dinsdag 14 januari 2020

Wat gaat die hypotheek kosten als het verhuizen door gaat?

Toch nog weer een blog over het eventueel verhuizen naar een nog te bouwen nieuwbouw huis, omdat we toch nog wel even willen weten wat we ongeveer gaan uitgeven aan hypotheek en of we dit allemaal kunnen betalen als we rekening houden met onze inkomsten en uitgaven in het spreadsheet.

Uitgangspunt is dat we een hypotheek van €560.000 nodig zijn om alles te kunnen financieren en dat we onze aflossingsvrije hypotheek van €123.000 mee kunnen nemen.

Benodigde hypotheek

Hypotheekdeel Rente Rente Maandelijkse lasten
Aflossingsvrij 10-jaar vast €123.000 2.0% €205
Annuïteit variabel €100.000 1.5% €350
Annuïteit 15-jaar vast €337.000 1.8% €1.212
Totaal €1.767

Bruto gaan we dan dus €1.767 per maand betalen voor de hypotheek. Daar zit dan, dankzij de annuïteiten delen al wel wat (in het begin €935) aflossing bij in, maar het aflossingsvrije deel zullen we uiteraard ook een keer moeten aflossen en krijgen we 1 keer per jaar nog een beetje geld terug van de belasting dankzij de renteaftrek. Aan rente betalen we in het begin van de looptijd dus €832 aan rente. En dat is dan wel een stuk minder dan toen we ruim 10 jaar geleden in ons huidige huis kwamen wonen.

We zouden de vaste lasten nog wat kunnen verlagen door een groter variabele rente deel te nemen. Mocht de rente dan gaan stijgen, kunnen we het alsnog vast gaan zetten. Je bent dan minstens 0.3% goedkoper uit.

Wanneer ik ons spreadsheet dit bedrag hanteer bij onze hypotheekkosten, dan blijft er aan het eind van het jaar nog €8.000 over. En dan heb ik nog geen rekening gehouden met de verhoging van de belastingteruggave.

Maar het is wel ruim €1.200 meer dan dat we nu betalen voor ons huidige huis en dat is wel een heleboel geld.

48 opmerkingen:

  1. Hi! Ik weet niet of je toevallig bij een financieel adviseur al bent geweest voor een uitgebreid gesprek met grafieken etc. (meestal pas in het betaalde gesprek)
    Maar je kunt er voor jezelf wel rekening mee houden dat de hypotheekrente aftrek steeds verder omlaag gaat, en omdat je een groot stuk nieuwe hypotheek afsluit waarbij je veel aflossing (in verhouding) betaald en weinig rente krijg je al vrij snel geen HRA meer. In ons geval was dat binnen 15 jaar dat we uitkwamen op 0 HRA. Dus het bruto=netto bedrag bereik je best wel snel. Mij viel dat in elk geval wel tegen met de nieuwe hypotheek. Wij zijn afgelopen december naar een ander huis verhuisd met hogere hypotheek en wij liepen hier ook tegenaan. Voor ons hielp het wel om te realiseren dat we wel veel meer aflossen automatisch dus dat er ook minder 'hard' gewerkt hoeft te worden om flinke extra aflossingen te doen. En die ruimte is er ook minder natuurlijk, met de hogere maandlasten.
    Anyway, succes! Wanneer hoor je over het kavel?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bij een annuïteitenhypotheek betaal je in het begin sowieso meer rente en dan heb je nog wat aan de renteaftrek. Dat loopt ook steeds verder omlaag. Maar in principe reken ik nu ook wel zoveel mogelijk met bruto=netto. Het is wel lekker dat we direct al bijna €1000 per maand automatisch aflossen en dat zal alleen maar oplopen in de loop der tijd. Jammer is wel dat we niet even kunnen stoppen met aflossen als we een keer wat geld nodig zijn. Dat zal wel wennen worden.

      Meer nieuws over het kavel krijgen we aan het eind van de maand/begin volgende maand.

      Verwijderen
    2. Ahojte všetci, ďakujem veľmi pekne, že ste ma odkázali na úverovú spoločnosť Paco. Kontaktoval som ho, pretože som mal zlé kreditné skóre 490 a opravil to v krátkom časovom období za prijateľnú sadzbu počas môjho najhoršieho obdobia. Nakoniec som dostal pôžičku 25 000 dolárov. Som tak šťastný a vďačný za to, čo pre mňa spoločnosť Paco pôžičky urobila ... ste finančne v rozpakoch, že nemôžete splatiť svoje dlhy a účty, myslíte na získanie finančnej pomoci? zatiaľ sa neponáhľajte a získajte svoj garantovaný a zabezpečený úver ešte dnes, kontaktujte Paca prostredníctvom e-mailu: pacoloancompany@gmail.com alebo Whats-app ho na čísle +18172866412 alebo prostredníctvom webovej stránky: https://pacoloancompany.wixsite.com/my- miesto-1

      Verwijderen
  2. Mooi dat jullie er zo over nadenken en doordenken en ons laten meekijken.
    Ik vind de rente voor aflossingsvrij erg hoog. Dat moet toch lager kunnen? Wij hebben hem in elk geval onlangs vastgezet voor 1,7%, 10 jaar vast. En volgens mij ligt de rente nu al weer lager. ;-)
    In het algemeen vraag ik me steeds (meer) af, naarmate er meer berichtjes over jullie plannen online komen: "Is dit het waard?". Misschien gooi ik nu een knuppel in het hoenderhok. Dus doe vooral met mijn opmerking wat je wilt. ;-) Je houdt jezelf voor dat jullie minder betalen dan toen je in je huidige woning kwam wonen. Toch zijn jullie nu een flink aantal jaren verder (en begin je nu in feite opnieuw). Je hebt enorm afgelost op je huidige woning, juist omdat je niet zo'n hoge hypotheek wilde toch? Persoonlijk, maar ja, dat is persoonlijk, zou ik nooit aan dit hele project begonnen zijn, of in elk geval niet in deze orde van grootte. Ik zou me nooit meer financieel zo vast willen laten zetten, juist niet nu je er van hebt geproefd financieel veel vrijer te zijn. Maandlasten van €1700,-, waarbij je niet een maandje kunt zeggen "nu even niet"?? Dat is echt heel, heel veel geld, een molensteen om je nek. En daar was je nu net van af. Moeten alle kinderen per se een eigen slaapkamer? En nog een werkkamer en nog dit en nog dat. Ik vraag me dat echt af. Tegen de tijd dat de oudsten op kamers willen, gaan de jongsten naar de middelbare school en is er nog tijd zat voor een kamerswitch. Jullie waren zo goed bezig...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik reken graag met pessimistische waardes zodat het uiteindelijk nog wat mee zal vallen, maar stiekem denk ik ook wel dat het wat lager zal worden.

      En je andere punt ... daar heb je zeker een punt. We zijn begonnen met aflossen om niet onder water te staan, maar uiteindelijk werd het doel helemaal van de hypotheek af. Maar ook wel een beetje om ooit de mogelijkheid te hebben een groter huis te kunnen kopen.

      Op het nieuwe huis blijven we ook aflossen, al zal dat voorlopig niet veel extra zijn dan de standaard annitaire aflossing. Als we dan over 20 jaar hypotheek vrij zouden willen zijn, kunnen we altijd het huis verkopen en kleiner gaan wonen. Dan houden we natuurlijk best veel geld over.

      Eerlijk gezegd verwachten we dat de jongste nog zeker 20 jaar bij ons blijft wonen en ook met het oog op kleinkinderen, zou een groter huis + tuin natuurlijk wel handig zijn.

      Verwijderen
  3. Maar jullie hebben toch overwaarde in je huidige huis, dat maakt toch dat je maandlasten een stuk lager worden?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. HOE KREEG IK MIJN LENING VAN EEN ECHTE LENINGENMAATSCHAPPIJ.
    Dit is een verandering van leven! ik had een lening nodig om mijn restaurant en bar te openen, toen een van mijn zakenpartners me voorstelde aan deze goede en betrouwbare kredietverstrekker STEVE WILSON. Eindelijk glimlachte God naar me door me te verwijzen naar deze nieuwe geldschieter die dit jaar een glimlach op mijn gezicht toverde en hij heeft me niet opgelicht en ook niet door mij te bedriegen of te liegen, maar deze geldschieter gaf me een lening van 2%, welk bedrag $ 550.000 Amerikaanse dollars is na mijn akkoord met de algemene voorwaarden van hun bedrijf en een belangrijk ding dat ik leuk vind aan deze leningmaatschappij is dat ze erg snel zijn,
    U kunt contact opnemen met de geldschieter via EMAIL: stevewilsonloanfirm@gmail.com of whatsapp: +16673078785
    bedrijfswebsite: https://stevewilsonfinancialloanfirm.weebly.com

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo kijker
    Wij zijn professionele handelaren, die wekelijks forex en binair voor investeerders verdienen, vertellen u graag meer over ons investeringsplatform waar u al vanaf $ 200 kunt beleggen en wekelijks $ 2000 kunt verdienen. Veel mensen hebben al eerder van dit investeringsaanbod geprofiteerd. en tijdens dit convid-19-virus, als u financiële moeilijkheden doormaakt als gevolg van dit coronavirus en u hulp nodig heeft bij het betalen van rekeningen, kiest u gewoon een geschikt investeringsplan voor uzelf en begint u wekelijks winst te maken

    $ 200 om in 7 dagen $ 2.000 te verdienen
    $ 300 om in 7 dagen $ 3.000 te verdienen
    $ 500 om in 7 dagen $ 5.000 te verdienen
    $ 1000 om in 7 dagen $ 10000 te verdienen
    $ 5000 om in 7 dagen $ 50000 te verdienen

    Om nu uw investering te starten
    e-mail: claustradingsignal07@aol.com
    Via whatsapp: +12166263236

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hallo en welkom bij Spotlight Global Loan Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een kredietadviseur.

    Heeft u dringend financiële versterking nodig? Heeft u een lening nodig voor verschillende doeleinden? als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren contact op te nemen met mijn bedrijf via | spotlightglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben, omdat we uitstekende leendiensten over de hele wereld bieden.

    We bieden allerlei soorten leendiensten aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen aan. Mijn bedrijf helpt u met een breed scala aan leenproducten verschillende doelen te bereiken.

    We weten dat het verkrijgen van een legitieme lening altijd een groot probleem is geweest Voor mensen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​lening met eigen vermogen te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege hoge rente tarief, onvoldoende onderpand, verhouding schuld / inkomen, lage credit score of andere redenen.

    Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u die nodig heeft.

    Wij bieden 24-uurs lening van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotlightglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | & Ontvang in een oogwenk een reactie.

    Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

    Je financiële vrijheid ligt in jouw handen!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hallo
    Wij zijn professionele handelaren die wekelijks aan forex en binair verdienen voor investeerders, we zullen u graag alles vertellen over ons investeringsplatform waar u al vanaf $ 200 geld kunt investeren en wekelijks $ 2000 kunt verdienen.Veel mensen hebben eerder geprofiteerd van dit investeringsaanbod en tijdens dit convid-19-virus, als u door dit coronavirus financiële problemen doormaakt en u hulp nodig heeft bij het betalen van rekeningen, kies dan gewoon een geschikt investeringsplan voor uzelf en begin wekelijks winst te maken

    $ 500 om in 7 dagen $ 5.000 te verdienen
    $ 1000 om in 7 dagen $ 10.000 te verdienen
    $ 5000 om in 7 dagen $ 50000 te verdienen

    Om uw investering te starten, neemt u contact op via WhatsApp: (+12166263236)
    e-mail: carlose78910@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik wil de heer Dalton waarderen omdat hij mij een lening heeft gegeven ter waarde van 43000 EUR. als u vandaag een dringende lening nodig heeft, laat u dan niet oplichten en vraag een echte lening aan via email: diamondloans24@yahoo.com whatsapp: +16613814014

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik woon in de VS, Florida en ik ben vandaag een gelukkige vrouw? Ik vertelde mezelf dat elke leningverstrekker die mijn leven en dat van mijn gezin zou kunnen veranderen, ik elke persoon die op zoek is naar een lening naar Hen zal verwijzen. Als u een lening nodig heeft en u bent er 100% zeker van dat u de lening zult terugbetalen, neem dan contact met hen op en vertel hen dat ik u naar hen heb verwezen. sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +79267494861.

    BeantwoordenVerwijderen

  10. Ik wil de heer Dalton waarderen omdat hij mij een lening heeft gegeven ter waarde van 43000 EUR. als u vandaag een dringende lening nodig heeft, laat u dan niet oplichten en vraag een echte lening aan via email: diamondloans24@yahoo.com whatsapp: +16613814014

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Met vriendelijke groet, wij staan ​​tot uw beschikking voor elk financieel probleem. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en we helpen u snel en gemakkelijk hier: +33 7 55 32 83 05 of
    axa.finance.infos@fancier.com
    hartelijk

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik wil dit medium gebruiken om alle leningzoekers te waarschuwen dat ze heel voorzichtig moeten zijn, omdat er overal oplichting is. Enkele maanden geleden was ik financieel gespannen en vanwege mijn wanhoop werd ik opgelicht door verschillende online geldschieters. Ik had bijna de hoop verloren tot een vriend van me me verwees naar een zeer betrouwbare geldschieter genaamd Karin Sabine, die me zonder enige stress een ongedekte lening van 10.000,00 euro onder 24 uur leende. Als je een lening nodig hebt, neem dan nu contact met hen op via e-mail: sabinhelps@gmail.com of WhatsApp +79267494861.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Getuigenis over hoe ik mijn lening tegen 2% heb ontvangen (Frank Loans Services)

    Ik zou zonder voorbehoud aanraden om samen te werken met Frank Loan Services, als je op zoek bent naar een hypotheek. Ik heb met veel makelaars gesproken tijdens het online kopen van mijn hypotheeklening.Vanaf het eerste contact kon ik zien dat hij het type persoon is dat ik kon vertrouwen om me te helpen de beste beslissing te nemen voor mij en mijn gezin.Ze bieden zowel korte als lange looptijden lening af binnen 1-30 jaar lening looptijd, met of zonder onderpand maar zonder kredietcontrole en hun diensten zijn snel, betrouwbaar en betrouwbaar omdat ze zijn getest en vertrouwd door mij in tegenstelling tot andere bedrijven.

    Hun diensten omvatten herfinancieringsleningen, vrachtwagenleningen, onderwijsleningen, studieleningen, persoonlijke leningen, autoleningen, schuldconsolidatieleningen, zakelijke leningen, gedekte en ongedekte leningen, hypotheekleningen, woningleningen.Neem vandaag nog contact met hen op voor verdere vragen via e-mail : k.frankloans@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Do you need personal loan?
    Loan for your home improvements,
    Mortgage loan,
    Debt consolidation loan,
    Commercial loan,
    Education loan,
    Car loan,
    Loan for assets.
    financialserviceoffer876@gmail.com Whatsapp +918929509036

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hallo
    Wij zijn professionele handelaren, die wekelijks aan forex en binair verdienen voor investeerders, zullen u graag alles vertellen over ons investeringsplatform waar u al vanaf $ 200 geld kunt investeren en wekelijks $ 2500 kunt verdienen, veel mensen hebben eerder geprofiteerd van dit investeringsaanbod en tijdens dit convid-19-virus, als je door dit coronavirus in financiële moeilijkheden komt en je hebt hulp nodig bij het betalen van rekeningen, kies dan gewoon een geschikt investeringsplan voor jezelf en begin wekelijks winst te maken

    $ 500 om in 7 dagen $ 5.000 te verdienen
    $ 1000 om in 7 dagen $ 10.000 te verdienen
    $ 5000 om in 7 dagen $ 50000 te verdienen

    Om uw investering te starten, neemt u contact op via WhatsApp: (+12166263236)
    e-mail: carlose78910@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik dank de heer Peter voor het verstrekken van een lening van 60.000 Euro000 Euro
    Ik werd online voor de gek gehouden door verschillende internationale kredietinstellingen totdat ik een vrouw vond om te getuigen
    Over Peter Peters bedrijf Ik neem dan het adres en volg alle instructies, zelfs als ik het nooit geloof, zelfs als ze dat doen
    Vraag een verzoek aan Ik zie tot mijn grote verbazing dat mijn saldo is overgemaakt naar mijn bankrekening en er nooit iets verloren is gegaan
    Doe wat ik wil, hier is het e-mailadres: peterhelps01@outlook.com neem contact met haar op, hij heeft God
    Angstig hart.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hallo daar!!!

    Lening zonder hoge betaling.
    Snel lenen binnen 24 uur.

    U zoekt een lening om ofwel uw activiteiten nieuw leven in te blazen, ofwel een project uit te voeren, ofwel een appartement voor uzelf te kopen, maar helaas vraagt ​​de bank u op voorwaarden waartoe u niet in staat bent. Geen zorgen meer, ik verleen leningen variërend van 2000 Euro tot 100.000 Euro aan iedereen die in staat is om aan de voorwaarden te voldoen om een ​​bepaalde lening te krijgen met een rentepercentage van 2%. Of u heeft om andere redenen dringend geld nodig. Neem contact met mij op voor meer informatie.

    E-mail: veheldi5@gmail.com

    WhatsApp: +4915143683428

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Word lid van ons winstgevende bedrijf zonder je druk te maken over je werk, het is een eenvoudig handelssysteem om het plan van je keuze te krijgen en een minimum van $ 2000 te verdienen met slechts een klein bedrag aan investeringen, je kunt binnen een maand tot $ 40.000 tot $ 200.000 verdienen, afhankelijk van je investeringsplan kunt u zo snel mogelijk contact opnemen met supporter via whatsapp:+447883246472
    E-mail: tdameritrade077@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Nous offrons de prêts aux Particuliers; entreprises; Agriculteur; Fonctionnaire; organismes et toutes secteurs d'activités pouvant nous rembourser dans les meilleurs conditions.

    EMAIL:Accordfinance19@gmail.com

    whatssapp:+33754025643

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Bonjour, offres de prêt disponible pour un montant entre 5.000€ jusqu'à 25.000.00€ avec un taux d'intérêt annuel de 2% pour plus d'information sur le crédit contacté nous à l'adresse.

    E-mail:Giovannirogerferrero@gmail.com

    whatssapp:+33754025643

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hallo daar!!!

    Lening zonder hoge betaling.
    Snel lenen binnen 24 uur.

    U zoekt een lening om ofwel uw activiteiten nieuw leven in te blazen, ofwel een project uit te voeren, ofwel een appartement voor uzelf te kopen, maar helaas vraagt ​​de bank u op voorwaarden waartoe u niet in staat bent. Geen zorgen meer, ik verleen leningen variërend van 2000 euro tot 100.000 euro aan iedereen die kan voldoen aan de voorwaarden voor het verkrijgen van een bepaalde lening met een rentepercentage van 2%. Of u heeft het geld om andere redenen dringend nodig. Neem contact met mij op voor meer informatie.

    E-mail: veeledi5@gmail.com


    WhatsApp: +33752471404

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Hallo

    We bieden u :

    GEBRUIKT 20 '40 ZEE CONTAINER Waterdicht

    Waterdicht garantie met CSC-certificaat 12 maanden geldig
    Zeevervoercertificaat voor vrije export * (onder voorwaarden)
    Constructie volgens "ISO"-normen
    Type CWO voor premium containerkwaliteit

    * AFMETINGEN & KENMERKEN *
    Lengte 6.0m
    Breedte 2.45m
    Hoogte 2.59m
    Leeg gewicht 2300 kg
    Geluidsstructuur volledig gelast in CORTEN
    Wanden zonder perforatie in CORTEN
    Perfect genivelleerde 28 mm marine houten vloer

    Ook verkrijgbaar als high cube container die 20ft (6m) hoger is dan een standaard container, het vergroot het volume met 10%
    Neem voor meer informatie contact met ons op:

    E-mail: veeledi5@gmail.com

    Telefoon: +33752471404

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Hallo,

    Lening getuigenis tussen individu

    Ik geloofde niet langer in het lenen van geld omdat alle banken mijn dossier hadden afgewezen; ik stond inderdaad bij mijn bank. Maar op een dag raadde een vriend me aan bij een particuliere geldschieter wiens e-mail ze me gaf. Ik heb het met hem geprobeerd door hem een ?? e-mail te sturen en het werkte. Ik had de juiste persoon een eerlijke particuliere geldschieter waar ik al jaren naar op zoek was. Ik kreeg mijn lening van € 95.000 tegen een tarief van 3% waardoor ik op dit moment goed kan leven en ik betaal regelmatig mijn maandelijkse betalingen. U kunt bij hem terecht als u om verschillende persoonlijke redenen een lening nodig heeft. hij nam geen dossierkosten of notariskosten ... enz. Twee van mijn collega's ontvingen ook zonder enige moeite leningen. Hier is zijn e-mail: jopie.mandemakers@financier.com

    WhatsApp : +31 6 87941330

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Ahojte všetci, ďakujem veľmi pekne, že ste ma odkázali na úverovú spoločnosť Paco. Kontaktoval som ho, pretože som mal zlé kreditné skóre 490 a opravil to v krátkom časovom období za prijateľnú sadzbu počas môjho najhoršieho obdobia. Nakoniec som dostal pôžičku 25 000 dolárov. Som tak šťastný a vďačný za to, čo pre mňa spoločnosť Paco pôžičky urobila ... ste finančne v rozpakoch, že nemôžete splatiť svoje dlhy a účty, myslíte na získanie finančnej pomoci? zatiaľ sa neponáhľajte a získajte svoj garantovaný a zabezpečený úver ešte dnes, kontaktujte Paca prostredníctvom e-mailu: pacoloancompany@gmail.com alebo Whats-app ho na čísle +18172866412 alebo prostredníctvom webovej stránky: https://pacoloancompany.wixsite.com/my- miesto-1

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Hallo
    Ik wil dat je weet dat we gerenommeerde hackers zijn die met succes lege ATM-kaarten hebben gehackt die geld kunnen opnemen bij elke geldautomaat waar ook ter wereld. Dit werd mogelijk gemaakt door nieuwe software genaamd "TYUPKIN", die is uitgevonden door mijn team van technische hackers. Nadat we deze kaart hebben ontwikkeld, verspreiden we deze om het leven van mensen te verbeteren en hen een betere levensstandaard te geven. Deze kaarten waren geladen met $ 600.000 USD per stuk en we hebben een beperkte voorraad. Deze kaarten zijn van jou als je voldoet aan de criteria die erin staan. Neem contact met mij op via darkerwebcoinbase@gmail.com om door te gaan met de levering van deze gehackte ATM-kaart

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Hallo

    Heb je een lening nodig? Hoeveel heeft u nodig en hoe lang duurt het voordat ik dit bedrag terugkrijg?

    Wachtend om u te lezen op het volgende adres als uw verzoek echt serieus is:

    e-mail: jopie.mandemakers@financier.com

    WhatsApp: +31687941330

    Met vriendelijke groeten


    BeantwoordenVerwijderen
  27. Nabízím vám půjčku ve výši 50 000 Kč - 50 000 000 Kč, abyste mohli uspokojit své finanční potřeby, realizaci svých projektů, stavbu svých domů, nákup budov, splácení svých dluhů. Jsem vážný a velmi upřímný a zaručuji vám rychlou půjčku za méně než 24 hodin. půjčka vám bude poskytnuta bankovním převodem a splátka se provádí měsíčně. Tyto měsíční splátky začínají tři (03) měsíce po obdržení půjčky. Úvěr můžete splácet od 1 do 22 let. Požádejte o půjčku a získejte svůj kredit na svůj účet hned teď. Chcete-li získat naléhavou půjčku, kontaktujte:patriciadoubrouva@seznam.cz

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Ik bied u een lening van € 5.000 - € 50.000.000,- zodat u kunt voldoen aan uw financiële behoeften, de uitvoering van uw projecten, de bouw van uw huizen, de aankoop van gebouwen, de terugbetaling van uw schulden. Ik ben serieus en zeer oprecht en ik garandeer je een snelle lening in minder dan 24 uur. De lening wordt verstrekt via een bankoverschrijving en wordt maandelijks terugbetaald. Deze maandelijkse betalingen beginnen drie (03) maanden na ontvangst van de lening. U kunt de lening terugbetalen van 1 tot 22 jaar. Vraag een lening aan en ontvang nu uw tegoed op uw rekening. Neem voor het verkrijgen van een dringende lening contact op met: patriciadubrouva@seznam.cz

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Hallo, ik ben een persoon die vooraf gratis internationale leningen aanbiedt. Met een kapitaal dat zal worden gebruikt om leningen tussen individuen op korte en lange termijn te verstrekken, variërend van 2.000 € tot 2.000.000 € voor alle serieuze mensen die echt in nood zijn, is het tarief

    rente bedraagt ​​2 à 3% per jaar. Neem contact met mij op voor een snel en betrouwbaar krediet!

    E-mail: jopie.mandemakers@financier.com

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Hallo liebe Freunde!

    Profitieren Sie von unseren Silvesterangeboten

    Wie geht es dir ! Mein Name ist Housinou Dona, Banksekretärin. Die SWORD OTP Bank hat ein Programm entwickelt, um Armut, aber auch Bankenausgrenzung zu beenden! Bei diesem Programm geht es darum, faire, zuverlässige, sichere und gesicherte Kredite an ehrliche und gute Menschen zu vergeben. Egal, ob Sie ein Regierungsbeamter, Landwirt, Kaufmann, Unternehmer, Näherin, Lehrer oder in welcher Branche auch immer Sie tätig sind, Sie können sich für ein OTP-Darlehen der International Sword Bank qualifizieren! Deshalb möchte ich Ihnen mitteilen, dass wir Ihnen bei einem Bankkredit von 5.000 bis 5.000.000 Euro helfen können: Sehen Sie sich an, in welchen Bereichen wir Ihnen helfen können:

    * Privatdarlehen (Organisation von Hochzeiten oder Erstkommunion)

    * Finanzen

    * Immobiliendarlehen

    * Investitionsdarlehen

    * Kredit für den Kauf eines Autos

    * Kredit zur Schuldenkonsolidierung

    *Kreditlinie

    * Kreditrückerstattung
    Wenn Sie wirklich an unserem Angebot interessiert sind, können Sie mir mit der gewünschten Menge antworten! Vielen Dank

    Kontaktieren Sie uns direkt per E-Mail hederparisnotaires07@gmail.com
    oder direkt auf unserer WhatsApp über unseren WhatsApp-Link:
    WhatsApp: https://wa.me/33780941259

    Auf deine Antwort warten
    Mit freundlichen Grüßen Dona Finanzberaterin der SPADA OTP Bank

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Ich weiß, dass wir uns nicht kennen, aber wenn ich diese Nachrichten schreibe, dann deshalb, weil ich heute kein anderes Ausdrucksmittel als das Internet habe. Was ich Ihnen sagen werde, muss streng vertraulich behandelt werden. Kurz gesagt, ich habe eine schwere Krankheit, die zum sicheren Tod verurteilt ist, es ist Kehlkopfkrebs, und ich werde derzeit in ein großes Krankenhaus in Paris, der Stadt, in der ich aufgewachsen bin, verlegt, und ich habe eine Summe von 95.000 Euro dafür Ich möchte an eine vertrauenswürdige und ehrliche Person spenden, damit Sie es sinnvoll einsetzen können. und ich habe meinen Mann vor 6 Jahren verloren, was mich sehr getroffen hat und ich konnte bis heute nicht wieder heiraten, wir hatten keine Kinder. Ich möchte diese Summe spenden, bevor ich sterbe, damit meine Tage ohne diese unheilbare Krankheit gezählt sind. Ich würde gerne später wissen, ob Sie Anspruch auf diese Spende haben
    Wenn Sie einverstanden sind, klicken Sie bitte auf den cw-Link, um mir zu schreiben, damit wir eine Geburt haben können.

    WhatsApp: https://wa.me/33780941259

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Welkom in de toekomst! Gemakkelijk financieren met Prof. Mevr. DOROTHY LOAN INVESTMENTS

    Hallo, Bent u op zoek geweest naar financieringsmogelijkheden voor uw nieuwe bedrijfsplannen, Bent u op zoek naar een lening om uw bestaande bedrijf uit te breiden, Komt u een beetje in de problemen met onbetaalde rekeningen en weet u niet welke kant u op moet of waarheen te gaan? Ben je afgewezen door je banken? MEVR. DOROTHY JEAN INVESTMENTS zegt JA wanneer uw banken NEE zeggen. Neem contact met ons op, want wij bieden financiële diensten tegen een lage en betaalbare rente van 2% voor lang- en kortlopende leningen. Geïnteresseerde aanvragers moeten contact met ons opnemen voor verdere procedures voor het verwerven van leningen via profdorothyinvestments@gmail.com

    Ik ben hier om een ​​geweldige levensveranderende kans met je te delen. het heet Bitcoin / Forex-handelsopties. Bent u geïnteresseerd in het verdienen van een consistent inkomen via binaire / forex-handel? of cryptovalutahandel. Een investering van $200 kan u een rendement opleveren van $2.480 in 7 handelsdagen. We investeren in alle winstgevende projecten met cryptocurrencies. Het gaat maar door. Hoe hoger de investering, hoe hoger de winst. Uw investering is veilig en verzekerd en uitbetalingen zijn 100% verzekerd. als u meer wilt weten over beleggen in cryptovaluta en dagelijks, wekelijks OF maandelijks geld wilt verdienen met handelen in bitcoin of een andere cryptovaluta en een succesvolle transactie wilt zonder verlies, neem dan contact op met MRS.DOROTHY JEAN INVESTMENTS profdorothyinvestments@gmail.com

    categorieën van investeringen

    cryptogeld
    lening aanbieding
    Mijnbouwplan
    Zakelijk financieel plan
    Binaire optie Handelsplan
    Forex handelsplan
    Aandelenmarkt Handelsplan
    Rendement op investering (ROI) Plan
    Handelsplan voor goud en zilver
    Olie- en gashandelsplan
    Diamanthandelsplan
    Landbouw Handelsplan
    Handelsplan voor onroerend goed

    JOUW IN DIENST
    Mevr. Dorothy Pilkenton Jean
    Financieel adviseur bankinstrumenten,
    Private Banking en Klantenservice
    E-mailadres: profdorothyinvestments@gmail.com
    Werking: wij bieden financiële diensten zoals bankinstrumenten
    Van AA-rentebanken, contante lening, BG, SBLC, BOND, PPP, MTN, HANDEL, FINANCIERING MONETISERING enz.

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Welcome to the future! Financing made easy with Prof. Mrs. DOROTHY LOAN INVESTMENTS

    Hello, Have you been looking for financing options for your new business plans, Are you seeking for a loan to expand your existing business, Do you find yourself in a bit of trouble with unpaid bills and you don’t know which way to go or where to turn to? Have you been turned down by your banks? MRS. DOROTHY JEAN INVESTMENTS says YES when your banks say NO. Contact us as we offer financial services at a low and affordable interest rate of 2% for long and short term loans. Interested applicants should contact us for further loan acquisition procedures via profdorothyinvestments@gmail.com

    I'm here to share an amazing life changing opportunity with you. its called Bitcoin / Forex trading options, Are you interested in earning a consistent income through binary/forex trade? or crypto currency trading. An investment of $200 can get you a return of $2,840 in 7 days of trading, We invest in all profitable projects with cryptocurrencies. It goes on and on The higher the investment, the higher the profits. Your investment is safe and secured and payouts assured 100%. if you wish to know more about investing in Cryptocurrency and earn daily, weekly OR Monthly in trading on bitcoin or any cryptocurrency and want a successful trade without losing Contact MRS.DOROTHY JEAN INVESTMENTS profdorothyinvestments@gmail.com

    categories of investment

    Cryptocurrency
    Loan Offer
    Mining Plan
    Business Finance Plan
    Binary option Trade Plan
    Forex trade Plan
    Stocks market Trade Plan
    Return on investment (ROI) Plan
    Gold and Silver Trade Plan
    Oil and Gas Trade Plan
    Diamond Trade Plan
    Agriculture Trade Plan
    Real Estate Trade Plan

    YOURS IN SERVICE
    Mrs. Dorothy Pilkenton Jean
    Financial Advisor on Bank Instruments,
    Private Banking and Client Services
    Email Address: profdorothyinvestments@gmail.com
    Operation: We provide Financial Service Such As Bank Instrument
    From AA Rate Banks, Cash Loan,BG,SBLC,BOND,PPP,MTN,TRADING,FUNDING MONETIZING etc.


    BeantwoordenVerwijderen
  34. Hallo,

    Lening getuigenis tussen individu

    Ik geloofde niet langer in het lenen van geld omdat alle banken mijn dossier hadden afgewezen; ik stond inderdaad bij mijn bank. Maar op een dag raadde een vriend me aan bij een particuliere geldschieter wiens e-mail ze me gaf. Ik heb het met hem geprobeerd door hem een ?? e-mail te sturen en het werkte. Ik had de juiste persoon een eerlijke particuliere geldschieter waar ik al jaren naar op zoek was. Ik kreeg mijn lening van € 95.000 tegen een tarief van 3% waardoor ik op dit moment goed kan leven en ik betaal regelmatig mijn maandelijkse betalingen. U kunt bij hem terecht als u om verschillende persoonlijke redenen een lening nodig heeft. hij nam geen dossierkosten of notariskosten … enz. Twee van mijn collega's ontvingen ook zonder enige moeite leningen.

    Hier is zijn e-mail: jopie.mandemakers@financier.com

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Hallo meneer/mevrouw

    We hopen dat het goed met u gaat. Voor al uw verzoeken om financiële steun of investering in een project dat u rendabel vindt, aarzelt u niet contact met ons op te nemen.

    Mail: services@finance-investissement-groupe.com

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan, student Loan, debt consolidation Loan etc.. no matter your credit score.
    Personal Loans (Secure and Unsecured)
    Business Loans (Secure and Unsecured)
    Consolidation Loan and many more.

    Contact US for more information about Loan offer and we will solve your
    financial problem. contact us via email: muthooth.finance@gmail.com
    Phone number: +917428831341 (Call/What's app)

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Allemaal bedankt aan de heer Anderson Carl voor het helpen met mijn winst en het mogelijk maken van mijn vijfde opname. Ik ben hier om een geweldige levensveranderende kans met je te delen. het wordt Bitcoin / Forex-handelsopties genoemd. het is een zeer lucratieve onderneming waarmee u in een week maar liefst $ 2.570 kunt verdienen met een initiële investering van slechts $ 200. Ik ben het levende bewijs van deze geweldige zakelijke kans. Als iemand geïnteresseerd is in handelen in bitcoin of een andere cryptocurrency en een succesvolle transactie wil zonder verlies, laat het de heer Anderson Carl nu weten via Whatsapp: +1(252)285-2093 E-mail: andersoncarlassettrade@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Hallo allemaal, ik kan dit niet voor mezelf houden, ik geloofde nooit online lening totdat ik Christy Walton ontmoette, ze hielp me met een lening van 30.000 euro en vandaag ben ik blij, je kunt contact met haar opnemen als je financiële hulp nodig hebt, hier is haar e-mail : (christywalton355@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Kredietgetuigenis ontvangen op: olivierroditi42@gmail.com

    Ongelooflijk maar waar. Ik heb zojuist mijn lening vanmorgen op mijn rekening ontvangen dankzij de heer OLIVIER RODITI. Ik ben zeer gelukkig. U die een lening nodig heeft, hoeft niet verder te zoeken. Neem contact op met de heer OLIVIER RODITI. Het zal je met vreugde vervullen. Hier is zijn adres

    e-mail: olivierroditi42@gmail.com





















    Kredietgetuigenis ontvangen op: olivierroditi42@gmail.com

    Ongelooflijk maar waar. Ik heb zojuist mijn lening vanmorgen op mijn rekening ontvangen dankzij de heer OLIVIER RODITI. Ik ben zeer gelukkig. U die een lening nodig heeft, hoeft niet verder te zoeken. Neem contact op met de heer OLIVIER RODITI. Het zal je met vreugde vervullen. Hier is zijn adres

    e-mail: olivierroditi42@gmail.com











































    Kredietgetuigenis ontvangen op: olivierroditi42@gmail.com

    Ongelooflijk maar waar. Ik heb zojuist mijn lening vanmorgen op mijn rekening ontvangen dankzij de heer OLIVIER RODITI. Ik ben zeer gelukkig. U die een lening nodig heeft, hoeft niet verder te zoeken. Neem contact op met de heer OLIVIER RODITI. Het zal je met vreugde vervullen. Hier is zijn adres

    e-mail: olivierroditi42@gmail.com






































    Kredietgetuigenis ontvangen op: olivierroditi42@gmail.com

    Ongelooflijk maar waar. Ik heb zojuist mijn lening vanmorgen op mijn rekening ontvangen dankzij de heer OLIVIER RODITI. Ik ben zeer gelukkig. U die een lening nodig heeft, hoeft niet verder te zoeken. Neem contact op met de heer OLIVIER RODITI. Het zal je met vreugde vervullen. Hier is zijn adres

    e-mail: olivierroditi42@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Dag
    Ik wil mijn eigendom om gezondheidsredenen teruggeven.
    Met gebroken harten en tranen in mijn ogen terwijl ik dit bericht schrijf. Ik wil graag 150.000 euro schenken aan een persoon van goede wil die bang is voor God.
    Ik ben ziek en heb borstkanker en heb een betere kans om te leven, daarom wil ik deze donatie doen.
    Meer informatie over mijn donatie schrijf me:
    WhatsApp: +447362038840
    E-mail: annakristinkristinsdottir94@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Hallo! Ik ben zo blij dat ik dit bericht heb geschreven. Ik heb een donatieproject dat mij al jaren na aan het hart ligt, ik heb iemand met een goed karakter nodig die het kan uitvoeren. Dit donatieproject zal nuttig zijn om aan uw behoeften te voldoen. Als je geïnteresseerd bent, stuur me dan een bericht op dit whatsapp-nummer: +447362038840
    E-mail: annakristinkristinsdottir94@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Hallo vrienden. Ik ben blij om deze aankondiging met u te delen. Ik ben Anna Kristina. Op zoek naar een willekeurige persoon om me te helpen met een donatieproject dat mij na aan het hart ligt. Ik wil deze persoon alleen financieren om mij te helpen met dit zeer belangrijke project. Als je geïnteresseerd bent, stuur me dan een bericht op mijn WhatsApp-nummer: +447362038840 E-mail: annakristinkristinsdottir94@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan, student Loan, debt consolidation Loan etc.. no matter your credit score.
    Personal Loans (Secure and Unsecured)
    Business Loans (Secure and Unsecured)
    Consolidation Loan and many more.

    Contact US for more information about Loan offer and we will solve your
    financial problem. contact us via email: muthooth.finance@gmail.com
    Phone number: +917428831341 (Call/What's app)

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Kredietgetuigenis ontvangen op: olivierroditi42@gmail.com

    Ongelooflij k maar waar. Ik heb zojuist mijn lening vanmorgen op mijn rekening ontvangen dankzij de heer OLIVIER RODITI. Ik ben zeer gelukkig. U die een lening nodig heeft, hoeft niet verder te zoeken. Neem contact op met de heer OLIVIER RODITI. Het zal je met vreugde vervullen. Hier is zijn adres

    e-mail: olivierroditi42@gmail.com




























































    Kredietgetuigenis ontvangen op: olivierroditi42@gmail.com

    Ongelooflij k maar waar. Ik heb zojuist mijn lening vanmorgen op mijn rekening ontvangen dankzij de heer OLIVIER RODITI. Ik ben zeer gelukkig. U die een lening nodig heeft, hoeft niet verder te zoeken. Neem contact op met de heer OLIVIER RODITI. Het zal je met vreugde vervullen. Hier is zijn adres

    e-mail: olivierroditi42@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Lees deze lening testimonial

    Ik garandeer je dat ik de lening pas vorige week heb ontvangen en dankzij dit geld kon ik mijn rekeningen betalen. Het is waar dat ik ermee instemde om voor het geld te betalen en niet slecht dan de andere oplichters. Als u de lening wilt afsluiten, adviseer en begeleid u dan naar deze man en u zult niet teleurgesteld zijn.

    E-mail: olivierroditi42@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen