maandag 6 mei 2013

We zijn er weer!

Na een tijdje van afwezigheid, zijn we eindelijk weer terug! ML zat 2 weken in het buitenland en VL nam het huishouden en de zorg voor onze 3 kinderen op zich. Aangezien het op "slechts" 5 uur rijden van huis was, is VL ook nog enkele nachten langsgekomen met de kinderen en hebben we op die manier met z'n allen nog een leuke extra vakantie gehad.

We hadden alleen zo'n slechte internetverbinding, dat het niet mogelijk was om onze blog bij te houden en onze administratie is door de afwezigheid van ML ook wat achter geraakt. Deze moeten we nu snel in gaan voeren in onze spreadsheet.

Tijdens zo'n "vakantie" kom je er wel achter dat het lastig bezuinigen is in het buitenland. Andere koers, en kleine supermarktjes zonder huismerken.

Verder lopen we nu ook een aflossing van onze hypotheek achter, die we deze maand nog goed moeten gaan maken. Kortom, dat wordt een drukke maand! Nu eerst weer de draad van het normale leven oppakken. We beginnen eerst weer met het schrijven van een dagelijkse blog.

1 opmerking: