donderdag 26 september 2013

Gemist!

We hoorden gisteren dat we he-le-maal DE uitverkoop van het jaar hebben gemist! De plaatselijke C1000 wordt deze week omgetoverd tot een gele olifant en de hele winkel moest leeg. Alles werd met 50% korting verkocht.

Er is niet mee geadverteerd in de huis-aan-huiskranten, maar het stond wel aangeplakt in de C1000. Maar daar doen wij zelden boodschappen, dus dat hadden we gemist.

Van veel vrienden en buren gehoord dat het een gekkenhuis was. Het was verschrikkelijk druk, je kon wat om je heen graaien in de hoop nog wat te pakken te krijgen. Bij de kassa werd ook niet meer alles afgerekend. Een kennis kreeg een paar dure flessen wijn gewoon gratis mee.

Toen we van deze actie hoorden, dachten we eerst: 'Shitttt, gemist'. Maar achteraf gezien ben ik wel blij dat ik het gemist heb. Ik had echt geen zin om daar te staan graaien en natuurlijk koop je dingen die je eigenlijk niet nodig hebt. Wat zijn dure dingen die je in de winkel koopt? Luiers, flesvoeding en alcohol. Gelukkig gebruiken wij wasbare luiers, geef ik nog borstvoeding en de alcohol, tja, dat is gewoon een luxe. En door zo'n grote uitverkoop ga je toch meer luxe dingen kopen die je eigenlijk niet nodig hebt.

Dus, wij gaan gewoon verder met boodschappen doen en letten op de aanbiedingen. Zijn we ook goedkoop uit hoor!

1 opmerking: