dinsdag 21 mei 2013

Weekmenu

Het is al een hele tijd geleden dat we een blog hebben geplaatst over de weekboodschappen en het weekmenu. Reden daarvoor is dat we de afgelopen maand een rare, drukke maand hebben gehad. Eind april ging ML weg en konden wij er er daarna een vakantie aan vastknopen, vervolgens nog een staartje van de meivakantie, de verjaardagen van de jongens, Hemelvaart en Pinksteren. Het gevolg is dat we maar weinig de boodschappen voor een hele week hebben kunnen halen. We zullen aan het einde van de maand wel merken hoe het met het budget is gesteld.

Voor nu alvast ons weekmenu:
Woensdag: nasi
Donderdag: chili con carne
Vrijdag: stamppot andijvie met spekjes
Zaterdag: pannenkoeken
Zondag: asperges eten bij opa en oma
Maandag: gebakken aardappels, groente uit blik en vissticks

Daarnaast nog een aantal producten gehaald zoals olijfolie, broodbeleg, ranja, roosvicee en fruit.

Ik was 44 euro kwijt, dus dat hebben we goed gedaan!

3 opmerkingen:

  1. hier verandert mijn boodschappendag van di naar vrijdag omdat ik boodschappen doe als mn dochter op psz is en die dagen zijn verandert.. dus ik doe morgen even een paar boodschapjes voor morgen en donderdag en vriend morgen bij de lidl (doet hij altijd omdat hij nu eigenlijk altijd de auto mee heeft) en ik dan wat dingen die ze daar niet hebben bij de Bas (ai verleidelijk.. altijd zoveel leuke handige aanbiedingen... )maar ik hou ok altijd een weekmenu aan :D werkt super! maak een lijstje voor vriend en voor mezelf en dan boodschapjes doen. bevalt goed!! en kan ook makkelijk checken of iets nog in de kast staat of dat het nodig is.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vul je boodschappenlijstje aan met gratis (?) producten - meer variatie en "luxe"-gevoel voor dezelfde prijs. Check m'n post over myShopi - een applicatie die je toelaat heel snel je geld terug te krijgen bij "100% terugbetaalde producten". Ok je schiet het nog steeds zelf voor, maar aangezien je binnen de twee weken je geld terug hebt...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. is die app alleen voor belgie of ook voor nederland ?

    BeantwoordenVerwijderen