vrijdag 4 april 2014

Update

Zo, na een week weer eens een teken van leven van onze kant. Het is een erg drukke week geweest met veel werkafspraken. De week begon al afgelopen zaterdag met de opening van het speelpark hier in de buurt, het ophalen van de VW Lupo en ook nog een verjaardag. De zondag hebben we doorgebracht in het speelpark en daarna hebben we gezellig met vrienden de barbecue aangestoken. Was weer reuzegezellig en we hebben genoten van het mooie weer. Super ook om de kinderen gezellig bij elkaar te zien. De eerste jaren ben je nog druk in de weer met luiers en hapjes en flesjes, maar nu ze (bijna) 5 jaar zijn, zijn we dat tijdperk weer voorbij.

Vervolgens een drukke werkweek gehad. Op maandag hebben opa en oma opgepast, omdat wij allebei moesten werken, en ook op de andere dagen was het topdrukte op het werk, met name bij VL. Gelukkig moeten we nog drie werkweken (met daarin het paasweken!) doorbikkelen waarna we kunnen genieten van een heerlijke meivakantie!

De VW Lupo rijdt overigens heel prettig. Het is even wennen met de automaat, maar we hebben behoorlijk zuinig gereden deze week, gemiddeld 1:27. Die 1:33 is nog een toekomstdroom, maar we hopen toch eens een week te gaan halen waarin we 1:30 rijden. In ieder geval hopen we nu een jaar veilig te rijden zonder al te veel onderhoudskosten.

ML is nog even een stukje gaan fietsen vanavond voor een vergadering en ik heb de benedenverdieping even goed gepoetst. Stiekem had ik vanmiddag even een kort hazenslaapje in bed gedaan van een half uurtje, dus ik kon er vanavond weer tegenaan. :-)

Nu even wachten tot de vloer droog is en dan lekker onder de douche en mijn bed in. Ik heb heel onvoordelig de droger aangezet met een berg handdoeken erin, zodat die lekker zacht zijn. Maar dat vouwen we morgen wel op.

Hopelijk vinden we morgen ook nog even tijd om de uitgaven van de maand maart op een rijtje te zetten in een blog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten