donderdag 15 januari 2015

Aflosverhalen

De aflosverhalen van Martine op Min of Meer heb ik altijd met veel plezier gevolgd en gelezen. Ze zijn voor ons een extra motivatie geweest om te blijven focussen op het aflossen van onze hypotheek. Maar zoals je wellicht gelezen hebt is ze gestopt met het publiceren van de aflosverhalen.

Omdat ik het leuk vind om aflosverhalen te blijven lezen en omdat het goed is voor de motivatie van alle aflossers, wil ik graag verder gaan met het plaatsen van aflosverhalen. Daarom wil ik iedereen uitnodigen, inclusief de mensen die al een aflosverhaal hebben geplaatst, om het volgende formulier in te vullen:


Eerste pagina van het formulier

Wanneer je het formulier opent, zal alles hopelijk voor zich spreken. Mocht je er niet uitkomen, of staan er onduidelijkheden in, laat het me dan even weten. Dan kan ik het formulier aanpassen.

Probeer de toelichtingen zo uitgebreid en compleet mogelijk te uit te werken. Zo kunnen de lezers het meeste voordeel halen uit je aflosverhaal.

Aan de hand van de ingevulde vragen in dit formulier zal ik vervolgens een aflosverhaal samenstellen en plaatsen.

Veel succes met schrijven!

5 opmerkingen:

 1. Leuk dat je door gaat met de aflosverhalen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn! Ik zou het ook erg gaan missen denk ik!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zet je enkel de rubriek aflos verhalen voort en niet de portemonnee van? Die laatste rubriek vond ik persoonlijk erg leuk. Ik lees al wel een poosje je blog en het was mijn 1e 'financiële' blog die ik ooit las en daarna ging er een wereld voor mij open qua blogs. Zo geïnspireerd dat ik ook zelf ben gaan bloggen. Maar ik ben nog bezig met het goed opzetten van de pagina. Complimenten voor je blog, overzichtelijk, helder en informatief. Ook benieuwd naar de aflos verhalen, die lees ik natuurlijk ook, alleen met de portemonnee van heb ik meer feeling….

  BeantwoordenVerwijderen
 4. tof idee , ik had ook zo'n gedacht maar 1 persoon die het doet is meer dan genoeg ik lees ze met veel plezier

  BeantwoordenVerwijderen