maandag 12 januari 2015

Gewonnen in de staatsloterij!

Ik win nooit iets, dus doe ook nooit mee aan loterijen, maar ongeveer een maand geleden zag ik dat ik nogal veel punten had gespaard met mijn zakelijke telefoonabonnement. Omdat er niet veel meer te koop was dan een paar goedkope Chinese prulletjes, heb ik toen van een heel klein deel van de punten een 1/5de staatslot gekocht.

En net dat lot is enorm in de prijzen gevallen. Daarmee zijn we voorgoed van al onze hypotheekschulden af. Tenminste, een deel. Nou ja, een heel klein deel. We hebben namelijk weer vier euro ontvangen van de staatsloterij!

Je begrijpt het al. Geen tijd voor een lange blog, want ik moet de champagneglazen poetsen en daarna ga ik het huis aflossen, een wereldreis uitstippelen en mijn baan opzeggen.

5 opmerkingen:

 1. Haha! Kan je van die 4 euro alsnog een paar Chinese goedkope prulletjes kopen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha ha, dat is meer dan wat wij hadden, nl €3,75. We hebben in ieder geval een paar dagen kunnen dromen van een enorm bedrag en wat we daar mee hadden kunnen doen.....
  Groet, Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha! Leuk geschreven! Wij hebben per 1 januari van dit jaar de PotscodeLoterij opgezegd. Zo 'winnen' wij jaarlijks € 150,00 :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Per 1 januari heb ik na vele jaren mijn staatslot opgezegd. Ik heb dus 15 euro gewonnen.

  BeantwoordenVerwijderen