woensdag 18 december 2013

Drukte

Die laatste maand heeft er hier behoorlijk ingehakt. Alle feestelijkheden rondom Sint Maarten en Sinterklaas hebben behoorlijk wat gevraagd van ZL1. Daar komt nu ook nog Kerst bij. Op school is hij druk bezig met oefenen voor de kerstuitvoering. Die is morgenavond en hij mag samen met zijn klasgenoten voor engel spelen. Ik ben benieuwd!

Zelf zijn wij ook behoorlijk moe. Gewoon moe. Op. Leeg. Klaar. Het opstaan in de ochtend valt niet mee, het is zo lang donker buiten en dan ligt je bed ook wel lekker warm. De kinderen zijn ook wat kribbig dus wij lopen ook wel op onze tenen thuis. Op het werk is het natuurlijk ook druk. Iedereen wil graag nog zo veel mogelijk afhebben voor de feestdagen en de kerstvakantie. Daarnaast is het natuurlijk ook wel een gezellige tijd, en daar genieten we ook zeker van. Maar een extra middagdutje zo nu en dan is helemaal niet erg. :-)

Morgen is de laatste werkdag voor de vakantie voor VL, ML moet maandag nog even aan de slag. Morgenavond is dan de kerstviering van ZL1. Vrijdag zou hij nog naar school moeten, maar dat moeten we nog even zien. We willen namelijk vrijdag vroeg in de middag vertrekken naar Keulen. DL blijft bij vrienden slapen en gaat dus niet mee. Het wordt een nachtje weg voor papa, mama en de jongens. We slapen in een hotel en zullen dan ook de verschillende kerstmarkten gaan bezoeken. Zaterdagavond zijn we dan weer thuis. De zondag wordt dan een lekker rommeldagje.

In de kerstvakantie zullen we vast weer genoeg tijd hebben om te gaan bloggen. Jullie zullen in ieder geval een maandoverzicht van december te zien krijgen en we zullen ook uitgebreid stilstaan bij het jaaroverzicht van 2013.

Ook hebben we onze spreadsheet voor 2014 aangepast en verbeterd. Deze zullen we ook publiceren en daar een uitleg bij geven. Ook zullen er blogs verschijnen over de goede voornemens die we natuurlijk hebben voor 2014.

Zondag zullen we weer een blog schrijven, dus nu klappen we de laptop even dicht en gaan gestrekt op de bank. Met een hele diepe zucht....adem in, adem uit. Nog 1 werkdag!

2 opmerkingen:

  1. Hier is iedereen ook wel toe aan vakantie. Veel plezier in Keulen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. veel plezier in Keulen,

    wij zijn ook toe aan vakantie.. lekker thuis uitrusten en gezellige dingen met elkaar doen. We hebben een paar nieuwe gezelschapsspellen voor kinderen gekocht. :)

    BeantwoordenVerwijderen