dinsdag 20 augustus 2013

Verjaardagscadeau ideeën gevraagd!

Volgende maand wordt DL alweer 1 jaar! En VL wordt ook weer een jaartje ouder! We zijn al druk aan het nadenken over verjaardagscadeaus. Ik, VL, heb al wel een lijstje gemaakt voor mezelf, maar we zijn nog druk aan het piekeren voor DL.

ZL1 heeft voor z'n eerste verjaardag de boerderij van Little People gekregen, en ZL2 heeft de Toettoet autogarage gekregen. Dit kostte ongeveer 50 euro per cadeau.

Voor DL weet ik eigenlijk al heel lang dat ze een pop krijgt voor haar eerste verjaardag. En het liefst een Corolle pop. Ik wil dan eigenlijk aan de opa's en oma's een poppenbedje en een poppenwagen vragen. Zo heeft onze poppenmoeder in spé al een leuke 'uitzet' bij elkaar!

Wat hebben jullie gegeven voor de eerste verjaardag van jullie kinderen?

11 opmerkingen:

 1. Wat leuk! Wij hebben toen de toettoet autogarage gekocht, hij is nu 1,5 en speelt er erg veel mee. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Onze zoon ook een LP garage en onze dochter ook LP dingen, tweedehands. Daar spelen ze graag mee. Nu is Duplo favoriet en Lego:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het little people speelhuis. Is nog steeds een succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beide dochters hebben voor hun eerste verjaardag een driewieler gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. bij dochter kregen we zoveel dat we zelfs planken aan de muur en de start van een spaarrekening hebben gegeven.. vond het niet echt een verjaardagscadeau maar ze kreeg echt megaveel (1e kleinkind aan beide kanten en veel vrienden toen nog zonder kids maar die het leuk vonden om cadeaus te geven en dan niet te zuinig en nog 3 overgrootouders etc)
  zoontje heeft in juli van ons een loopwagentje gekregen. (van overgrootouders een 3wieler met duwstand ook erg leuk! van opa en oma toet toet auto met vliegveld en tankstation geloof ik en heel veel andere leuke dingen)

  Gretha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het was hier ook een drama om iets te bedenken bij de 1e verjaardag van dochterlief afgelopen juni. Van ons heeft ze een pop gekregen, een kleine goedkope die geluid maakt. Van familie en vrienden dingen van Nijntje voor op de muur van de slaapkamer, hondje aan een touwtje, theeserviesje van F.isher P.rice, een heel groot succes. Die maakt ook echt geluidjes, zo leuk!!! Boekjes, puzzelblokjes met vormpjes, en plastic gebakjes. Is ze alleen nog even te klein voor, maar komt vanzelf. Volgend jaar als ze het nog steeds leuk vind om te spelen vind ik het houten keukenspul van de H.ema wel heel erg leuk. Ik zeg dit zo omdat zoonlief spelen dus niet leuk vind, die heeft dus allemaal smartgames en andere bordspellen gekregen. Dus van hem hebben we ook nog heel veel Duplo waar DL binnenkort ook mee kan gaan spelen. Het ziet er wel naar uit dat zij spelen leuker vind dan haar broer. Van een vriendin heb ik een prachtige houten lage kinderwagen te leen voor de pop, vind ze ook erg leuk. Dus als ze al wat kan lopen is een buggy of zo'n lage kinderwagen ook erg leuk. Een grote heeft nog geen zin want daar zijn ze nog wat te klein voor.

  Heel veel succes om wat te bedenken.

  groetjes,
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En hoewel wij meestal 50 euro p/verjaardag doen bij de kindjes, heeft DL dit niet gehaald. Maar zij heeft van het zomer wat gekregen van de T.ip T.oi. Dus het was weer rechtgetrokken:-)
   En je kunt ook altijd kleren vragen, ik kom er in om, maar bij ZL heb ik dat wel gedaan.

   Janneke

   Verwijderen
  2. Wij hebben al een keukentje voor de jongens!

   En ik ga zeker ook kleertjes vragen voor DL.

   Verwijderen
 7. Hi,

  Onze dochter heeft van de ene opa en oma een pop gekregen en van de andere een kleine houten poppenwagen..een mooie combi. Van ons kreeg ze een (tweedehands) driewieler met riempje waardoor ze er al snel in kon gaan zitten. Succes met de zoektocht naar een leuk en geschikt cadeau..

  BeantwoordenVerwijderen
 8. We voorzagen veel kadoos want kind extra zielig omdat ouders in scheiding lagen. Dus wij hebben haar een gebakje gegeven om mee te klooien en verder niets. Ook nu zijn wij nog de genen die het kleinste kado geven: we gaan met z'n allen (vader, moeder, stoefouders, half-zusjes en broertjes) uit eten en dannis er een gezamelijk kado van ongeveer 15 euro.

  BeantwoordenVerwijderen