zondag 29 september 2013

Goedkope havermout

Gisteren hebben we de verjaardag van DL gevierd. We hadden de hele dag het huis vol visite, dus 's avonds waren we flink gesloopt!

Uiteindelijk hebben we ervoor gekozen om DL een pop van Corolle te geven. Een Corolle Calin. Met daarbij twee gelukjes: we kregen er een kledingsetje ter waarde van 11,95 euro gratis erbij en we hadden ook nog onze stempelkaart vol, wat ons een korting van 5 euro opleverde. Dus uiteindelijk hebben we 27,95 euro uitgegeven aan de pop. Daarnaast nog wat nuttige cadeaus: een rietjesbeker van Nuby en twee setjes kleren van Ter Stal. Daar was vorige week een koopavond met op alles 30% korting, dus dat was ook leuk winkelen.

We zitten nu even te wachten op de laatste visite. Omdat ze ook hebben aangegeven dat ze willen blijven eten, maakt ML nu nog even een pompoensoepje en ben ik net met DL op de fiets naar het dorp geweest. De AH is vandaag open wegens koopzondag, dus ik kon nog snel even twee stokbroden ophalen voor bij de soep.

En dan kom ik eindelijk uit op mijn blogtitel: goedkope havermout. Normaal gesproken hebben we altijd zo'n pak havermout van Quaker in huis: 80 eurocent voor 500 gram. Nu heeft de AH Basic ook havermout: 500 gram voor 41 eurocent. Geen idee of het smaakt hoor, dat probeer ik morgenvroeg. Maar als het lekkere havermout is, dan ben ik blij met AH Basic!

10 opmerkingen:

 1. AH had toch altijd al havermout van Euroshopper? Volgens mij was die € 0,38 per 500gr. Dus volgens mij is het zelfs duurder geworden.
  Ik vond het altijd prima te doen, hoewel ik liever hele havermout vlokken heb.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Euroshopper gaat er helemaal uit bij A.h. Wordt basic en een stuk duurder.

   Verwijderen
 2. Wij vonden het naar karton smaken, om eerlijk te zijn... Ik hoop dat jij het wel lekker vindt :) Want als je het dagelijks eet is het inderdaad een mooie besparing!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gewoon twee boterhammen en koffie, ik vind pap zo vies.....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gewoon twee boterhammen en koffie, ik vind pap zo vies.....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gewoon twee boterhammen en koffie, ik vind pap zo vies.....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prima havermout om mee te bakken, zoals appeltaart (gemengd met bakmeel, basterdsuiker en roomboter tot een kruimeldeeg, heel lekker)!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wij gebruiken de AH Havermout sinds begin dit jaar als ontbijt. Ik met water en snufje Stevia (met een banaan of ander fruit), mijn vrouw met sojamelk...
  Ik wil inmiddels niet anders meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk met de fiets naar de winkel. Ook een besparing.
  Ik kocht in het verleden en nog steeds de goedkoopste havermout van Bas van der Heijden, dat scheelt maar weinig met de basic van AH.
  Tegenwoordig haal ik het bij de molen, dat is duurder. Niks mis met goedkope havermout.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat merk pop kende ik nog niet.
  Ik ben benieuwd hoe de pap je heeft gesmaakt!

  BeantwoordenVerwijderen