dinsdag 13 januari 2015

Wat zijn we misgelopen met de postcodeloterij

Om maar even in de blogs over loterijen te blijven, heb ik vandaag maar eens gekeken naar wat we allemaal zijn misgelopen doordat we de postcodeloterij begin 2013 hebben opgezegd toen we deze blog zijn begonnen.

Op de website van de postcodeloterij zijn alle uitslagen van vorig jaar te bekijken. Het zou natuurlijk heel erg pijnlijk zijn als we een geldprijs zijn misgelopen waarmee we in één keer onze hypotheek hadden kunnen aflossen, maar gelukkig blijkt ook het afgelopen jaar niet een groot succes te zijn geweest voor onze postcode.

In heel 2014 hebben we de Postcode Bloemprijs en de Postcode Peijnenburgprijs misgelopen. Tegelijk hebben we weer €150 bespaard en met dat geld kunnen we nog wel een aantal mooie bossen bloemen of net zoveel Peijnenburg koeken eten tot we er misselijk van worden.

Om het voor jullie iets makkelijker te maken om te kijken wat je bent misgelopen door niet meer mee te spelen met de postcode loterij, heb ik een simpele website in elkaar geklust. Je hoeft dan alleen je postcode in te vullen en je ziet dan direct welke prijzen je het afgelopen jaar wel of niet gewonnen hebt. De website is te vinden op: http://postcodeloterij.watkosteengezin.nl.

Wat zijn jullie misgelopen of wat hebben jullie juist gewonnen met de postcodeloterij in 2014?

14 opmerkingen:

 1. Een reep chocola, ook 150 euro verdiend dus:) leuk die site!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoeveel ijs kan ik kopen? Pfftt. Leuke website. Goede website.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het volgende, best veel eigenlijk, ik doe wel mee aan de postcodeloterij:
  DVD box naar keuze
  IJsprijs
  Postcode Stroopwafelprijs
  Filmkaarten Kenau voor 2 personen
  Arrangement Billy Elliot voor 2 personen

  Met name het arrangement van Billy Elliott is nog best wat geld waard. Maar zonder de prijs zou ik waarschijnlijk niet zijn geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Met zoveel geluk kun je ook maar beter mee blijven doen :-)

   Verwijderen
  2. En dan ben ik nog de 12,50 duurzame boodschappen vergeten die iedereen heeft gekregen. (zie post hier onder van huis mutsje)

   Verwijderen
 4. Een bordspel, een dvd en chocolade. Nou spelletjes doen we niet, films kijken we via Netflix of worden gedownload en chocolade is slecht voor de lijn. We blijven maar mooi niet meedoen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Eind vorig jaar heb ik eindelijk opgezegd toen ik ging verhuizen eerder durfde ik toch niet. Toen ik hier net woonde hoorde ik op de radio dat DE prijs was gevallen in Zeeland, daar was ik dus net naartoe verhuisd! Gelukkig ander eiland, ik zou dat toch erg cru hebben gevonden.

  Afgelopen jaarstroop wafels misgelopen op oude adres en niets op het neiuwe.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. .....ik doe niet mee dus ik ben niks misgelopen. Juist door mensen het idee te geven dat ze iets mislopen als ze niet meedoen kan deze loterij bestaan! De site die je gemaakt hebt zal wel geweldig zijn (ik heb niet gekeken om de reden in de eerste regel van dit bericht genoemd) maar ik neem aan dat het sarcastisch bedoeld is. Je zou ook een site kunnen maken met wat je had kunnen sparen als je geen kinderen had gehad, een baan met een inkomen boven de Balkenende-norm en zuiniger zou hebben geleefd!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wij hadden (en spelen wel mee):
  •DVD box naar keuze
  •Postcode Stroopwafelprijs
  •Postcode Stroopwafelprijs
  •Rituals Suncare
  •Postcode Peijnenburgprijs
  •Veertiende trekking: Fairbezig Chocolade
  En dan mochten we net zoals elke andere deelnemer nog bij AH voor 12,50 boodschappen halen.
  Dus redelijk wat prijsjes dit afgelopen jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat verklaart waarom ik zoveel Peijenburg blikken zag staan bij de kringloop: ons hele dorp had die prijs gewonnen.
  Maar even serieus: voor E150,- per jaar krijg je alleen maar van die gesponsorde troep? En mensen doen nog steeds mee met deze loterij?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nick en Simon en een DVD box. Bof ik even dat ik niet meedoe!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De ijsprijs. Zo he. Ben ik even blij dat ik niet meedoe.

  BeantwoordenVerwijderen