maandag 25 juli 2016

De morgenstond...

Want hoe lekker het ook is om tot 9 uur in bed te blijven liggen met een baby naast je, soms is gewoon vroeg opstaan ook heel fijn.

En dat deed ik vanmorgen, om 7 uur was ik beneden. Niet eens heel vroeg, op schooldagen ben ik eerder beneden, maar toch even lekker. Ik heb al een was in de wasmachine zitten, ik heb al twee wassen opgevouwen en nu zit ik even een blog te schrijven met een kop thee naast me.

Gisteren had ik toch even een off-day. De hele week de warmte, de kinderen die duidelijk moeten wennen aan de vakantie en ook nog een drukke vrijdag en zaterdag gehad met uitstapjes maakten dat ik 's middags eerst even moest slapen. De nachten zijn natuurlijk al kort, met een baby en de warmte en de muggen en ik had duidelijk last van slaaptekort. Gelukkig heb ik afgelopen nacht best goed geslapen dus nu kan ik er weer even tegenaan.

Vandaag staat er weinig op de planning, wat huishoudelijke dingen en ik wil met de kinderen even naar de speeltuinen hier in de buurt. En verder wil ik even de fietskar schoonmaken, de banden goed oppompen en zorgen dat het derde wiel weer makkelijk bevestigd kan worden, zodat ik de fietskar ook kan gebruiken als buggy. Het zorgt ervoor dat ik wat minder afhankelijk ben van de auto. DL2 loopt namelijk nog niet, dus ik moet altijd ZL3 in de drager meenemen en DL2 in de buggy, of andersom.

En straks tijdens het ontbijt maar eens een planning maken voor komende week. Ik heb deze planning uitgeprint van Kiind magazine. En van Wendy de Boer gebruik ik deze leuke bucketlist. 


1 opmerking: