donderdag 9 mei 2013

Een vrije dag

Hoewel de weersverwachting voor vandaag wat magertjes was, bleek het uiteindelijk reuze mee te vallen en hebben we genoten van onze vrije dag. Vanmorgen heeft ML eerst een worteltjestaart gebakken (die deze maand in de Allerhande staat) en ondertussen ging VL met de kinderen even lekker naar buiten en bij buren een kopje koffie drinken. In de middag zijn we naar het grote speelpark hier in het dorp gegaan. Het was wel heel erg druk, maar de kinderen hebben lekker gespeeld. Als avondeten hadden we een vegetarische lasagne met ricotta. 

De kinderen zijn nog erg moe na de drukke vakantieweek van vorige week. Het gevolg is wel dat ze flink aan het jammeren en zeuren zijn, wat het lastig maakt om als ouder rustig te blijven. Daarbij is zondag ZL2 jarig, dus de spanning loopt hier wat op in huis! :-)

Morgen genieten we ook nog van een vrije dag, we zullen dan een markt met producten uit de streek bezoeken en ook nog even naar het speelpark gaan. Zaterdag zal dan in het teken staan van taarten bakken en het huis opruimen, omdat we er zondag een feestje van gaan maken!

Tot slot nog een briljante opmerking van ZL1, die een boom met witte bloesem zag staan: 'Kijk, een schapenboom!' 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten