woensdag 1 juni 2016

Zwangerschapsverlof

Heerlijk, sinds een week is het zover: zwangerschapsverlof! Ik ben nu 37 weken zwanger en ik geniet heerlijk van mijn verlof. Wat wil je anders met dit weer? Ondertussen natuurlijk een flinke to-do list gemaakt, want we zullen ons niet vervelen!

Wat nog te doen?
-kleertjes wassen
-kabeltje fotocamera bestellen
-papieren verzamelen en netjes in de map opruimen
-kapper bezoek
-AH moestuintjes verpoten
-kasten opruimen achter de bank (veel boeken uitzoeken)
-geboortekaartjes regelen en een naam bedenken
-blogjes schrijven
-ON Beurs bezoeken
-verwijzing logopedie regelen voor ZL2
-laatste werkdingetje regelen
-kinderfeestje ZL2 regelen

En daarnaast zijn er nog heel veel zaken die moeten gebeuren en die bij gehouden moeten worden. Zo ben ik nog een keer lunchouder op school, de auto moet naar de APK, we moeten nog een keer naar het consultatiebureau, we bezoeken natuurlijk de verloskundige en noem maar op. Kortom....ik ben gewoon te druk om me hoogzwanger op een luie stoel te settelen! :-)

Afgelopen weekend hebben we al heerlijk geprofiteerd van mijn verlof. Eerst ben ik lekker met DL1 een dagje naar de Apenheul geweest. Dat is wel een aanrader, een leuk park en zo op een vrijdag ook lekker rustig. 's Avonds ben ik met vriendinnen heerlijk uit eten geweest. Zaterdag gingen de kinderen een nachtje naar opa en oma, zodat wij een avondje van de sauna hebben genoten. Zondagmiddag hebben we toen een aantal meubelzaken bezocht, omdat we toch willen investeren in andere meubels en in een andere inrichting. We hebben uiteindelijk besloten om toch de komende tijd lekker te blijven wonen in ons huis, en het geld te investeren in nieuwe meubels en een nieuwe laag verf op de muur. We hebben ons voorgenomen om eerst lekker te gaan orienteren, zodat we ook meubels kopen die we allebei mooi vinden.

Nou, een lekker begin dus weer van de maand juni!

3 opmerkingen:

  1. Heerlijk verlof, ik sinds gisteren! Je to do lijst vind ik dan wel weer heel grappig, lijkt alsof mijn hoofd op slot zit en ik alleen per dag kan bedenken: 'wat vandaag te doen'? Maar misschien veranderd dat nog naarmate mijn verlof verstrijkt. Geniet ervan, al dan niet hoogzwanger op een luie stoel 😉

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat het goed gaat met jullie, 37 weken alweer! Ik mistte jullie al.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijn dat het goed gaat met jullie, 37 weken alweer! Ik mistte jullie al.

    BeantwoordenVerwijderen