maandag 20 mei 2013

Barbecuen

Een kleine blog, meer uit frustratie door het uitblijven van de lente en/of de zonnige dagen.

Wij zijn groot fan van buiten eten en als het weer het toe laat, bereiden we het eten ook het liefst buiten in onze barbecue. We hebben een vrij grote kogelbarbecue op kooltjes en maken er werkelijk alles op klaar. Dus niet alleen stukken vlees, maar gevulde aardappels, courgettes, groentepakketjes, rosti's, pizzas. Alles maken we klaar op de barbecue, maar het weer blijft maar tegenzitten. Dit jaar hebben we de barbecue nog niet buiten gehad.

Verlangen jullie ook zo naar de zonnige dagen? Of wonen wij gewoon in het verkeerde deel van Nederland waar we de zon erg weinig zien? Wat doen jullie zoal op de barbecue?

3 opmerkingen:

 1. vanalles vlees-vis-groente-stokbrood enz. enz. Nieuw te koop bij de k eur slager: toetje in blik (blikje iets openmaken en op de bbq zetten) heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. gewoon lekker gaan bbq-en!
  en als het te koud of te nat is, lekker binnen op eten. zo doen wij het ook in de winter!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wij doen eigelijk alleen vlees (heeeeel soms vis) op de bbq en ik lust wel graag een maiskolf. andere groentes enz probeer ik nooit omdat vriend het niet lekker vind. ik maak er dus vaak een salade ofzo bij voor mezelf en evt voor dochter als ze ook wil proevne. laatste x was dat een pastasalade, van dingen die nog in huis waren. heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen