zondag 6 oktober 2013

Gerechten voor weinig

Vandaag even twee korte tips (zonder dat ik er aandelen in heb of anderzijds belang erbij heb).

Ten eerste: Hello Fresh. Vandaag werden we aangesproken toen we een biologische markt bezochten. Dit bedrijf levert biologische voedselpakketten. Je kunt kiezen voor hoeveel personen en je kunt kiezen hoeveel maaltijden per week: 3 of 5.

Je krijgt dan 3 of 5 recepten met de daarbij behorende biologische producten bij je thuis gezorgd. Erg leuk, je hoeft niet meer te bedenken wat je gaat maken voor het avondeten en ik denk ook dat het goedkoper is dan alle producten van AH puur & eerlijk kopen.

Niet dat we het gaan doen hoor, maar het is wel erg leuk om je boodschappen bij je thuis bezorgd te krijgen, zonder dat je erover na hoeft te denken en een boodschappenlijstje hoeft te maken.

Tweede tip: goedkope maaltijden. Kent iemand deze website? Ik heb al een paar recepten voorbij zien komen die me wel lekker lijken. Erg leuk vind ik ook de inkooptips. Ik ga deze website zeker vaker bezoeken om zo goedkope maaltijden te maken.

3 opmerkingen:

  1. Ik heb dus even bij de site "bijstandsgerechten"gekeken. Dit kan dus veel goedkoper. Gevarieerde voeding kan echt van zo ongeveer 2 tot 3,50 euro per maaltijd voor 4 personen. Dit dan met vlees. Zonder vlees is het misschien nog goedkoper. Kom maar eens bij mij kijken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb even gekeken bij 'goedkope maaltijden'. Ze zijn inderdaad erg goedkoop maar in de meeste gerechten zit wel erg weinig (verse) groente. Doe je er groente bij dan wordt het gerecht een stukje duurder.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat Hello Fresh lijkt me heel interessant! Maar het zijn niet allemaal biologische ingrediƫnten lees ik op de website...

    BeantwoordenVerwijderen