zaterdag 6 april 2013

Lente eindelijk begonnen?

Vandaag was het ondanks de koude wind best lekker weer. Vanmorgen is VL met ZL1 en DL op de koffie geweest met alle vrouwen van de zwangerschapsgym van 4 jaar geleden. Ondertussen is ML met ZL2 op de fiets naar de speelotheek gegaan. De heenweg was met de tegenwind wat fris, maar de terugweg, met de wind in de rug, was heel aangenaam en voelde als een heerlijke lentedag. Bij thuiskomst hebben ML en ZL2 nog heerlijk 2 uurtjes buiten in de zon met de juist gehaalde Kapla gespeeld. Erg leuk speelgoed voor kinderen, hoewel ML zich ook prima kon vermaken.

Rond het middaguur kwamen VL, ZL1 en DL weer thuis. ZL wilde direct bij thuiskomst eerst weer een rondje fietsen, nu hij ontdekt heeft dat de wereld om hem heen een stuk kleiner geworden is nu hij zonder zijwieltjes kan fietsen. Daarna hebben we een broodje gegeten en zijn ZL2 en DL naar bed gegaan terwijl ZL1 zich kon uitleven op de Kapla.

's Middags zijn ML en ZL1 op de fiets nog naar de supermarkt gegaan om daar wat ingrediƫnten te halen voor een cake voor de kraamvisite voor DL van morgen die ML en ZL1 bij terugkomst direct gezamenlijk klaar hebben gemaakt. Terwijl de cake in de oven stond, zijn VL en ZL2 op de fiets naar de winkel gegaan om een cadeautje te halen voor een verjaardag van morgen, gingen ML, DL en ZL1 weer een paar rondjes door de wijk fietsen.

Bij terugkomst eerst een stukje warme cake met z'n allen en daarna het avondeten bereiden en in de oven geplaatst. En omdat er weer bijna een uur verstreken is sinds het vorige fietstochtje, moest er weer gefietst worden totdat het overgerecht klaar was. Na het eten nog even met Kapla spelen en dan zit de dag er voor de kinderen weer op.

Heerlijk zo'n dag in de buitenlucht. Laten we hopen dat de lente nu eindelijk begonnen is en dat we nog lang en vaak van zonnige dagen mogen genieten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten