zondag 26 januari 2020

Een optie op een kavel, wat nu?

Nu we een optie hebben op een kavel, moet er veel geregeld gaan worden. En om een beetje overzicht te creëren, hebben we eerst maar eens een todo lijst opgesteld. Deze lijst zal in de loop van de tijd nog wel wat worden uitgebreid omdat we vast dingen over het hoofd gezien hebben.

  • Hypotheek regelen
  • Huis uitzoeken
  • Schetsontwerp voor de gemeente
  • Optie op kavel verlengen
  • Koopovereenkomst kavel
  • Omgevingsvergunning aanvragen
  • Details huis uitzoeken
  • Vloer uitzoeken
  • Makelaar voor verkoop woning uitzoeken
  • Naar de stort
  • Spullen inpakken en ergens anders stallen
  • Huis te koop zetten
  • Keuken uitzoeken
  • Badkamer(s)
  • Tuinplan maken

Hypotheek regelen
Dit spreekt wel voor zich waarschijnlijk. We moeten financiering gaan regelen en dat het liefst zo dat we niet tijdelijk naar een ander huis moeten. 

Huis uitzoeken
We moeten in grote lijnen weten wat voor huis we willen gaan bouwen. Wordt het een notariswoning, een huis met een dubbele punt, een herenhuis, een modern huis of een huis met een dwarskap. Eigenlijk weten we in grote lijnen wel wat we willen.

Schetsontwerp voor de gemeente
Eén van de eerste zaken die geregeld moet worden bij de gemeente is het indienen van een schetsontwerp van het te bouwen huis. Dit kan zodra we weten wat voor huis we gaan bouwen. Dit moet voor 1 maart 2020 gedaan zijn en de gemeente zal dan binnen 4 weken met een oordeel komen. Het kan dus ook zijn dat het eerste schetsontwerp niet direct goed is en dat er meerdere iteraties moeten plaatsvinden.

Optie op kavel verlengen
We kunnen de optie op het kavel eenmalig met 3 maanden verlengen. Aangezien we zo laat mogelijk willen betalen voor de grond, lijkt dit wel een goed plan.

Koopovereenkomst kavel
We moeten uiterlijk binnen vijf maanden de het koopovereenkomst bij de notaris laten passeren. Hoe en wat precies, moeten we nog uitzoeken.

Omgevingsvergunning aanvragen
Wanneer het schetsontwerp is goedgekeurd, kunnen we beginnen met het aanvragen van een omgevingsvergunning. Waarschijnlijk zal de bouwer daar wel mee helpen, want nu weten we nog niet precies wat we hiervoor moeten doen.

Details huis uitzoeken
Wanneer we het huis in grote lijnen in kaart hebben gebracht, kunnen we gaan nadenken over de details. Waar willen we lichtpunten, waar stopcontacten, willen we nog ergens een stroompunt in de tuin, willen we nog wat muren gaan verplaatsen, rookkanaal, waar komen de deuren, ramen, etc. Genoeg details om over na te denken. 

Vloer uitzoeken
Het eerste wat we moeten doen als het huis opgeleverd gaat worden, is het (laten) plaatsen van een vloer. Maar voor we een vloer kunnen (laten) plaatsen, zullen we toch echt een vloer moeten uitzoeken. Willen we een pvc vloer, een laminaat vloer, keramisch parket, hout, plavuizen, gietvloer, betonvloer, etc. Willen we dezelfde vloer in het hele huis en willen we dezelfde in verschillende ruimtes? Erg veel keuzes.

Makelaar verkoop woning uitzoeken
Een paar afspraken maken met verschillende makelaars om te kijken wanneer we ons huis te koop moeten zetten. Vrienden van ons, in dezelfde wijk en met een vergelijkbaar huis, waren hun huis binnen 2 dagen kwijt. Zo snel kunnen we nog niet uit het huis, dus eens kijken wat we het beste kunnen doen. Het kan zijn dat de bank alleen een overbruggingshypotheek wil geven als ons huis in de verkoop staat. Maar wij willen graag in ons huis blijven wonen tot de verhuizing naar het nieuwe huis. En dat gaat nog minstens een jaar duren.

Naar de stort
Iets wat we al lang een keer willen doen, maar nu wel belangrijk wordt. Eens een grote opruiming houden en flink wat spullen wat we niet meer gebruiken naar de stort brengen.

Spullen inpakken en ergens anders stallen
De spullen die we nog niet naar de stort willen brengen, maar niet meer in huis willen hebben voor als ons huis in de verkoop komt, kunnen we vast inpakken en tijdelijk bij ouders / vrienden stallen. Een huis verkoopt natuurlijk beter als het niet vol staat met spullen.

Huis te koop zetten
Als we dan het huis opgeruimd hebben, kunnen we het huis te koop gaan zetten. Wel zal de woning van te voren nog een beetje verkoop klaar gemaakt worden. We willen in ieder geval nog wat muren opnieuw in de verf zetten (vieze handen wegwerken), de trap opnieuw verven, wat losgelaten kit opnieuw kitten, en dat soort kleine dingen. We willen natuurlijk wel een net huis verkopen.

Keuken uitzoeken
Het budget voor de keuken hangt een beetje samen met de verkoopprijs van ons huidige woning. We hebben een budget van €15.000 ingepland voor de aanschaf van een keuken, maar onze huidige keuken was ruim 10 jaar geleden al €20.000. En die €15.000 lijkt toch wat krap. Dus als de verkoop van ons huis een beetje goed verloopt, dan kunnen we dit budget misschien nog wat verhogen. Wellicht kunnen we apparatuur van onze huidige keuken meenemen naar de nieuwe keuken. Iets dat we met de verkoopmakelaar moeten bespreken.

Badkamer(s)
Aangezien we twee badkamers willen in ons nieuwe huis, moeten we ook twee badkamers gaan uitzoeken. Maar gaan we de badkamer laten meenemen door de bouwer, of gaan we de badkamers casco laten opleveren om er zelf een badkamer in te (laten) zetten. Of laten we 1 badkamer helemaal opleveren en gaan we later zelf nog een tweede badkamer (laten) doen? En laten we dan de luxe badkamer doen door de bouwer en doen we de tweede badkamer goedkoop en zelf? Of laten we eerst een goedkope tweede badkamer opleveren, zodat we nog even kunnen sparen voor een luxe badkamer?

Tuinplan
Een groot kavel heeft wel wat aandacht nodig. Waar komen de parkeerplaatsen (moeten we al rekening houden met eventuele auto's van de kinderen in de toekomst?) en waar het terras. Willen we een tuinhuis? Een veranda? Groentetuintje? Dit heeft voorlopig nog geen prio, maar we moeten er wel een keer over na gaan denken.

40 opmerkingen:

  1. Wij konden trouwens al een overbruggingshypotheek krijgen op basis van wat de makelaar had geschat aan opbrengst voor ons huis (en een schriftelijke verklaring daarvan + dat wij met hen in zee zouden gaan). Maar dat ligt misschien aan de hypotheekverstrekker. Wij hebben het uiteindelijk niet nodig gehad omdat we tijdelijk twee hypotheken konden dragen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is mooi. Hadden jullie veel overwaarde waarmee je het nieuwe huis al voor een groot deel kon financieren?

      Verwijderen
  2. Ja dat hadden we zeker. Uiteindelijk hebben we gewoon een hele nieuwe hypotheek genomen (naast onze oude) en meteen na de overdracht van het oude huis bijna 25% afgelost.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bent u op zoek naar een lening om de rekening te betalen, een huis te kopen, enz. U kunt contact met ons opnemen via e-mail jm707279@gmail.com omdat we leningen verstrekken die zo laag zijn als 2% rente, we geven ook lang- en kortlopende leningen waarmee u ook contact kunt opnemen ons via whats app nummer +393924698291 voor meer informatie

    Bedankt
    Beheer

    BeantwoordenVerwijderen
  4. HEB JE EEN LENING NODIG?
    HOUD UW FINANCIËLE LAST NIET VOOR U ZELF CONTACT MET ONS OP VOOR ENIGE LENING MET EEN LAGE RENTE VAN 2%. stevewilsonloanfirm@gmail.com whatsapp: +16673078785

    Onze leningen zijn goed verzekerd voor maximale veiligheid is onze prioriteit. Ons belangrijkste doel is om u te helpen de service te krijgen die u verdient. Ons leenprogramma is het snelste.

    We verstrekken leningen in elke valuta van uw keuze: yuan, dollar, Thaise baht, euro, dinar, enz.} En een looptijd van 1 tot 30 jaar om de lening terug te betalen (veilig en ongedekt).
    Heb je een lening nodig en heb je een lage kredietscore? Vind je het moeilijk om leningen te krijgen van lokale banken en andere financiële instellingen? oplossing voor uw financiële probleem is STEVE WILSON LOAN FIRM.

    De voorwaarden zijn heel redelijk en attent.
    We bieden een breed scala aan financiële diensten, waaronder: kerstleningen, zakelijke leningen, schuldenconsolidatieleningen, persoonlijke leningen, autoleningen, hotelleningen, studieleningen, woningherfinancieringsleningen met een lage rentevoet van 2% per annulering voor particulieren, bedrijven en rechtspersonen.

    Geïnteresseerde aanvragers moeten contact met ons opnemen via e-mail: stevewilsonloanfirm@gmail.com. whatsapp: +16673078785 Meld je aan en wees vrij van financiële gebondenheid.
    Bedrijfswebsite: https: //stevewilsonfinancialloanfirm.webs.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo dames en heren
    Heeft u dringend behoefte aan financiële versterking (lening)?
    Veel mensen worden geconfronteerd met voortijdige financiële uitdagingen en de meesten van hen kunnen vanwege hun hoge rente, onvoldoende onderpand, schuld / inkomen-ratio, lage kredietscore of om andere redenen geen aandelenleningen krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen.

    Als u een spoedlening nodig heeft, zal ik u adviseren contact op te nemen met mijn bedrijf en kunnen wij u helpen met een lening.
    We bieden allerlei soorten leendiensten aan (persoonlijke lening, zakelijke lening, hypotheeklening en vele andere), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen aan, beveiligde en ongedekte leningen en u kunt ook tot 20 miljoen euro lenen. Mijn bedrijf helpt u bij het bereiken van verschillende doelen met een breed scala aan leenproducten.

    Voor meer informatie over ons kredietaanbod; hier zijn onze contactgegevens.
    Contact E-mail: novicapfinancialservices@gmail.com
    Contactnummer: +31642117819 (WhatsApp)

    Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u die nodig heeft.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hallo kijker
    Wij zijn professionele handelaren, die wekelijks forex en binair voor investeerders verdienen, vertellen u graag meer over ons investeringsplatform waar u al vanaf $ 200 kunt beleggen en wekelijks $ 2000 kunt verdienen. Veel mensen hebben al eerder van dit investeringsaanbod geprofiteerd. en tijdens dit convid-19-virus, als u financiële moeilijkheden doormaakt als gevolg van dit coronavirus en u hulp nodig heeft bij het betalen van rekeningen, kiest u gewoon een geschikt investeringsplan voor uzelf en begint u wekelijks winst te maken

    $ 200 om in 7 dagen $ 2.000 te verdienen
    $ 300 om in 7 dagen $ 3.000 te verdienen
    $ 500 om in 7 dagen $ 5.000 te verdienen
    $ 1000 om in 7 dagen $ 10000 te verdienen
    $ 5000 om in 7 dagen $ 50000 te verdienen

    Om nu uw investering te starten
    e-mail: claustradingsignal07@aol.com
    Via whatsapp: +12166263236

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hallo en welkom bij Spotlight Global Loan Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een kredietadviseur.

    Heeft u dringend financiële versterking nodig? Heeft u een lening nodig voor verschillende doeleinden? als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren contact op te nemen met mijn bedrijf via | spotlightglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben, omdat we uitstekende leendiensten over de hele wereld bieden.

    We bieden allerlei soorten leendiensten aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen aan. Mijn bedrijf helpt u met een breed scala aan leenproducten verschillende doelen te bereiken.

    We weten dat het verkrijgen van een legitieme lening altijd een groot probleem is geweest Voor mensen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​lening met eigen vermogen te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege hoge rente tarief, onvoldoende onderpand, verhouding schuld / inkomen, lage credit score of andere redenen.

    Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u die nodig heeft.

    Wij bieden 24-uurs lening van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotlightglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | & Ontvang in een oogwenk een reactie.

    Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

    Je financiële vrijheid ligt in jouw handen!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hallo allemaal, ik ben super opgewonden vandaag. Ik zag opmerkingen van mensen die al een lening hadden ontvangen van Sabinehelps@gmail.com en toen besloot ik me aan te melden op basis van hun aanbevelingen. Een paar uur geleden bevestigde ik in totaal 10.000 euro die ik had aangevraagd van mijn eigen bankrekening. Dit is echt geweldig nieuws, en ik adviseer iedereen die een echte lening nodig heeft om een aanvraag in te dienen via e-mail: sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op + 79267494861.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Are you in need of Urgent Loan Here no collateral required all problem regarding Loan is solve between a short period of time with a low interest rate of 2% and duration more than 20 years what are you waiting for apply now and solve your problem or start a business with Loan paying of various bills You have come to the right place just
    contact us abdullahibrahimlender@gmail.com
    whatspp Number +918929490461
    Mr Abdullah Ibrahim

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Het zal slecht zijn om dit alleen voor mezelf te houden. Ik kwam de beste binaire verwachting ooit tegen, Sir Carlos Crypto, die me echt helpt om te investeren, hij is heel eerlijk en ijverig in zijn werk. Het enige wat ik deed was $ 500 investeren en binnen 7 dagen maakte hij $ 7000 winst voor mij. Neem contact met hem op via Whatsapp:? +1 (216) 626-3236 of e-mail: carlose78910@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  11. GETUIGENIS!!!

    Dank aan u voor uw hulp bij het verkrijgen van deze lening, ik zal u voor altijd dankbaar zijn ik zal voor altijd getuigenis afleggen van uw goede bedrijf ik zal iedereen die een lening nodig heeft, adviseren om contact op te nemen met dit kredietbedrijf voor hulp, hier is haar directe e-mail Via: michellefundingservice@outlook.com OF WhatsApp +12015640986

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Geweldig handelsplatform, gemakkelijk te gebruiken en snel op te nemen met bitcoins, bankrekening, PayPal, skrill enz. Ik heb dit platform gebruikt samen met de meest aanbevolen forexstrategie en binaire optiehandel op internet van Carlos Ellison en tot dusver heb ik geen klachten en verdien ik wekelijks bijna $ 2000- $ 21.000. Hij is echt geweldig, de beste in zijn vakgebied en onder andere uniek. Ik ben dankbaar en wil dat jullie allemaal meedoen aan zijn goede werken.
    Neem contact met hem op via e-mail: carlose78910@gmail.com
    Via whatsapp: +12166263236

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik wil Karin Sabine leningen voor mij een lening van € 7.000 waarderen. als je een dringende lening nodig hebt, voorkom dan dat je wordt opgelicht door nep-geldschieters en solliciteer via een echte leningfirma per e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wij willen een lening verstrekken aan wie ooit een lening nodig heeft tegen een lage rente van 2%. We verstrekken leningen vanaf minimaal 10.000,00 euro tot maximaal 100 miljoen dollar, ponden, euro's. Neem bij interesse contact met ons op via e-mail: partrickdevlin21@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik verstrek leningen aan bedrijven en particulieren met een redelijke rente van 2%. E-mail naar: (christywalton355@gmail.com) als u geïnteresseerd bent in de leningaanbieding.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hallo allemaal, ik ben super opgewonden vandaag. Ik zag reacties van mensen die al een lening hadden gekregen van Sabinhelps@gmail.com en toen besloot ik me aan te melden op basis van hun aanbevelingen. Een paar uur geleden bevestigde ik in totaal 10.000 euro die ik van mijn eigen bankrekening had aangevraagd. Dit is echt geweldig nieuws, en ik raad iedereen die een echte lening nodig heeft aan om een aanvraag in te dienen via e-mail: sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +79267494861.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hallo
    Wij zijn professionele handelaren, die wekelijks aan forex en binair verdienen voor investeerders, zullen u graag alles vertellen over ons investeringsplatform waar u al vanaf $ 200 geld kunt investeren en wekelijks $ 2500 kunt verdienen, veel mensen hebben eerder geprofiteerd van dit investeringsaanbod en tijdens dit convid-19-virus, als u door dit coronavirus financiële problemen doormaakt en u hulp nodig hebt bij het betalen van rekeningen, kies dan gewoon een geschikt investeringsplan voor uzelf en begin wekelijks winst te maken

    $ 500 om in 7 dagen $ 5.000 te verdienen
    $ 1000 om in 7 dagen $ 10.000 te verdienen
    $ 5000 om in 7 dagen $ 50000 te verdienen

    Om uw investering te starten, neemt u contact op via WhatsApp: (+12166263236)
    e-mail: carlose78910@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  18. WELCOME: THE LOAN BETWEEN SERIOUS AND HONEST INDIVIDUALS ONLINE.
    Loan offer between individuals fast Quick loan to end your worries in less than 72 hours You are banned from your bank and all your attempts in others and other financial institutions have given nothing so far because of your bad credit or others so no more worries contact me and in less than 72 hours at a reasonable rate of 2% per year and on the repayment time that suits you I make you the loan that will save your life. Please contact me by email: marialeydi06@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen

  19. Een spoedlening nodig ??? Staat u in de schulden? Heeft u een slecht krediet? heb je een lening nodig ?, We geven leningen aan mensen ondanks hun slechte / slechte kredietscores. Wij verstrekken zowel zakelijke als persoonlijke leningen met een lange en korte looptijd naar keuze. Onze leningprogrammeur is snel en betrouwbaar, solliciteer vandaag nog en krijg direct veld terug

    Onze leningen variëren van minimaal $ 5.000,00 euro en maximaal $ 100.000.000,00 euro. Onze leningen zijn goed verzekerd, 100% gegarandeerd en klanten zijn verzekerd van maximale veiligheid. Neem voor meer informatie contact met ons op via ons e-mailadres E-mail: leofinanciallink@mail.com

    Beste wensen
    De heer LEO EGBERT MD / CEO
    E-mail: leofinanciallink@mail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hallo allemaal, ben jij een zakenman of vrouw? bevindt u zich in een financiële puinhoop of heeft u geld nodig om uw eigen bedrijf of bedrijf te starten? Heeft u een lening nodig om uw schuld af te lossen of een lening om een ​​huis te kopen, medische rekeningen te betalen? Beverly-leningen verstrekken leningen aan iedereen die aan de voorwaarden van het bedrijf voldoet, met een rentepercentage van slechts 2%. Heeft u een laag krediet? Heeft u moeite om een ​​kapitaallening te krijgen van lokale banken en andere financiële instellingen, neem dan contact op met Beverly Loans Company via e-mail: (beverlyloans24@gmail.com) OF (Whatsapp) +19378211446 voor meer info.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hallo dames en heren, heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

    Heeft u een zakelijke lening, persoonlijke lening, hypotheeklening of een lening nodig om uw project te realiseren? als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn kantoor. We verlenen allerlei soorten leendiensten, waaronder langlopende en kortlopende leningen. Voor meer info, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me rechtstreeks een bericht op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang direct een reactie.

    Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen bij het vervullen van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan individuen en bedrijven op de meest effectieve en snelste manier.

    Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
    * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
    * Flexibel bedrag - u beslist hoeveel u wilt lenen.
    * Snelle directe financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
    * Flexibel rentepercentage van 3%.
    * Hoge goedkeuringspercentages
    * Flexibele terugbetaling - u krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te kiezen, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een periode van 1-30 jaar.
    * Eenvoudige online applicatie.
    * Persoonlijke begeleiding en expertise.
    * Geen verborgen kosten

    Loop een kans niet mis door gebrek aan geld. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening, omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen

    Voor meer informatie over ons kredietaanbod kunt u ons uw kredietaanvraag sturen via:
    E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp: +447903159998

    Tussenpersonen / Consultants / Makelaars zijn welkom om hun klanten mee te brengen en zijn 100% beschermd. In alle vertrouwen werken we samen voor de voordelen van alle betrokken partijen.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. In een woord, wauw !! Ik kan niet geloven dat het geld al op mijn rekening staat. Dankje, dankje, dankje! Je hebt van wat meestal een lang, langgerekt en intimiderend karwei is, een heel plezierige en gestroomlijnde ervaring gemaakt. Ik kan u en mevrouw Karin Sabine Leningen niet genoeg bedanken. Mevrouw Karin Sabine Leningen voor het geweldige systeem, en u voor de geweldige service. Jullie zijn allebei best gaaf! als je een dringende lening nodig hebt, kun je ze e-mailen op sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +79267494861.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. DIRECTE BETAALBARE PERSOONLIJKE / ZAKELIJK / HUIS / INVESTERINGSLENING AANBIEDING ZONDER KOSTEN / STRESS NEEM VANDAAG VIA Whatsapp +19292227023 E-mail drbenjaminfinance@gmail.com

    Wij zijn financiële adviseurs die betrouwbare leningen verstrekken aan particulieren en financiering verstrekken voor het opstarten van bedrijven, woningen en projecten. Ben je het zoeken naar leningen beu of zit je in een financiële puinhoop. Heeft u een lage kredietscore en vindt u het moeilijk om leningen te krijgen van banken en andere financiële instellingen? Maak u dan geen zorgen meer, want wij zijn de oplossing voor uw financiële tegenslagen. we bieden alle soorten leningen aan, variërend van $ 5.000,00 tot $ 533.000.000,00USD met een lage rente van 2% en een looptijd van 1 tot 35 jaar om de lening veilig en ongedekt terug te betalen. Verliest u 's nachts slaap en maakt u zich zorgen over hoe u een Legit Loan Lender kunt krijgen? Neem contact met ons op via Whatsapp +19292227023 E-mail drbenjaminfinance@gmail.com

    Deel dit om nu een ziel te helpen, bedankt

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Met vriendelijke groet, wij staan ​​tot uw beschikking voor elk financieel probleem. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en we helpen u snel en gemakkelijk hier: +33 7 55 32 83 05 of
    axa.finance.infos@fancier.com
    hartelijk

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Bedankt, Alex Smith, voor het helpen met mijn winst en het mogelijk maken van mijn vijfde opname. Ik ben hier om een geweldige levensveranderende kans met je te delen. het heet binaire handelsopties. het is een zeer lucratieve onderneming die u maar liefst $ 6.000 kan opleveren bij een initiële investering van slechts $ 500. Ik ben het levende bewijs van deze geweldige zakelijke mogelijkheid. Als iemand geïnteresseerd is, laat het hem weten via e-mail: livetrading3602@gmail.com Whatsapp: +13045044292
    https://t.me/joinchat/S314FoZU-2kazF9s

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Hallo dames en heren, heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

    Heeft u een zakelijke lening, persoonlijke lening, hypothecaire lening of een lening nodig om uw project te voltooien? als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn firma. We verlenen allerlei soorten leendiensten, waaronder langlopende en kortlopende leningen. Voor meer info, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me rechtstreeks een bericht op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang direct een reactie.

    Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen bij het vervullen van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan individuen en bedrijven op de meest effectieve en snelste manier.

    Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
    * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
    * Flexibel bedrag - u beslist hoeveel u wilt lenen.
    * Snelle directe financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
    * Flexibele rentevoet - Betaalbare rentevoet van 3%.
    * Hoge goedkeuringspercentages
    * Flexibele terugbetaling - u krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te kiezen, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een periode van 1-30 jaar.
    * Eenvoudige online applicatie.
    * Persoonlijke begeleiding en expertise.
    * Geen verborgen kosten

    Loop een kans niet mis door gebrek aan geld. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen

    Voor meer informatie over ons leningsaanbod, stuur ons dan alstublieft uw leningsverzoek via dit e-mailadres sunshinefinancialgroupinc@gmail.com of op WhatsApp via +447903159998

    Tussenpersonen / Consultants / Makelaars zijn welkom om hun klanten mee te brengen en zijn 100% beschermd. In alle vertrouwen werken we samen voor de voordelen van alle betrokken partijen.

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Interessieren Sie sich für den Handel mit Bitcoin-Binär- und Forex-Geschäften, bei denen Sie täglich 100% Ihrer Investition verdienen können? Wenn Sie nur 200 US-Dollar investieren, erzielen Sie nach 72 Stunden einen Gewinn von 2.000 US-Dollar Kontaktieren Sie ihn per E-Mail: hackintechnology@gmail.com +12132951376 (WHATSAPP) keine Kraft, aber ich bin sicher, Sie würden zurückkommen und sich bei mir bedanken

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Hallo kijkers over de hele wereld, er is goed nieuws voor jullie allemaal vandaag: ontvang je lege pinautomaat die werkt in alle pinautomaten over de hele wereld. We hebben speciaal geprogrammeerde pinautomaten die gebruikt kunnen worden om pinautomaten te hacken, de pinautomaten kunnen gebruikt worden om geld op te nemen bij de pinautomaat of swipe, bij winkels en POS. We geven deze kaarten aan alle geïnteresseerde klanten over de hele wereld, de kaart heeft een dagelijkse opnamelimiet van $ 5.000 dollar bij een geldautomaat en een bestedingslimiet tot $55.000 dollar in winkels, afhankelijk van het soort kaart waarvoor je bestelt en de bedragen die je nodig hebt de ATM-KAART, van een minimum bereik van $5.000 tot een maximum van $15 miljoen dollar, Met onze netwerkhackdiensten (THOMAS UNLIMITED HACKERS) Houd uw financiële problemen niet voor uzelf, zodat u geen schuldenmeester of financiële stress wordt, daarom moet u snel contact met ons opnemen voor een oplossing voor uw financiële problemen. Het zal ons een grote vreugde zijn als u financieel stabiel bent, wij gecertificeerd zijn en uw privacy 100% veilig is bij ons. Maak u geen zorgen meer over uw financiële problemen.Als u andere cyberhack-services nodig heeft, staan ​​we altijd voor u klaar, dus neem contact met ons op via ons e-mailadres: thomasunlimitedhackers@gmail.com

    Vriendelijke groeten
    THOMAS FREDDIE ONBEPERKTE HACKERS
    E-mail thomasunlimitedhackers@gmail.com
    Bel / sms: +1 (985)465-8370
    Motto: wij bieden de snelste en betrouwbare diensten

    BeantwoordenVerwijderen
  29. LENING AANBIEDING !!! Wij zijn ROBERTO LOAN SERVICE. Wij bieden zowel langlopende als kortlopende leningen. Wij bieden veilige en vertrouwelijke leningen tegen een zeer lage rente van 2% per jaar, persoonlijke leningen, schuldconsolidatielening, risicokapitaal, zakelijke leningen, bedrijfsleningen, educatieve leningen, hypotheekleningen en leningen om welke reden dan ook! Wij zijn het vertrouwde alternatief voor bankfinanciering en ons aanvraagproces is eenvoudig en ongecompliceerd. Onze lening varieert van $ 3.000,00 tot $ 25.000.000,00. (Vijfentwintig miljoen dollar). Aanvullende informatie: we zijn hard op weg om de particuliere, discrete en servicegerichte keuze voor algemene leningen te worden. Wij zijn het bedrijf waar u terecht kunt als traditionele financieringsbronnen falen. Als u geïnteresseerd bent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen met onderstaande gegevens per e-mail: robertokennety@gmail.com

    Bedrijfsnaam: Robert Loan Credit
    Bedrijf e-mail: robertokennety@gmail.com
    WhatsApp: +1(313)636-6776

    Opmerking: we verwelkomen alleen serieuze mensen omdat we legitiem zijn en bereid zijn om leningen te financieren voor echte mensen en serieus.

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Do you need personal loan?
    Loan for your home improvements,
    Mortgage loan,
    Debt consolidation loan,
    Commercial loan,
    Education loan,
    Car loan,
    Loan for assets.
    financialserviceoffer876@gmail.com Whatsapp +918929509036

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Emergency Cash Loans Hello Everybody, My name is Mrs. Phyllis Sue South. I live in UK London and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $350,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 2 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $350,000.00 U.S. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs. Phyllis Sue South that refer you to him. contact Dr. James Eric via email: financialserviceoffer876@gmail.com Whats-App +918929509036

    BeantwoordenVerwijderen
  32. DRINGENDE LENINGAANBIEDING
    Creëer uw bedrijf en uw vermogen met onze diensten
    lening toelage variërend van $ 5.000 tot $ 1.750.000. Wij bieden dit aan
    lening om iedereen die zich in een financiële situatie bevindt,
    moeilijk en degenen die hun eigen bedrijf willen creëren om een gelukkig leven te leiden. Er bestaan leningen tussen individuen, dus verspil uw tijd niet.
    e-mail ons via: georgewilliamsloanfirm333@gmail.com om aan de slag te gaan..

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Hallo dames en heren, Heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

    Heeft u een zakelijke lening, Persoonlijke lening, Hypotheeklening of een lening nodig om uw project te realiseren? Als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn bedrijf. We verlenen allerlei soorten leningsdiensten, inclusief leningen op lange en korte termijn. Voor meer info, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me een rechtstreeks bericht op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang onmiddellijk een reactie.

    Wij zijn een allesomvattende financiële dienstverlener en we doen er alles aan om u te helpen bij het verwezenlijken van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het op de meest effectieve en snelste manier aanbieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan particulieren en bedrijven.

    Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
    * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
    * Flexibel bedrag - U bepaalt zelf hoeveel u wilt lenen.
    * Snelle Directe Financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
    * Flexibele rente - Betaalbare rente van 3%.
    * Hoge goedkeuringspercentages - U heeft 99,9% kans om de lening te krijgen
    * Flexibele aflossing - U kiest de aflossingsdatum, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een duur van 1-30 jaar.
    * Eenvoudige online aanvraag.
    * Persoonlijke begeleiding en expertise.
    * Geen verborgen kosten

    Loop geen kans mis door gebrek aan financiële middelen. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we tal van individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen

    Voor meer informatie over onze leningaanbieding, stuur ons alstublieft uw leningaanvraag via
    E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp/Telegram: +447903159998

    Tussenpersonen/adviseurs/makelaars zijn welkom om hun klanten mee te nemen en zijn 100% beschermd. In volledig vertrouwen werken we samen in het voordeel van alle betrokken partijen.

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Word lid van ons winstgevende bedrijf zonder je druk te maken over je werk, het is een eenvoudig handelssysteem om het plan van je keuze te krijgen en een minimum van $ 2000 te verdienen met slechts een klein bedrag aan investeringen, je kunt binnen een maand tot $ 40.000 tot $ 200.000 verdienen, afhankelijk van je investeringsplan kunt u zo snel mogelijk contact opnemen met supporter via whatsapp:+447883246472
    E-mail: tdameritrade077@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Welcome to the future! Financing made easy with Prof. Mrs. DOROTHY LOAN INVESTMENTS

    Hello, Have you been looking for financing options for your new business plans, Are you seeking for a loan to expand your existing business, Do you find yourself in a bit of trouble with unpaid bills and you don’t know which way to go or where to turn to? Have you been turned down by your banks? MRS. DOROTHY JEAN INVESTMENTS says YES when your banks say NO. Contact us as we offer financial services at a low and affordable interest rate of 2% for long and short term loans. Interested applicants should contact us for further loan acquisition procedures via profdorothyinvestments@gmail.com

    I'm here to share an amazing life changing opportunity with you. its called Bitcoin / Forex trading options, Are you interested in earning a consistent income through binary/forex trade? or crypto currency trading. An investment of $200 can get you a return of $2,840 in 7 days of trading, We invest in all profitable projects with cryptocurrencies. It goes on and on The higher the investment, the higher the profits. Your investment is safe and secured and payouts assured 100%. if you wish to know more about investing in Cryptocurrency and earn daily, weekly OR Monthly in trading on bitcoin or any cryptocurrency and want a successful trade without losing Contact MRS.DOROTHY JEAN INVESTMENTS profdorothyinvestments@gmail.com

    categories of investment

    Cryptocurrency
    Loan Offer
    Mining Plan
    Business Finance Plan
    Binary option Trade Plan
    Forex trade Plan
    Stocks market Trade Plan
    Return on investment (ROI) Plan
    Gold and Silver Trade Plan
    Oil and Gas Trade Plan
    Diamond Trade Plan
    Agriculture Trade Plan
    Real Estate Trade Plan

    YOURS IN SERVICE
    Mrs. Dorothy Pilkenton Jean
    Financial Advisor on Bank Instruments,
    Private Banking and Client Services
    Email Address: profdorothyinvestments@gmail.com
    Operation: We provide Financial Service Such As Bank Instrument
    From AA Rate Banks, Cash Loan,BG,SBLC,BOND,PPP,MTN,TRADING,FUNDING MONETIZING etc.


    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Good day. I am a private loan lender that gives out both business and personal loans to individual at a low interest rate of 2% no matter your location. If you are interested Contact me (Whats App) number:+917310847059 sumitihomelend@gmail.com Mr. Sumiti

      Verwijderen
  36. HOE IK EEN LENING KREEG VOOR MIJN BEDRIJF
    Hallo allemaal, ik zag opmerkingen van mensen die hun lening al hadden gekregen van het bedrijf Steve Wilson Loan. Eerlijk gezegd dacht ik dat het oplichterij was, en toen besloot ik een verzoek in te dienen op basis van hun aanbevelingen. Een paar dagen geleden bevestigde ik op mijn persoonlijke bankrekening een bedrag van $ 1.550.000, wat ik voor zaken had aangevraagd. Dit is echt goed nieuws en ik ben zo blij dat ik iedereen die een echte lening nodig heeft en die zeker zal terugbetalen, adviseer om een aanvraag in te dienen via hun e-mail: stevewilsonloanfirm@gmail.com of LINE ID: 3091140693 Er zijn legitieme kredietverstrekkers!
    Zij kunnen u een lening verstrekken.
    Neem contact op met de heer Steve Wilson.
    E-mail: stevewilsonloanfirm@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Ik zou jullie allemaal willen aanbevelen aan een geloofwaardige en oprechte particuliere geldschieter die mijn lening aan mij goedkeurde binnen enkele uren na zoveel mislukte pogingen om een lening te krijgen. Ik was verrast en blij dat de particuliere geldschieter me redde en me een lening met 2% rente, neem nu contact met haar op als u een dringende lening nodig heeft E-mail: christywalton355@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Hallo jongens!!! Ik heb mijn loyaliteit. Met mijn blanco ATM-kaart kan ik $ 5.000 per dag opnemen. Ik heb dit afgelopen woensdag van meneer Georg gekregen en nu krijg ik € 10.000 gratis. De kaart haalt geld op bij elke geldautomaat en er staat geen naam op, hij is niet traceerbaar en nu heb ik genoeg geld voor mij en mijn 4 kinderen. Ik ben heel blij dat ik meneer Georg heb ontmoet, omdat ik eerder twee mensen heb ontmoet en mijn geld heb afgepakt, niet wetende dat het oplichting was. Maar ik ben nu gelukkig. De heer Georg stuurde de kaart via DHL en ik kreeg hem binnen twee dagen. Koop er nu één van hem. Kijk, het wordt uitgegeven om mensen te helpen, ook al is het illegaal, maar het helpt veel en niemand wordt ooit gepakt. De kaart werkt in alle landen ter wereld. Schiet op en stuur een e-mail naar georgbednorzhackers @ gmail. com Sms, bel of WhatsAp: +1(262)355-8285
    Andere aangeboden diensten waren:
    ATM-kaarten klonen
    Bitcoin-geldautomaten hacken met malwarekaarten
    Herstel van verloren of gestolen cryptocurrency
    Hacken van Western Union-overboekingen, MoneyGram-overboekingen, bankoverschrijvingen, PayPal-overboekingen, Cash-app-overboekingen
    Herstel gehackte sociale media: Facebook, Instagram, Snapchat, TikTok, Gmail, Yahoo mail en websites.

    BeantwoordenVerwijderen