze me vertelden dat de leenservice 8 uur was om een ​​lening te ontvangen. Het enige dat ze me vertelde te doen, was de bankoverschrijvingskosten te storten die de bank zou gebruiken om mijn lening over te schrijven naar mijn bankrekening toen ze me vertelde dat ik ooit bang was dat het oplichterij was, maar ik zei dat ik het mocht geven een poging ik heb de vermelde transfersom gestort en dat was alles wat ik heb gestort zie in minder dan 15 uur tijd ontving ik een bericht van mijn bank dat het bedrag van 500.000,00 euro op mijn bankrekening is bijgeschreven en alles over de geld de details en van wie het kwam was daar zie, het was Patricia Kingsman die me hielp toen ik het voor het eerst zag. Ik was verrast dat ik mijn ogen nooit geloofde, maar het was waar. Dus ik vertelde mezelf, aangezien andere mensen dat het bedrijf hielp getuigen over hun goede daden, ik de mijne kan doen om het niet gemakkelijk te maken om tegenwoordig een legitiem leningsbedrijf online te zien, dus iedereen van waar dan ook die een online lening nodig heeft zonder bedrogen te worden, solliciteer bij dit bedrijf want alleen zij kunnen helpen, ik heb het bevestigd en het is waar dat ik zo blij ben en ik weet dat dit bedrijf andere mensen gelukkiger zal maken dan ik. U kunt contact opnemen met dit bedrijf via e-mail of WhatsApp, maar ik heb WhatsApp gebruikt omdat het sneller was, het e-mailadres van het bedrijf is patriciakingsman.loans2016@gmail.com en WhatsApp is +1 (575)385-0049. Bedankt allemaal groeten van Patrick Luc uit Antwerpen België.

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Ik kwam dit leningbedrijf tegen op Facebook en nam contact op met de e-mail. Plots zag ik dat ik was goedgekeurd voor een lening van € 20.000, dus ik geloofde nooit dat dit allemaal zou werken totdat ik het bedrag van € 20.000 kreeg. Ik zal iedereen adviseren die het nodig heeft leningen om contact op te nemen, neem contact op met dit leningbedrijf met aanvraag voor lening dit is het e-mailadres van het bedrijf >>>>> infomichealfinanceltd@gmail.com of whatsapp +14699724809.

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Hoi,

    Ik kom uit Auckland, Nieuw-Zeeland. Ik zat maandag vast met een financiële situatie en ik heb een dringende lening van $ 12.000 nodig om mijn schuld af te lossen. Een vriend van mij stelde me voor aan mevrouw Karin Sabine Loan Help en ik nam contact op met mevrouw Karin Sabine voor mijn leningaanvraag en tot mijn grote verbazing, ik ontvang vandaag mijn succesvolle lening.

    Ik verzoek u allen die een lening nodig hebben dringend om via e-mail contact op te nemen met mevrouw Sabine voor uw leningsaanvraag: sabinhelps@gmail.com of whatsapp +79853899410

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Offer Loan We are at your disposal Quick loan Apply here TO started: (WhatsApp) number +918131851434 contact email id : sumitihomelend@gmail.com Mr. Damian Sumiti

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Wilt u een lening afsluiten en weet u niet waar u een echte lening kunt krijgen?
    Wilt u een bedrijf starten, maar beschikt u niet over kapitaal?
    Wilt u om welke reden dan ook een lening aanvragen?
    Kerstlening nodig?

    Er is eindelijk hoop omdat Elena Nino snelle en betrouwbare leningen verstrekt, hun service 100% oprecht is en garandeert dat u de lening ontvangt wanneer u zich aanmeldt. Stuur vandaag nog een e-mail en keur deze goed op elenanino0007@gmail.com

    Bedankt en God zegene u
    VERTROUWEN
    Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Ik zat maandag vast met een financiële situatie en ik heb een dringende lening van 9.000 nodig om mijn schuld af te betalen. Een vriend van mij stelt me voor aan Sabin Helps en ik heb contact opgenomen met mevrouw Debra Norris Sabina voor mijn leningaanvraag en tot mijn grootste verrassing ontvang ik mijn succesvolle lening vandaag. Ik verzoek u allen die een lening nodig hebben dringend om contact op te nemen met mevrouw Debra Norris Sabina e-mail voor uw leningaanvraag: sabinhelps@gmail.com telegram: https://t.me/debranorris_helps

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Wilt u een lening afsluiten en weet u niet waar u een echte lening kunt krijgen?
    Wilt u een bedrijf starten, maar beschikt u niet over kapitaal?
    Wilt u om welke reden dan ook een lening aanvragen?
    U heeft een PASEN-lening nodig?

    Er is eindelijk hoop omdat Elena Nino snelle en betrouwbare leningen verstrekt, hun service 100% oprecht is en garandeert dat u de lening ontvangt wanneer u zich aanmeldt. Stuur vandaag nog een e-mail en keur deze goed op elenanino0007@gmail.com

    Bedankt en God zegene u
    VERTROUWEN
    Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Ik zou jullie allemaal willen aanbevelen aan een geloofwaardige en oprechte particuliere kredietverstrekker die mijn lening aan mij heeft goedgekeurd, slechts binnen een paar uur na zoveel mislukte pogingen om een lening te krijgen. Ik was verrast en blij dat de particuliere kredietverstrekker mij redde en mij een lening aanbood. lening met 2% rente, neem nu contact met haar op als u een dringende lening nodig heeft. E-mail: christywalton355@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Hallo, u bent dringend op zoek naar een lening. Wij bieden u snelle, zeer betrouwbare leningen tegen een gunstige rente. Onze voorwaarden zijn heel eenvoudig en 100% gegarandeerd zonder protocol. E-mail: richardcosmos5@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen