woensdag 27 maart 2013

Besparing op televisie, telefonie en internet

Eind vorige maand meldden we al dat we een mogelijke besparing hadden gevonden op ons alles-in-1 pakket voor televisie, telefonie en internet. Doordat we van het plus-abonnement een stapje terug hebben gedaan naar het basis-abonnement en omdat we een extra tv-pakket (waarvan we niet eens wisten dat we het hadden) hebben stopgezet, zouden we zo'n €25 per maand besparen.

De laatste maanden kwamen we in de knoei met ons budget voor telefonie + TV van €75 per maand. We zaten na 2 maanden al €20 over budget en zouden daarmee uiteindelijk op zo'n €120 over budget gaan voor het hele jaar. Vandaag kregen we de factuur voor deze maand en daarop konden we een mooie meevaller terugvinden. Het blijkt dat je een maand vooruit betaald en om die reden krijgen we dus ook een hele maand van het plus-pakket terug. In totaal komt de factuur voor ons alles-in-1 pakket nu uit op €29,80 tot en met eind april. Volgende maand zal de rekening weer wat hoger uitvallen, maar toch hoeven we ons hier voorlopig geen zorgen meer over te maken.

Zo houden we weer wat geld over voor ons te krap begrote budget voor cadeautjes die we duidelijk niet gaan halen dit jaar.

1 opmerking:

  1. Mooi verdiend!
    We hebben het zelf nog wat drasticher aangepakt. Ons Digitenne abonnement opgezegd. Van 9,50 euro naar 0 euro. Maar we hebben altijd nog wel gratis Nederland 1,2,3 op de decoder van Digitenne. En de kinderen zijn tevreden met Uitzending gemist, Youtube en dvd's.
    Misschien nog eens een optie, mocht je nog goedkoper willen gaan....

    BeantwoordenVerwijderen