vrijdag 8 januari 2016

Een bakje ijs en een appeltaartje voor €150

Inderdaad, een bakje ijs en een appeltaartje voor €150. Dat zouden wij hebben gekregen als we vorig jaar wél hadden meegedaan aan de Postcodeloterij. Nu kunnen we ook allemaal een heel lekker ijsje en een grote appeltaart bakken en dan besparen we nog €140.

Dat kan ik nu met enige opluchting schrijven omdat we niet in postcodegebied 6131 BS wonen. De enige prijs die we niet zouden willen mislopen is toch wel de postcodekanjer. Alle overige prijzen van de postcodeloterij zijn niet echt heel interessant. Toch zouden we wel balen als we €100.000 mis zouden lopen natuurlijk.

Om het iedereen een beetje makkelijk te maken, heb ik alle prijzen van de postcodeloterij van het afgelopen jaar weer ingevoerd zodat je na het typen van je postcode direct kan zien welke prijzen je voorgaande jaren allemaal bent misgelopen (of hebt ontvangen als je wel mee hebt gedaan). Deze website is te bekijken via http://postcodeloterij.watkosteengezin.nl.

Wat zijn jullie misgelopen?

18 opmerkingen:

 1. Niks! Als je niet meedoet loop je ook niks mis!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. Overdijft je niet een beetje?

   Betekenis Hetze: 1) Campagne 2) Campagne om haat op te wekken 3) Drijfjacht 4) Hatelijke campagne 5) Haatcampagne 6) Kwaadwillige campagne 7) Kwaadaardige campagne 8) Lastercampagne 9) Laster campagne 10) Ophitsing 11) Opruiende campagne

   Hahaha

   Verwijderen
  2. Wellicht is hetze niet het juiste woord. Ik vind het prima dat iemand een dergelijke site maakt, maar om vervolgens mensen te gaan lopen stimuleren om op te zeggen vind ik een beetje te ver gaan

   Verwijderen
  3. Ik probeer zo neutraal mogelijk te zijn, maar ik kan me voorstellen dat als je mee doet en de gewonnen prijzen tegenvallen, je meer gestimuleerd wordt om af te zeggen en wanneer je veel prijzen bent misgelopen, zul je eerder gestimuleerd zijn om je wel aan te melden bij de postcodeloterij.

   Verwijderen
 3. Een geldprijs van 12,50.
  Maar ik (wij) zijn nooit begonnen aan welke loterij dan ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 3 boodschappen prijsjes van een euro per stuk en een V&D cadeaubon van 10 euro:) Jippie, ben blij dat ik niks gewonnen heb en heb voor die 159 euro een nieuwe tafel gekocht waar we super blij mee zijn, jackpot!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een grappige pagina. Ik heb niks gemist zie ik wel. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Niks misgelopen, we doen niet mee aan loterijen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Supersite! Het zou weer een vetpot zijn geweest bij ons:-). Zakelijk bezuiniger: wat is er mis met een gezonde dosis sarcasme naar een bedrijf dat half nederland probeert te misleiden?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misleiden? Ze spelen in op de angst van mensen dat de buurman dadelijk flink geld verdient en jij niet. Dat is geen misleiding. Misleiding zou zijn als ze de prijzen niet uit zouden keren die ze zeggen uit te keren of dat ze een gedeelte van het geld niet aan de goede doelen geven. Volgens mij is dat niet aan de orde.

   Zoals ik hierboven ook al zeg, ik vind het prima datt er een dergelijke website wordt gemaakt. Ik vind het alleen net een stapje te ver gaan dat je vervolgens wordt gestimuleerd om op te zeggen.

   Denk dat de community die op dit soort websites meeleest echt wel slim genoeg is om voor zichzelf te bepalen of ze mee willen doen of niet.

   Verwijderen
 8. maar je steunt er wel een groot goed doel mee. Waar veel goede dingen mee gedaan worden. Dat is voor mij een reden om wel mee te spelen.
  toevallig veel gewonnen dit jaar
  ijs prijs. nivea pakket. koektrommel met koek. Nick en simon concert kaartjes. foute kersttrui. Dvd's. aantal boeken

  BeantwoordenVerwijderen
 9. hema appeltaart cadeau kaart twv 5,--... mis er niets aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. 2014: DVD box naar keuze (juni)
  2015: RITUALS Hammam pakket (september), HEMA appeltaart cadeaukaart (september) Postcode Peijnenburg Prijs (oktober)

  Het is zeker leuk om cadeaus te krijgen, maar hier betaal je dus zelf voor. Er zijn andere manieren. Ik doe mee aan de Gfk-vragenlijsten en laat me die altijd uitkeren in bol.com bonnen, te besteden aan mezelf. De opbrengst over twee jaar is rond een euro of 50/60.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Reacties
  1. Het is echt waar. Maar ik vond het niet vreselijk erg. Gewoon jammer. Maar ach we deden gewoon niet mee he? Ik kan ook niet zeggen dat mensen er uiteindelijk veel gelukkiger van zijn geworden. Geld is vooral handig., maar als je t moeilijk vindt om met geld om te gaan dan ben je binnen de kortste keren door je geld heen.

   Verwijderen
  2. Het is echt waar. Maar ik vond het niet vreselijk erg. Gewoon jammer. Maar ach we deden gewoon niet mee he? Ik kan ook niet zeggen dat mensen er uiteindelijk veel gelukkiger van zijn geworden. Geld is vooral handig., maar als je t moeilijk vindt om met geld om te gaan dan ben je binnen de kortste keren door je geld heen.

   Verwijderen
 12. Hij lijkt bij mij alleen voor 2014 weer te geven. Dat was in ieder geval niets.

  BeantwoordenVerwijderen