donderdag 21 november 2013

Weekboodschappen

Hier weer het blogje over ons weekmenu. Dat ziet er als volgt uit:

Vrijdag: vegetarische lasagne met spinazie en ricotta
Zaterdag: aardappels, gehaktbal en doperwtjes en worteltjes
Zondag: hutspot met worst
Maandag: aardappels, hamburger en spruitjes met appelmoes
Dinsdag: vegetarische nasi
Woensdag: aardappels, hamburger en sperziebonen
Donderdag: vegetarische nasi

Voor deze weekboodschappen was ik 62,41 euro kwijt. Ik ben er blij mee! Voor deze maand heb ik nog 23,99 euro over. Daar gaat sowieso nog 5,25 euro af voor brood bij de bakker en dan hoef ik alleen nog maar voor vrijdag eten te koken voor deze maand. Waarschijnlijk wordt dat een pan erwtensoep, zodat we daar zaterdagmiddag ook nog een bordje van kunnen nemen, voordat we Sinterklaas gaan vieren.

En nu ga ik lekker op de bank met een kopje thee en genieten van mijn amandelbroodje. En ondertussen maar kijken naar de hongerlijdende BN'ers van Expeditie Robinson. :-)

2 opmerkingen:

 1. Ik kijk ook altijd naar Robinson! Hoe vind jij het dat Hans er uit is?

  Je boodschappenbedrag vind ik keurig. Ik kom de laatste tijd helaas hoger uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, deze maand is best goed gegaan! Ik vind het wel jammer dat Hans eruit is, maar het is wel een hele tactische zet van Geraldine en Anna. Ik had eigenlijk verwacht dat Hans het zou doorzien. Dat doorzag hij dan ook, maar hij was te zeker van zichzelf. Hoogmoed komt voor de val, zeggen we dan maar.

   Verwijderen