vrijdag 11 januari 2013

Weer de boodschappen gedaan


Het gaat dit keer toch wat te ver om mijn gehele kassabon van de Albert Heijn uit te printen, die was wat lang, vrees ik. ;-)

Toch leuk om te vermelden is dat ik voor een hele week de boodschappen heb gedaan, en dat me dat €69,25 heeft gekost. Let wel, dit is alleen eten en drinken. We hebben een ander potje voor huishoudelijke artikelen. Nog leuker om te vermelden is dat we €36,04 hebben 'bespaard' door veel artikelen te kopen die in de bonus zijn.

Ik wil wel graag nog even ons weekmenu met jullie delen:

Vrijdag: burrito's van Knorr wereldgerechten
Zaterdag: pannenkoeken
Zondag: eten we bij opa en oma
Maandag: gebakken aardappels, doperwtjes en worteltjes en een tartaartje
Dinsdag: nasi
Woensdag: boerenkool met worst
Donderdag: nasi (op dinsdag koken we een flinke pan vol nasi)

Daarnaast worden we dit weekend een paar keer verwend met versgeperste jus d'orange, aangezien de perssinaasappels in de bonus zijn.

Natuurlijk zijn er elke week artikelen die weer terugkomen op het lijstje, zoals Karvan Cevitam voor ons en Roosvicee voor de kinderen. Verder eten we door de weeks yoghurt met muesli of cruesli als toetje. In het weekend nemen we wat anders. Daarnaast gaat er in een week toch wel 5 liter melk doorheen en 2 liter drinkyoghurt.

Verder ook een zak geschrapte worteltjes meegenomen voor 1,19 euro. Weinig calorieen, maar het knabbelt wel lekker weg als je aan het koken bent. Bovendien zijn de kinderen daar ook tevreden mee en krijgen ze weer wat groente binnen.

Volgende week maar eens goed de voorraad uitpluizen, ik verwacht dat we dan helemaal goedkoop uit zijn met de boodschappen.

Heeft er iemand nog een lekker vegetarisch recept voor zuurkool? ML moet daar volgende week aan geloven!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten