maandag 3 februari 2014

Wat een weertje!

De dag begon al heerlijk met een fietstochtje naar school. Er was geen wolkje aan de lucht en om tien over acht vanmorgen was het al lekker licht! Fijn om eens niet in het schemer de kinderen in de fietskar te hoeven hijsen.

Daarna even met de was bezig geweest en flink de bovenverdieping gezogen. Ik ben er al wel drie weken niet aan toegekomen wegens de drukte op het werk, zeker nu ik meer ben gaan werken. Het voordeel is wel, dat ik nu eer van mijn stofzuigwerk heb. Je ziet duidelijk het verschil! :-)

Ook ben ik nog snel even met de kinderen op de fiets naar de AH geweest. Het brood was op en ik had geen tijd meer om een nieuw brood te bakken. Het gaat wel erg goed met m'n goede voornemen om ieder weekend zelf een brood te bakken. Ik hou het tot nu toe goed vol!

Het fietstochtje was heerlijk. Wel fris, maar je voelt de zon al branden op je jas en op je gezicht. Ondertussen waren de vogeltjes lekker aan het fluiten dus ik werd er vrolijk van.

In de AH ging ik met meer weg dan ik eigenlijk nodig had. Ik had nodig: 1 brood, 1 pak melk en een pakje kokosbrood. Het bleek dat het kokosbrood in de winkel vervangen wordt door een ander merk, dus waren de pakjes nu 35 cent per stuk. Ik heb meteen vier doosjes meegenomen. Ook wordt de Liga Continue met zo'n yoghurtlaagje vervangen door iets anders, en was dat ook afgeprijsd naar 92 cent per doosje. Ik heb drie doosjes meegenomen. Het is een soort guilty pleasure en ik koop het bijna nooit omdat het eigenlijk veel te duur is, maar ik vind het echt heel lekker!

Ook heb ik alvast een pak rijst meegenomen. Dat was in de bonus en is altijd wel handig voor de voorraad. Wat ik ook erg handig vond, is het 'eetmaatje' wat erbij zit. Je kunt dan voor verschillende soorten pasta, rijst en couscous afmeten hoeveel je per persoon nodig hebt. Ik ben erg benieuwd, maar het lijkt me erg handig. We zullen zien hoe het gaat bevallen!

Nu is het nog lekker rustig in huis, ik zit ondertussen wat werkmails te beantwoorden terwijl ZL1 aan het spelen is en de jongsten op bed liggen. Straks is de eerste zwemles van ZL1! Daar zal ik morgen meer over vertellen.

Nu ga ik nog even genieten van de rust hier in huis!

4 opmerkingen:

 1. Heerlijk hè, dit mooie weer. Ik geniet er ook enorm van! Leuk dat je het eetmaatje van de rijst hebt meegenomen. Ik zag het al staan in de folder van de AH en was ook gelijk enthousiast. Maar snel eens langs voordat ze op zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik geniet vooral van de zon in huis, waardoor ik de dag zonder verwarming door kan. Heerlijk op het balkon mijn kopje thee gedronken en van alles overdacht. Er ligt nog een heel jaar voor ons!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is een goede gewoonte geworden om na een lange werkdag, of na een dag met 2 kinderen jullie blog te lezen. Erg leuk, inspirerend en herkenbaar, wij blijven jullie dus volgen, bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het valt mij ook op dat het 's ochtends al best licht is! Heerlijk! De kinderen en ik hoeven niet eens meer onze lichtgevende armbandjes om.

  Ik heb zelfs gisteren de was buiten gehangen.

  BeantwoordenVerwijderen