donderdag 13 juni 2013

Weekmenu

Wederom weer de boodschappen gedaan.

Ons weekmenu:
Vrijdag: gehaktbal, aardappels en broccoli
Zaterdag: krijgen we een eter, dus we moeten nog even een gerecht bedenken en inkopen doen
Zondag: gaan we ergens eten
Maandag: vissticks, paksoi en aardappels
Dinsdag: chili con carne
Woensdag: andijvie met spekjes
Donderdag: chili con carne

Ik was 53,50 euro kwijt. Daar komt natuurlijk nog wat overheen voor het menu voor zaterdag. Verder natuurlijk nog flink wat fruit ingeslagen en wat broodbeleg. Waarschijnlijk zal het deze week uitkomen rond de 75 euro, wat ook ons weekbudget is.

We hebben dan nog 75 euro over voor de laatste 10 dagen van de maand. Dat zal best even krap worden, zeker omdat er mooi weer wordt voorspeld en we dan lekker willen barbecuen. We zullen zien!

3 opmerkingen:

 1. Grappig dat bij jou de week op vrijdag begint! Bij mij begint het weekmenu altijd op maandag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Knap om voor zulke bedragen boodschappen te doen! Dat werkt aanstekelijk. Heb je nog tips? En lusten de kinderen wat er op tafel komt of koop je potjes (of maak je zelf prakjes)? En wat eten jullie toe? Of is dat het fruit waar je het over hebt?

  Als je wilt bbq'en kan het handig zijn om te kijken naar afgeprijsde bbq pakketten of los afgeprijsd vlees. In de vriezer blijft dat nog een hele tijd goed. Als je 's morgens weet dat je gaat bbq'en kan je het vlees in de koelkast leggen en je kunt 's avonds lekker bbq'en. Maar misschien doe je dat al.

  Groetjes,
  N.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Knap hoe je dat doet hoor! Ik probeer ook altijd binnen m'n budget te blijven, maar dat lukt me niet altijd. Ik heb ons eetpatroon - mede door jouw blogs - wel wat aangepast. Dat houdt concreet in dat we wat vaker eenpansgerechten eten. Dat biedt alle voedingsstoffen en het is goedkoper.

  Een barbecue hoeft niet duur te zijn. Een paar aardappels poffen en dan zelfgemaakte kruidenboter er in. Of zelf hamburgers maken.

  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen