woensdag 22 januari 2014

Neejasticker

Even snel een kort blogje, voordat ik aan het eten begin. Ik las deze tip op het Dragen en voeden forum.  Een nee-ja sticker op de brievenbus.

Een paar jaar geleden hadden wij al zo'n sticker, maar die was niet weerbestendig en is na een half jaar ofzo ervan afgewaaid. We kregen toen weer alle reclame in de bus. Al die reclame is best vervelend, want je wordt enorm in de verleiding gebracht om dingen te kopen die je eigenlijk niet nodig hebt. Je kunt altijd de aanbiedingen bekijken op de websites van de betreffende winkel.

Tweede ergernis is de enorme berg papier die we elke week aan de weg zetten. Gelukkig betalen we niet per kilo voor het papier, maar het is natuurlijk niet heel goed voor het milieu.

Anyway, ik las dus dit: de Loesje sticker. 'Geen reclame s.v.p. We hebben alles al'. Heerlijke droge humor van Loesje, en vanavond gaan we dus ook zo'n sticker (ik bestel er maar meteen 2) bestellen. Je kunt ze krijgen op www.neejasticker.nl

Nog even verder over Loesje: heeft iemand nog een briljante spreuk van Loesje? In Havo 4 had ik een agenda van Loesje, en eigenlijk wilde ik die dit jaar weer eens kopen, maar ik vond hem te duur en ik vond het ook niet helemaal meer passen bij een vrouw van 30 :-) Toch vind ik die spreuken nog altijd heel erg leuk.

20 opmerkingen:

 1. Waarom passen de spreuken niet meer bij een vrouw van 30? Loesje geeft zelf het antwoord:

  Wees jezelf, er zijn al zoveel anderen....
  Loesje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tuurlijk past Loesje nog bij dertigers, ik zelf ben 34 en vind de spreuken geweldig! Net als Fokke en Sukke trouwens.... Anders koop je gewoon een scheurkalender van Loesje, handig voor in het toilet en de spreuken kun je mooi in een mapje bewaren als je ze eraf scheurt..."Raar, is zo gek nog niet"

  Gr. Boukje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Google Loesje spreuk en klik op afbeeldingen. Je vindt er tientallen.....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk zijn ze he, de spreuken van humor. Ik kocht vroeger wel van die kaarten die ik op mijn deur in de wc plakte. Maar ja, toen kwam manlief en was het gedaan :-(

  Ik heb al een aantal jaar de ja/nee sticker en wij hebben zo'n groene brievenbus bij de weg te staan en zit nog zo vast als een huis. Gelukkig maar zou ik zeggen.
  En kon ik gewoon opvragen bij de gemeente en die sturen hem ook nog "gratis" op.

  groetjes,
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Loesje is echt niet leeftijd gebonden. Ik ben de vijftig gepasseerd en geniet er elke dag van! JBR

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb een tijdje huis-aan-huis-bladen rondgebracht en ook de nodige reclame.Ik kreeg als opdracht alleen reclame achterwege te laten bij de nee/ja stickers. Dus ook al is de Loesje-sticker nog zo leuk, het is de vraagt of dat werkt tegen reclame.
  Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hier ook een Loesje fan! Ik heb nog steeds heel veel kaarten, ik had ze vroeger op een prikbord op de wc. Ook ik vind loesje helemaal niet leeftijdsgebonden.
  Ik had op school altijd een goedkope agenda, daar deed ik dan mooi kaftpapier omheen en een kaart van loesje voor op. Zo had ik toch een loesje agenda.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Stop je dromen niet weg in het donker.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Verander vastbesloten van mening

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De meeste huizen zitten beter in de hypotheek dan in de verf...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Tip: koop de Loesje scheurkalender. Iedere ochtend weer een glimlach...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een lollige sticker! Hier op het platteland heb je geen ja/nee sticker nodig, want wij krijgen gewoon geen folders meer. Zeker niet interessant genoeg voor bedrijven...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. er afgewaaid? Hier worden ze er gewoon afgesloopt door de bezorgers. De gemeentelijke ja/nee stickers blijken zeer weerbestendig.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Je kunt Loesje volgen op twitter!
  En vast nog wel op facebook ook :)

  Groetjes @mamavanschatjes

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Een spreuk die mij altijd bijgebleven is: "Aan het eind van mijn studiefinanciering hou ik altijd nog een stukje maand over."

  Jordy

  BeantwoordenVerwijderen
 17. De ja/nee sticker is er ook als emaille bordje http://www.emaillegigant.nl/brievenbus
  die waait niet weg met een paar schroefjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. 'Iets warms graag....met borsthaar'
  Loesje

  De spreuken blijven idd leuk.
  Ik denk zeker dat een nee / ja sticker (overbodig) aankopen kan verminderen, simpelweg omdat je minder in de verleiding komt.
  Ikzelf maak regelmatig gebruik van de website 'voordeelmuis' om te kijken waar een specifiek product in de aanbieding is, heel handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Is er ook een tekst van loesje om collectanten en deur verkoop weg te houden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, er bestaat wel een sticker, ik hem hem ooit wel eens gezien bij iemand op de voordeur, maar geen idee waarvan of waar die te koop is.

   Verwijderen