woensdag 24 april 2013

Cadeautjes!

Omdat ZL1 en ZL2 binnenkort jarig zijn, zijn we vandaag wat gaan rondkijken voor cadeautjes. We willen graag de cadeautjes hier in het dorp kopen, om zo de lokale middenstand te steunen. We hebben erg veel leuke dingen gezien, zeker omdat hier een hele mooie speelgoedwinkel is. Niet een grote bekende keten, maar een kleine particuliere winkel waar kwaliteitsspeelgoed wordt verkocht.

Maar goed, we hebben natuurlijk weer te veel leuke dingen gezien. Maar daarbij moeten we ook echt de afweging maken: wat is de prijs, is het kwaliteitsspeelgoed, blijft het leuk en kunnen we het ook in de speel-o-theek krijgen? We neigen nu naar Lego en een spelletje van Haba voor ZL1 en iets voor de houten trein voor ZL2, bijvoorbeeld een station of een hijskraan, van het merk Brio of BigJigs.

Daarnaast vragen we aan familie die ook op de verjaardagen komen Duplo, Lego, Playmobil en wat kleine spelletjes. Ook staan er wat nuttige zaken op het lijstje: een broodtrommel en een drinkbeker.

Om te voorkomen dat we straks met speelgoed zitten wat de kinderen niet leuk vinden (en vaak vinden wij het dan ook niet leuk!) hebben we een verlanglijstje voor de kinderen gemaakt op www.lijstje.nl. Het staat wellicht wat hebberig, maar het werkt wel prettig. Mensen kunnen zo afstrepen wat ze gekocht hebben, zodat we niet met dubbel speelgoed zitten, en ze kopen ook een cadeautje wat de kinderen echt waarderen.

3 opmerkingen:

  1. ik heb vandeweek ook voor mezelf een lijstje gemaakt op lijstje.nl. mensen mogen heus zelf wat kiezen maar weten vaak toch niets. dus link erbij in de FB uitnodiging :p ideaal :) de enkele mensen zonder FB (opa en omas van vriend enz haha) die vragen zelf wel of ik nog iets weet of bedenken zelf iets. prima :D en ook voor zoontje ga ik daar een lijstje maken. maar eens na gaan denken wat we voor hem willen hebben en zelf willen geven idd! hij in Juli jarig.. duurt nog even. wordt ook pas 1.. en we hebben al 2 dozen duplo van dochter :p dus maar eens na gaan denken haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ow, dat is handig! Nu ben ik begin deze maand jarig geweest, mijn jongste zoon vandaag en de op 1 na oudste morgen, dus je stukje komt voor deze ronde net te laat ;) maar zeker het onthouden waard.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lijstje.nl vind ik erg handig, vooral met kids. Ik ben in ieder geval erg blij dat de ouders in onze vriendenkring het gebruiken. Zo weet ik wat ik voor de kids kan kopen!

    BeantwoordenVerwijderen