woensdag 10 januari 2018

fresh start

Op 1 januari 2013 zijn we fanatiek begonnen met het in kaart brengen van onze financi├źn, het aflossen op onze hypotheek en het schrijven van blogs op deze pagina. Hier zijn we een aantal jaren heel druk mee geweest, maar met het groeien van ons gezin (in 2015 werd ons vierde kindje en in 2016 ons vijfde kindje geboren) groeide ook het tekort aan tijd.

We hebben de afgelopen periode ervoor gekozen om tijd te besteden aan onze kinderen. Nu ze steeds wat ouder worden, wordt het ook wat makkelijker om ook weer tijd vrij te maken voor hobby's en natuurlijk deze blog. Want daar zaten jullie allemaal vast op te wachten!

In de paar updates die we in 2017 hebben gegeven heb je vast gelezen dat we onze hypotheek hebben vernieuwd. Hier zal ML vast meer over vertellen.

Ik, VL, schrijf toch meestal de huishoudelijke blogjes en de blogs over de kinderen. Ik zal eerst een update geven over de kinderen.

Onze oudste zoon is 8 jaar en wordt in het voorjaar 9 jaar. Hij zit in groep 5 en het gaat best goed met hem. Hij zit op freerunning en heeft net de gele band behaald voor judo.

Onze tweede zoon is 6 jaar en wordt een week na zijn oudere broer 7 jaar. Hij zit in groep 3 en houdt veel van knutselen en constructiespeelgoed zoals K'nexx. Aanstaande zaterdag mag hij voor het eerst bij scouting kijken.

Onze oudste dochter is 5 jaar en wordt in de herfst 6 jaar. Ze zit in groep 2. Het gaat goed met haar, ze is een hele dame. Afgelopen zondag heeft ze haar zwemdiploma gehaald en nu mag ze dus een sport uitzoeken. Dat zal vast iets van ballet of streetdance worden.

Onze tweede dochter is bijna 3 jaar. Ze is klein maar fijn, maar ze weet goed wat ze wil. Ze is dol op haar broertjes en zusje en ze houdt ervan om met Playmobil te spelen. Ook speelt ze graag met haar pop en de poppenwagen.

Onze jongste zoon is 1,5 jaar oud en heel erg ondernemend. Hij liep toen hij net 1 jaar was geweest en klimt overal op. Maar als het hem iets te spannend wordt, dan zoekt hij snel z'n moeder op. Hij is dol op Nijntje en Barbapappa.

Tot zover een update. Wellicht dat het ons lukt om weer wat vaker een blogje te schrijven. Het lijkt erop dat we weer wat meer tijd krijgen daarvoor.

4 opmerkingen:

 1. Welkom terug! Gezellig bende bij jullie lees ik wel. Wat leuk dat freerunning!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gezellig! Leuk dat jullie er weer zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk weer iets van jullie te horen.
  Ik ben benieuwd naar de nieuwe blogs.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk om te lezen, onze kinderen zijn net zo oud als jouw oudste kinderen. We hebben drie zonen van 9, 6 en 6 (tweeling) de oudste heeft ook de gele band judo:)

  BeantwoordenVerwijderen