zaterdag 22 juni 2013

Joepie!

En daar was ie dan.... de blauwe envelop voor VL! Hoera! De bankrekening wordt flink gespekt met 3173 euro. En de aanslag is ook meteen definitief, dus dat is ook wel prettig.

Het voert wat te ver om de gehele achterkant van de aanslag te kopiëren en plakken, dus we noemen even de belangrijkste bedragen op.

VL heeft een verzamelinkomen van 16.628 euro. De loonheffing is 4021 euro. Daar gaat de inkomstenbelasting en premie volksverzekeringen (156 euro) vanaf. Daarnaast wordt er ook al een deel maandelijks gestort middels voorlopige teruggave (692 euro). Er blijft dus 3173 euro over.

En dat wordt hopelijk maandag gestort. De dagtekening stond op 21 juni j.l., en het is vast ook overgemaakt, alleen is dat pas maandag te zien via internetbankieren.

Dit bedrag gaat op de privérekening van VL. Omdat zij wel 1750 euro per maand overmaakt, maar ongeveer 1200 euro netto per maand verdiend, wordt er dus telkens wat van haar spaarrekening afgehaald om haar salaris aan te vullen tot 1750 euro.

Laten we hopen dat ook de aanslag voor ML aankomende week op de mat valt!

1 opmerking:

  1. Ik lees al een poosje mee en vind jullie blog erg insprirerend! Ik begrijp alleen de verdeling van de inleg van de huishoudpot niet helemaal...
    Betekend het dat VL helemaal geen geld overhoudt voor uitgaven voor zichzelf???

    Groet Miek

    BeantwoordenVerwijderen