zondag 17 november 2013

Boekenverkoop

Ik heb vandaag even de boekenkast uitgemest. Ik heb een flinke stapel boeken die nog in uitstekende staat zijn, en die ik niet meer lees. Ik heb geen zin om ze op bol.com te zetten of op marktplaats. Ik ga proberen om de boeken te verkopen via onze blog, en anders gaan ze over 2 weken naar de boekenmarkt of naar de kringloop.

Elk boek is te koop voor 3 euro per stuk, exclusief verzendkosten. 5 boeken voor een tientje, exclusief verzendkosten. Wil je een boek of meerdere boeken kopen, mail dan even naar watkosteengezin@gmail.com

Bij deze de lijst:

 1. De duivel draagt Prada
 2. De troep onder aan de trap
 3. Turbomama
 4. Jacoba, dochter van Holland
 5. De ideale vrouw is een bitch
 6. Vinexvrouwen
 7. Spion aan de muur 
 8. Financiele work-out
 9. 400 droomreizen 
 10. Buikgevoel
 11. Dat doen we zelf wel!
 12. Deja-vu
 13. Kind 44
 14. De goden verzoeken
 15. In bed
 16. Ingepikt!
 17. Mama zei shit
Wil je meer informatie over de boeken, mag je ook mailen naar watkosteengezin@gmail.com 

Wie maakt ons los! :-)

7 opmerkingen:

 1. Helaas.... heb sinds kort een ereader dus geen leesboeken meer voor mij. Alleen voor de kindjes en een leuk kookboek wil ik nog een plank of wat vrijmaken. Ik heb mijn boeken ook naar de kringloop gebracht. Heb hier nog wel bieken die ik nog wel wil lezen en daarna gaan ze ook weg. Of bij De Slegte brengen, als ze dat nog doen of anders op een kleedjesmarkt proberen te verkopen
  Veel succes in elk geval
  Groetjes
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi
  ik wil boek 5.8.9.11en 17 wel van je overnemen
  mail je mij hoe je dat wil regelen,
  groetjes monique

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Monique,

   Zou je hierover nog even een mailtje willen sturen naar watkosteengezin@gmail.com? Ik behandel de e-mail op volgorde van binnenkomst. Ik heb nu in ieder geval alleen nog boek 9 en boek 11 voor je, de anderen zijn verkocht in afwachting van betaling.

   Mocht je nog interesse hebben in boek 9 en boek 11, dan dus graag even een mailtje.

   Groetjes, VL

   Verwijderen
 3. Hoi!
  Heb je boek 5 nog?

  BeantwoordenVerwijderen