zondag 18 januari 2015

Zwangere update

Zoals jullie vast wel merken, is het ML die de blog weer even nieuw leven aan het inblazen is. Hij is al druk geweest met een website voor de Postcodeloterij, hij wil graag de aflosverhalen overnemen van Min of Meer en is ook erg druk bezig met het al dan niet oversluiten van onze hypotheek.

Ondertussen zit ik, VL, thuis een beetje dik te zijn. Vorige week maandag was mijn laatste werkdag. Dinsdag 13 januari was ik precies 36 weken zwanger en ben ik met verlof gegaan. Natuurlijk is het loslaten van het werk weer veel te moeilijk voor mij en heb ik nog regelmatig even mijn e-mail gecheckt.

Het gaat best prima hier. Het gaat allemaal niet meer zo snel en ik waggel behoorlijk, maar goed. Daar genieten we nog maar een paar weken van, want dit is echt, echt, echt ons laatste kindje.

Vorige week heb ik alle babyspullen maar eens gewassen. In ieder geval alles van maatje 50 tot en met 74. Deze baby is wel het minst bedeeld, want ze moet haar kledingkast delen met grote zus. :-) Ik hoop dat ML volgende week nog even het bedje ombouwt tot co-sleeper. Omdat ik echt geen zin heb om in de koude maanden op en neer te moeten lopen naar de babykamer, slaapt deze baby bij ons op de kamer, en dan het liefst in de co-sleeper. Hoef ik niet eens onder mijn warme dekens uit om borstvoeding te geven.

De andere kinderen hebben altijd de eerste nachten tussen ons in gelegen op het aankleedkussen, en daarna zijn ze al snel naar hun eigen kamer verhuisd. Ik kan namelijk niet zo goed slapen met allemaal babygeluidjes om me heen. We zullen zien hoe dat dit keer gaat.

Morgen ga ik nog snel een ziekenhuistas klaarzetten. Dinsdag heb ik dan nog een lange reis naar Enschede voor de boeg, want daar is dag 2 van de cursus tot draagconsulent. Ik wil graag straks draagconsulten gaan geven. Woensdag ga ik mezelf eens verwennen bij de kapper en ik zoek eigenlijk voor woensdagmiddag nog een pedicure, want dat is natuurlijk ook drama! Donderdag staat een bezoekje aan de verloskundige op het programma en dan gaan we alweer het weekend in. Zaterdag wil ML nog een dagje gaan skieën met ZL1 in Sauerland, dus dan doe ik ook maar even lekker rustig aan. Ik heb toch niet zo heel veel behoefte eraan om steeds maar weg te gaan. Lekker knus in mijn eigen huis wachten tot de baby komt!

2 opmerkingen:

  1. Heerlijk hoor in je eigen coconnetje, alles klaar maken voor de baby. Ik herken het heel erg, alhoewel ik al vanaf begin december bedrust heb... Gaat de tijd toch wel snel opeens! Ik ben nu ruim 31 weken zwanger van onze tweeling!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geniet er nog maar lekker van de komende weken.

    Hoop dat de aflosverhalen hier een vervolg krijgen. Vind ze altijd erg interessant om te lezen.

    BeantwoordenVerwijderen